Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2020 18:03 - ДНК – 2, 12 или 13 нишки (част 2)
Автор: humanity21 Категория: Други   
Прочетен: 1546 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ГЕНЕТИКА

Въпреки убежденията, че Анунаките са богове създатели на човечеството, Велон/Анунаките не са успели да докажат своите претенции. Те са опитвали чифтосване с човешки жени и са се провалили и са се опитали да изградят нова форма на човек от нулата и не са успели. Поради тези неуспехи те убеждават илюминатите да започнат своя проект по евгеника. Този проект беше комбинация от расово прочистване - помислете за всички експерименти, проведени с чернокожи затворници и чернокожи болнични пациенти, проведени в Америка и ще добиете някаква представа за мащаба на това, което илюминатите са се опитали. Не всички подобни експерименти обаче са проведени в Америка; най-непосредствените човешки експерименти бяха проведени в Германия между двете световни войни. Когато Адолф Хитлер дойде на власт, тези експерименти бяха продължени в концентрационните лагери. С края на Втората световна война и осъзнаването от света на ужасите, които поддържаха концентрационните лагери, илюминатите осъзнаха, че ако продължат с желанията на Велон/Анунаки, трябва да се дистанцират от зверствата на Хитлер. За целта промениха името от евгеника на генетика.

Генетиката се описва като изследване на всички живи същества на ниво ДНК. Истинската причина за генетичните изследвания обаче в крайна сметка е да се изгради нова господска раса, която Велон/Анунаки може да използва като роби.

Учените разбират много малко структурите и функциите на ДНК-то; в крайна сметка те смятат, че 97% от него е „боклук“. Науката започна изследванията си върху ДНК-то, като започна с прости насекоми и зеленчуци. С напредването на своите експерименти, резултатите от човъркането им в ДНК-то са довели до произвеждането на генетично модифицирани храни, главно зеленчуци, и клонирането на някои животни. Съвсем наскоро те започнаха да разработват методи за манипулация, известни като нанотехнология - атомите се движат в рамките на молекулите, за да променят основната структура на почти всичко. В по-скорошните години тези техники за атомна манипулация доведоха до създаването на бактерии, които са били изградени от нулата. С други думи, учените са създали нов живот в своите лаборатории. Правени са опити за създаване на промени в ДНК-то на всички видове, включително и на човека, и това е същността на проекта „Човешки геном” - как да се изгради нова форма на човек в лаборатория.

За щастие има два проблема с работата върху човешките клетки, когато те повече не са в живо тяло. Първият е, че се оказа невъзможно да се поддържат живи човешки клетки повече от няколко дни в питателна среда, след като се отделят от тялото. Причината за това е, че всяка отделна телесна клетка е изпълнена с енергията на Душата. След като телесните клетки са отстранени от тялото, Душата повече не е в контакт с тях. Когато това се случи, клетката не може да оцелее без енергиите на Душата и умират. Втората причина е свързана с начина, по който работи ДНК-то. Когато една клетка наближава края на живота си, тя възпроизвежда точно копие на себе си, включително ДНК-то, което съдържа. В течение на един живот всяка клетка копира себе си много, много пъти. Въпреки това, има ограничение за това, колко пъти ДНК-то може да бъде копирано, тъй като има „ограничение за копиране", вградено в структурата на ДНК-то. Това ограничение за копиране е известно като теломери и представлява последователност, прикрепена към всяка хромозома. Тези поредици задават ограничение за това колко пъти една клетка и ДНК-то, което съдържа, могат да копират себе си – вградено във времетраенето на живота, което не може да бъде удължено или променено. Така че дори и клетките да могат да се поддържат живи извън тялото, те все пак бързо ще умрат, тъй като теломерите не могат да бъдат преодолени.

В допълнение към всичко това има още едно особено обстоятелство, което действително унищожава всеки опит за ефективно изследване и картографиране на клетките на човешкото тяло и ДНК-то.

 

КЛЕТКИТЕ HELA

Предвид невъзможността да запазят клетките на човешкото тяло живи, след като са били извадени от него, учените се удивиха, когато откриха един набор от човешки клетки, които са способни да се размножават до безкрайност и никога не умират.

За всички онези хора, които вярват, че един индивид не е способен да промени нещата, прочетете това, тъй като тази дама е успяла сама да предотврати плановете на Велон/Анунаки/илюминати за изграждането на нова човешка робска раса в техния ход.

