Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2018 10:28 - Постът не прави смисъл........
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 2213 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Странджа. Унищожаване на поминъка. Прокуждане

Поредното унищожаване на поминъка с цел обезлюдяване и прокуждане на българите от землищата им

Това, което ще напиша, пак няма да се хареса на много хора. Но пробвайте да кажете и покажете – кое не е така, и как е, ако не е така.

Започвам:

1. Това избиване на дребните преживни (овце и кози) в Странджанско няма никакви ветеринарно-медицински основания. Като ветеринар го твърдя, и с този албум и с други подобни съм в състояние да го докажа във всеки съд.

2. Чумата по дребните преживни беше непозната, неизвестна, и несъществуваща в България от десетилетия. По-точно: минимум от средата на 50-те години на 20 век. Защото съществуващата ветеринарна служба и организация на ветеринарното дело профилактираха, изключваха, и не допускаха появата не само на тази тропическа болест, а и на 80% от това, което се учеше в курса по обща и частна епизоотология (заразни болести).

3. Чумата по дребните животни е ТРОПИЧЕСКА болест, най-разпространена в Западна (бивша френска) Африка.

4. При заразяване (а такова няма – има съмнения и подозрения от френска лаборатория) животните не се избиват. Серумират се с хипер-имунен серум (който си го произвеждахме в “страшния лош соц”) и си работи. Животните, които са в контакт, или са в региона, но нямат признаци на заразяване, се ваксинират. Поясът е от 60-100 км за България. И пак няма избиване. Защото избиването на животните при тази болест не решава нито един ветеринарен въпрос.

5. Следователно, избиването на животните в Странджа сега, преди, и избиването на кравите преди броени години с повода “нодуларен дерматит” няма ветеринарно-медицински основания. Няма и хуманно-медицински основания. Няма и икономически основания, ако не броим унищожаването на поминъка и компенсацията на собствениците за икономика. Понеже това си е анти-икономика. Следователно, това не е здравен, не е хуманитарен въпрос, и не е икономическо решение. То е чисто политическо.

6. Кой има интерес?
Нямат интерес животните.
Нямат интерес стопаните.
Нямат интерес даже и ветеринарите, въпреки, че те са машата за това действие.
Няма интерес държавата (каквото и да е останало от нея). Нямат интерес дори и външно-управляваните “управляващи”. Те са наясно, че това са само главоболия и проблеми, при това – с достатъчно “видими резултати” за населението и народа. И реакция (от народа) вече има.
Единственият, който има интерес, е този, който иска българската земя да се обезлюди, за да бъде “изкупена” за безценица, или просто взета и заселена. Тоест, потенциален или вече действащ завоевател, колонизатор, и подобните на тях. Другите, които имат косвен интерес, са търговците на продукти от животински произход. Техният бизнес от това само ще се подобри. И те като правило са именно мултинационални и/или офшорно-регистрирани компании.

 

7. Виновни ли са Румен Порожанов, ГЕРБ, и Дамян Илиев като шеф на БАБХ? Да, безусловно. Това е вината на палача, изпълняващ заповедта на краля да отсече главата на брат, роднина, сънародник. Те го правят.
Дали получават някакво нездраво удоволствие при това, или страдат от угризения, е въпрос без значение, защото крайният резултат е чудовищен за хората там и в България.

8. Може ли тази беда да бъде решена и предотвратена в бъдеще? Може, но при условие достатъчното наличие на народ, който иска това да стане, наясно е с личния си и национален интерес, и е готов на действия за това. На организация.

Един Добрин Петков, фейсбук-активисти зад клавиатурата или на улицата не са достатъчни. Тук трябва народ.
Народ трябва, не население!
Иначе баба Дора ще плаче, такива като нея с изгорени души и изсъхнали от плач очи има десетки хиляди, а имаше стотици хиляди за тези 30 години. А ние си кютахме, и го допуснахме като мухльовци, глупаци, и наивници, които се полъгаха като туземци за мъниста на най-старата игра на англосаксонските колонизатори.

Може сега сърцето ви да се къса, но това ще продължава, ще се усилва, и ще става все по-зле, и по-страшно. Защото население като сегашното няма право да живее в рая на земята, извоюван от народа на предците му. Правото да живееш на родната земя е привилегия, чест, и титла, която се защитава, отвоюва, и брани от всяко едно поколение. Не само от завоевателите преди векове, или от последните защитници – нашите и вашите дядовци.
Разбрахте ли го?
Пак ви питам – разбрахте ли?

Положете усилия поне да помогнете за разпространението на видеото. Ако сметнете за необходимо, разбира се. Ако вашата баба Дора е все още жива, и козите и все още не са избити както избиха бизоните на индианците, за да ги наврат в резервати.

 imageПламен Пасков,
Фейсбук






Гласувай:
9



1. radostinalassa - Трябва ни български Орбан.
15.07.2018 11:25
Който, като се върне от ЕС да каже - народът ще ме обеси на първият стълб, ако не отстоявам исканията му. Даже и да се оправдава с това. А не патологичен страхливец, който спря Южен Поток и Белене. Но поне си пълни гушата и други части.
цитирай
2. mihala - Где сте
15.07.2018 11:40
Генчовци и хъшове народни, та да викате-ние сме свободни... Защо ни е коза или крава, или коза,че ги имаме в изобилие ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747241
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031