Терминът HeLa произлиза от първите две букви от името и фамилията на дама, наречена Henrietta Lacks.

Хенриета е родена на 18 август 1920 г. в Роаноук, Вирджиния, САЩ. Тя е произлязла от робско семейство и е живеела при много лоши условия на живот. Въпреки този произход изглежда е била много щастлива и щедра жена, обичана от всички, които я познават. През февруари 1951 г. тя е диагностицирана с рак на шийката на матката. За съжаление на Хенриета, лечението на рака по онова време е било още по-варварско, отколкото днес. Като част от диагнозата й бяха отстранени хирургично две проби от шийката на матката й - една от здрави, неракови клетки и една от раковите клетки. Здравите клетки бяха поставени в питателна среда, но те умряха след няколко дни. Раковите клетки обаче направиха нещо много различно.

Хенриета беше подложена на стандартното лечение за рак, което беше на разположение по онова време. Флакон с радий беше пришит в шийката на матката й и оставен там за няколко дни. Тя също получи голям брой лъчетерапия. Прилагането на комбинацията от тези две лечения доведе до изгаряне на кожата на корема й до черна и „хрупкава“, а по тялото ѝ са се появили нови ракови разсейки. Поради тези лечения, Хенриета Лакс умира на 4 октомври 1951 г., седем месеца след диагнозата си. (Ако искате да научите повече за забележителната история на Хенриета Лакс вижте книгата: “The Immortal Life of Henrietta Lacks by Rebecca Skloot published” by Pan Macmillan, London 2010. ISBN 978-0-330-53344-7)

Клетките й обаче живеят и до днес. Когато клетките на Хенриета бяха пуснати в питателна среда, те растяха и след това продължиха да растат. Поради тази уникална способност всяка отделна лаборатория, която извършва изследвания върху човешки клетки и ДНК, използва HeLa клетки като основа за своите изследвания. Най-големият проблем на клетките на HeLa е, че те няма да спрат да растат и в допълнение, изглежда, са станали способни да пътуват по въздуха. Ако лабораторията е използвала HeLa клетки, тогава всичко в нея се замърсява с тях. Единственият начин да се отървете от тях би било събарянето на лабораторията, изграждането на нова и стартирането отначало и дори тогава липсата на замърсяване не може да бъде гарантирана, тъй като практически всички запаси от клетки и питателни среди също са замърсени по целия свят.
Отзвука за евгениката и генетичните изследвания е удивителен, тъй като никоя лаборатория не е „чиста“, всички те са замърсени от клетките на HeLa.

И така, толкова силно ли е замърсяването от клетките на HeLa?

Е, погледнете го по този начин. Цялата цел на евгениката, генетиката и проекта „Човешки геном” е да се изгради нова мастър раса от високи, бели, руси хора. Хенриета беше ниска, чернокожа жена, болна от рак; едва ли е идеалът, от който да се моделира новата мастър раса, що се отнася до Велон/Анунаки/илюминати. Душата на Хенриета, модифицирайки клетките, които са били отстранени от нея, е унищожила плановете на генетиците и направила всички изследвания на човешкия геном  невалидни. Клетката, от която е отстранено ДНК за картографиране на проекта „Човешки геном”, беше клетка HeLa и по онова време никой не го е осъзнавал. Проектът за генома се превърна в напълно безполезен и плановете на Велон/Анунаки/илюминати бяха спрени изцяло и поради замърсяването на лабораториите те не може да бъде изпълнени отново.

И така, прекланям се пред Хенриета Лакс в знак на благодарност за нейната саможертва; човешката раса ви дължи благодарност за вашата предвидливост и готовност да направите решителната саможертва в името на човешката раса.

 

НЕУСПЕХ

Всичко това означава, че плановете на Велон/Анунаки/илюминати не успяха и се провалиха зрелищно. В допълнение към този неуспех, цялата концепция за генома беше хвърлена в безпорядък, когато няколко дни след обявяването на проекта „Човешки геном” млад генетичен изследовател направи още едно откритие, което причини още повече проблеми на учените. Този млад генетик е работил в помощ на пациент, на когото е поставена диагноза „генетично заболяване“. Анализът на ДНК-то на пациента показа „дефект" на определена хромозома, която се смята, че е отговорна за физическите симптоми на пациента. Това, което генетикът се опитваше да направи, е да изолира хромозомата и да види дали е възможно да се коригира. Междувременно пациентът е получавал обичайните лекарства, но също е провеждал физиотерапия. След криза в семейния живот на пациента, при която той е трябвало да предприеме решителни и незабавни действия, беше установено, че хромозомата е изградила „пластир“ над увредената зона, който премахва симптомите на заболяване. Това означава, че проектът „Човешки геном” се е провалил също и на това ниво, тъй като използването на гени на един човек за създаването на тази карта означава, че видовете хромозомни дефекти, които този пациент е имал не са били показани на тяхната генна „карта” и не би имала никаква стойност при диагностициране или лечение на проблемите на пациента. Това „откритие“ отвори изцяло нова посока на генетични изследвания, известна като „Epi-genetics“ - префиксът „epi“ означава „отвъд“.

За тези, които са наясно, че 97% от ДНК-то е памет, това, че пациентът може да се самоизлекува от т.нар. генетично заболяване, не би трябвало да бъде изненада. „Генетичният“ проблем трябва да се разглежда като проблем от миналия живот, който е бил нерешен. Когато Душата на пациента „изтегли“ спомените от миналия му живот, този нерешен въпрос се пренася в този живот, където Висшия Аз на пациента би го поставил в ситуация, в която чрез разрешаване на това, което се случва в този период от живота, пациентът също ще реши миналата житейска ситуация. Не забравяйте, че 75% от цялата ДНК е памет от минали животи, създаваща „генетични заболявания“, хромозомни увреждания, нерешен въпрос от предишен живот. Следвайки напътствията на Висшия си Аз през този живот, като разрешава семейната си криза, той изпълни задачата, останала незавършена от предишния живот. Правейки това успешно, паметта на миналия живот беше изключена и симптомите на заболяване, причинени от тези спомени, изчезнаха.

Така се лекуват всички болести. Ако се вслушате в подканите на Висшия си Аз и напълно разрешите ситуацията, в която се окажете, ВСИЧКИ симптоми на заболяването ще бъдат излекувани и няма да се върнат (вижте книгите ми Everything You Always Wanted to Know... and The Sequel to Everything).

Тази ситуация с проекта „Човешки геном” и осъзнаването, че гените могат да бъдат поправени чрез положителни действия, объркаха плановете на Велон/Анунаки/илюминати. Вместо геномния проект да предвижи идеала им за изграждане на арийска супер раса напред, те не успяха да продължат напред и беше необходимо цялостно преосмисляне на положението им. След това Велон излезе с ново решение - ДНК, използвана директно от „донори“.

 

КРАЖБА НА СПОМЕНИ

Това ни връща към въпроса в началото на това есе: Полезно ли е обещанието за почистване или реконструкция на ДНК-то?

Плановете на Велон/Анунаки/илюминати се провалиха, така че Велон потърси ново решение как да постигнат дългосрочните си цели за създаване на раса от роби. Те разбраха, че използването на ДНК от един човек не е отговорът и започнаха нов подход, при който те ще вземат нечия ДНК и ще се опитат да построят тяло около техните спомени.

Велон са умели генетични манипулатори и използват генетиката за всякакви цели - вижте в книгата ми „Човешката душа” (The Human Soul). Те са разработили технология, която е съсредоточена върху използването на това, което наричат Мейс​​ [бел. прев. - извънземен ИИ]. Мейсовете приличат малко на нашите компютърни твърди дискове, но могат да бъдат значително по-сложни от всичко, което сме разработили на Земята. Например, Велон не могат да имат деца; те не се възпроизвеждат. Телата им са ефективни, безсмъртни и самовъзстановяващи се. Те обаче харесват идеята за децата и ги смятат за необходима част от велонската култура.

Начинът, по който генерират „деца”, е следният - възрастен решава, че би искал напълно да регенерира тялото си и така „изтегля“ същността си в Мейса. Тялото му се рециклира и не се използва отново. После Мейса изгражда ново тяло, но с размер на дете - това всъщност не е детско тяло, както бихме го разбрали, а възрастен в миниатюра. След като тялото на „дете” е изградено, Мейса започва да изтегля/даунлоудва същността обратно в новото тяло. През цялото време същността на регенериращия се контролира процеса и така може да програмира Мейса да изгради ново тяло за възрастен или да генерира детско тяло, чието развитие може да бъде спряно на всеки етап. По този начин велонския индивид може да остане във всяка възраст под тази на възрастен толкова дълго, колкото реши.

Велон са полуфизическа раса и телата им са с много по-малка плътност от нашите. Също така в много отношения са значително по-малко сложни от нашите. Например, Велон са на 35 милиона години. Те могат и да регенерират и изграждат нови тела от време на време, но същността не изтегля/даунлоудва спомени в своето ДНК, както ние на Земята. При полуфизическите раси цялата същност е в тялото и спомените за тяхното съществуване се съхраняват в нея. Те нямат нужда от ДНК, тъй като няма нужда да съхраняват спомените си никъде другаде. Тези раси имат своята версия на ДНК, но тя е по-сравнима с 3-те %, които на хората им трябват за да управляват тялото, когато са възрастни.

Тъй като Велон нямат опит от работата с човешката ДНК, те се нуждаят от човешки проби, за да се запознаят и програмират своите Мейсове, така че да могат да продължат да създават своята арийска робска раса.

Ето затова има толкова много уебсайтове, предлагащи семинари или терапии, за изчистване или разширяване на вашата ДНК - те са създадени от Велон за да откраднат ДНК-то ви.

И така, как да разберем, че това е Велон? - На този въпрос има два отговора.
Първият е свързан с методите, използвани от тези, които ръководят тези работилници. Вторият е свързан с процеса на реинтеграция на Душата.

 

ДНК работилниците

Да разгледаме един от тези уебсайтове, предлагащи почистване на ДНК-то, избран произволно от десетките налични.

Има ключови фрази, за които трябва да се внимава – „канализиран”, „5D технология” и „изсмукване/почистване на спомените на Душата” [бел. прев. – използвания термин на английски е vacuum up, което озн. прахосмукирам, почиствам с прахосмукачка, т.е. изсмуквам.]

Според Акашовите записи през последните 50 години поне 90% от ВСИЧКИ канализирани материали произхождат от Велон или те са намесени в тях. Ако ДНК работилницата, която обмисляте, рекламира, че използваните методи или технологии са от канализирани източници, тогава тези източници ще бъдат Велон.

Петоизмерна технология е фраза, която първоначално е била канализирана от Велон. Свикнали сме с нашия триизмерен свят (с времето евентуално да се разглежда като 4-то измерение), че всичко отвъд трите измерения се разглежда като нещо добро, към което трябва да се стремим. Трите измерения, с които сме свикнали, са физически размери, обикновено изразени като дължина, широчина и височина. Но когато се използва в този смисъл, измерението не е физическа мярка, а мярка на енергийните честоти. Използвайки фразата „5-то измерение", Велон се опитва да ни заблуди да повярваме, че ни водят към някаква екзотика. Като психичен хирург съм изследвал енергийната природа на човешкото тяло повече от 30 години и мога да заявя с увереност, че човешкото тяло всъщност съдържа 13 измерения. Да заявиш, че някой ще разшири съзнанието ти до 5-то измерение, означава, че той повишава съзнанието ти до нивото на пъпа ти.

Изразът „изсмукване/почистване на спомени на Душата“ ви казва точно за какво работи семинара или терапията - премахване на вашата ДНК. За да съществуваме като човешко същество, се нуждаем от цялата ни ДНК, тъй като тя съдържа всички спомени за това кои сме и какви сме. Ако загубим тези спомени, губим чувството си за себе си, чувството си за идентичност, което прави преминаването на процеса на реинтеграция на Душата много по-трудно - вижте по-долу.

 

Реинтеграция на Душата

Много хора все още остават с впечатлението, че единственият начин, по който можем да се развиваме по-нататък като човешко същество, е да напуснем планетата, като се преместим в 5-то измерение и по някакъв начин ще ни бъде изградена нова Земя в това 5-то измерение. Това е напълно неправилно и е част от плановете на Велон да премахне хората от планетата, за да може Велон да обитава Земята.

За да постигнем по-голямото си „просветление“, трябва да останем на Земята, в противен случай последните 85 000 години от човешката история биха били крайно безсмислени. Така че не, ние не отиваме никъде. Ние не сме „възнасящи се“ към 5-то или друго измерение, недостъпно на Земята.

Това, което правим, е да върнем цялата Душа обратно във физическото тяло. Отне ни 7 000 години, за да разберем как да постигнем това и сега е момента, когато всички уроци, които сме научили през това време, трябва да се приложат на практика. За да постигнем реинтеграцията на Душата, се нуждаем от всички спомени непокътнати. Всичко, което сме научили, индивидуално и колективно, се съхранява в ДНК-то ни. Ако нямаме цялото си ДНК напълно непокътнато, всичките ни спомени да са напълно непокътнати, тогава реинтеграцията на Душата става невъзможна.

Нашата ДНК обаче не съдържа ВСИЧКИ наши спомени. Физическата ни ДНК съдържа само спомените от нашите преживявания, докато сме физически. Спомените от нашето съществуване от времето, когато сме били извън тялото и от времето на съществуването ни преди да дойдем на Земята, се съхраняват във Висшия ни Аз. Докато се изчистваме от емоционалните отломки, подготвяйки се за пълна реинтеграция на Душата, ние позволяваме на Висшия си Аз да започне да навлиза във физическото тяло. Когато Висшия Аз започне да навлиза, той започва да тегли нашите лични нефизични спомени в тялото и да създава нова ДНК, за да ги съхрани. Ето защо т. нар. деца индиго имат повече нишки на ДНК-то, отколкото двете, с които сме свикнали - те имат повече от спомените си, които вече са непокътнати. Както беше посочено по-горе, тези от нас, които живеят чрез процеса на реинтеграция на Душата, вероятно ще могат да реконструират само 12 нишки към ДНК си - това не е провал, а аспект на усилената работа, която свършихме. Пълният комплект на ДНК-то е 13 нишки и тези, които са родени след края на 2012 г., ще имат всички тези нишки непокътнати.

Трябва обаче да се разбере, че няма кратки пътища за реконструирането на паметта ни. Никой не може да ви преведе през упражнение или работилница или да маха с ръце над главата ви, за да ви даде 12 или 13 нишки. Реконструкцията на паметта, ДНК-то, може да се случи само когато Висшия ви Аз се реинтегрира в тялото ви. Без неговото реинтегриране, не можете да промените ДНК-то си.

И така, семинарите и т.н., които дават обещания за реконструкция на ДНК-то, се управляват от хора, които не разбират как функционират тялото и Душата или са били подведени от Велон, тъй като Велон „изсмуква/почиства"  вашата ДНК.

Единствено индивидът може да доведе себе си до момент, в който може да реинтегрира отново Душата си обратно в тялото - няма кратки пътища, няма лесни начини. Само когато Висшия ви Аз прецени, че сте готови, този процес може да започне.

 

НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙТЕ

Ако сте посещавали някой от тези семинари или терапии, предлагащи или да почистите вашата ДНК, или да реконструирате 12 нишки на вашата ДНК, не се паникьосвайте - има отговор.

Твърде много хора искат лесен отговор за промяната, която претърпяме и са готови да опитат почти всичко, за да избегнат да свършат каквато и да било работа върху себе си и затова тези видове семинари или терапии винаги ще намерят хора, които са готови да платят таксите и да бъдат измамени. Ако сте един от тези хора, има начин да отмените всякакви щети, които са ви нанесени.

Необходимо е да установите възможно най-силна връзка с Висшия си Аз. Това се постига най-добре чрез медитация - не са нужни семинари за това, лесно може да го постигнете сами. Тези медитации са отпечатани в книгата ми „Синтез” (Synthesis).

 

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ние сме във време на масивна промяна. Никой никога не е бил в позицията, в която сме ние в момента. Постигането на нашата дългоочаквана цел за реинтеграция на Душата може да бъде постигнато единствено от всеки индивид за себе си. Няма лесни начини и никой не може да го направи вместо вас. Но ние не сме сами; всичко, което трябва да направим, е да се свържем изцяло с Висшия си Аз и да слушаме накъде ще ни насочи. Душата не е възложител на трудни задачи; Тя иска от вас да претърпите реинтеграция на Душата - това е причината, поради която в момента сме тук и сега. Всеки, който е във физическо тяло, може да постигне тази реинтеграция; никой не е изключение. Това не е труден процес, той просто изисква малко приложение и да се гарантира, че тялото ви има правилните нутриенти, да му помогнат и всичко ще се случи, когато трябва и за колкото време е нужно. Доверете се на вътрешният глас на Душата ви, на Висшия ви Аз.

 

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

Крис Томас е лечител и автор на 11 книги на тема лечение и пътя на Човешката история. Той притежава способността да се свързва с Акашовите записи, в които е записана цялата история на Земята.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: humanity21
Категория: Други
Прочетен: 442906
Постинги: 673
Коментари: 78
Гласове: 368
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031