Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2010 16:55 - Кой и защо уби 2PAC ? - коментар
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 10539 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 23.07.2010 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кой и защо толкова се страхуваше от 2PAC ? Този певец на всяка цена трябваше да бъде премахнат, защото се превърна в огромна заплаха за някои хора. Алиша Кийс в интервю за сп „Блендър” обвини американското правителство за смъртта на 2PAC. Тя заяви, че „гангстерският рап никога не е съществувал като музикално течение, а е измислен от правителството на САЩ, за да се окуражат афроамериканците да се избиват едни други”. Тя също така заяви, че целта е била „ правителството и медиите да попречат на възхода на друг чернокож лидер”. Защо толкова популярна певица прави подобно изказване. Тук има много деликатен психологически момент, който трябва да отбележа. По-всяка вероятност същите хора, които убиха 2PAC са я посъветвали да каже това. Защо?! Защото така напълно ще контролират тази теория и ще я носочват в желаната от тях посока. Плана за ликвидирането на 2PAC е бил реализиран от влиятелни кръгове в САЩ. Но едва ли правителството го е ликвидирало. Самата певица също твърди, че ще пише повече политически песни и , че симпатизира на движението „Черните пантери”. Тези , които толкова се страхувах от 2PAC и го убиха, сега поставят на преден план тяхната марионетка Алиша Кийс. Тя никога няма да продължи неговите идеи. Защо  2PAC стана такава заплаха? Той беше убит на 13 Септеври 1996 , убиецът никога не беше открит. Тогава той беше само на 25. Майката му е била член на движението на „Черните пантери”. Той е живял в бедност и е положил много усилия за да успее в живота. Но защо се е превърнал във заплаха? Музикалните компании са били много доволни от неговите успехи. Докато той пее за пиене, секс,любов към парите. Това са нещата , които са искали да чуват от него. Но изведнъж той се е променил. Искал е да използва музиката си за да донесе промяна. Той казва в едно интервю: „ Добре всеки говори за пари. Някой има 37 милиона, докато хората гладуват по улиците. Това не е идеализъм, това  е реалност. Няма начин някой да има стотици милиони, докато хорат гладувта. Няма начин. Няма начин. Да има хора със самолети, когато има хора, които нямат жилища и дори дрехи. Ако имаш две деца, дръж ги в две стаи. Защо са ти къщи с 52 стаи, когато има хора без дори една стая. Това няма смисъл за мен.Няма смисъл. Белите, чернокожите,мексиканциете.Ние трябва да се разбираме. Когато казвам американци, хората си мислят за чичо Сам. Аз няма да се върна в Африка. Ти трябва да направиш нещо” В едно друго интервю казва : „ Ние ще имаме собствена политическа партия.Тя няма да бъде само за афроамериканците”

Когато той започва да говори за неща, като вярата в Бог, равенството на расите и това, че иска да направи страната по-добро място. Той се превърща в голяма заплаха. И тогава когато той е достатъчно богат няма нужда от инвеститори. Планирал е да направи своя собствена музикална компания. Когато той напуска Death Row Records това означава, че те ще загубят стотици милиони долари. Но тук не става въпрос само за пари. Той става независим. Превръща се във лидер на афроамериканската общност в САЩ и призовава за промяна. Това, че е подкрепял идеите на „Черните пантери” е още по-голяма заплаха. След, като не успяват да го злепоставят  те преминавт към друг план. 2PAC е бил революционно настроен и ако не могат да го конторлират, остава варианта той бъде убит. Той е бил богат, независим и уважаван. Имало е опасност хората да го последват и да се превърне в лидер на афроамериканците. Той е планирал нова политическа партия, която да бъде за хората. Идеите, които той е проповядвал са могли да променят всичко. Спечелил си е много врагове. Дали е имало опасност 2PAC  да бъде следващият Мартин Лутър Кинг. Много влиятелни кръгове в САЩ са изпаднали в ужас. Това би могло да предизивика огромни проблеми за тези хора. Те нямт нужда от един нов Мартин Лутър Кинг. Той беше само на 25, представете си докъде можеше да стигне.... Това е причината Тупак Шакур да бъде убит.

 



Гласувай:
4



1. анонимен - haha
07.02.2010 17:43
Знаех си че ЦРУ го е утрепало. Също така знаех си че си олигофрен.
цитирай
2. polopot - Ще се радвам да чуя твоята теория. ...
07.02.2010 18:41
Ще се радвам да чуя твоята теория. Интересно, защо споменаваш ЦРУ.Не съм писал за тях.
цитирай
3. анонимен - пичове,
08.02.2010 10:45
физическите убиийци са ченгета, това се вижда от филмите за тупак и най-вече разказите на бодигардовете му. А това кой и защо го е поръчал, съм склонен да се съглася с polpot - тупак е активист и дори конгресмени са "работили" против него приживе. А такива като тоя анонимния горе дето са слушали 3 песни и си мислят че е жив, хич не им отговаряй.
цитирай
4. анонимен - haha2
08.02.2010 11:32
Това е специалното на българина, гледа 1-2 филма и става специалист. Примерно гледаш "Цайтгайст" и ставаш финансист. Гледаш "The world according to Monsanto" и ставаш генен инженер. Гледаш филмите на Майкъл Мур и ставаш истински социалист, ужасно запознат с капиталистическите отношения в САЩ, без да си стъпвал там. Гледаш някой обезумял ненормалник по СКАТ и ставаш нацистче. Гледаш "илюминати" и ставаш експерт по световните конспирации и геополитиката.

Особено ако историята манипулира емоционално, приема се аксиоматично и малоумникът въобще не се сеща да подложи на съмнение каквото и да било.

Но въобще не се учудвам, нацията е уникално затъпяла и освен Ванги, световни заговори, псевдоистория, еврейски, комунистически, американски и тем подобни конспирации, друго не я интересува. С изключение на чалгата и евтиния алкохол от Винпром Пещера.

Един здрав охранител, който наскоро стана министър-председател, го беше казал много точно - калпав ни е мат'ряла. За жалост.

П.П. толкова сте скучни с тези конспирации, че очаквам скоро и тази мода да отмине, тук всяко чудо е за три дни.
цитирай
5. zabylgarite - САЩ
08.02.2010 11:39
САЩ са най-голямата политическа курва в света,следвана от Русия и Англия.Евреите пък действат най-добре организирано и са вътре във всички държави.Няма оправия.
цитирай
6. анонимен - F2ckTheSystem
29.04.2010 00:10
2Pac ForeveR ... R.I.P
цитирай
7. анонимен - ти си номер 1
10.05.2010 18:28
ти си винаги в сърцата ни пак с него аз оцелях.щях да се самоубия преди 8 месеца след неговите песни слушах 1-2-3 пъти и се зарибих и се преродих отново но сега станах лошо мом4е прецаквайки закона както и той го правише с лошите много лош с добрите добри гангстер завинаги гопелета и оставете 4овека намира има теории 4е е жв
цитирай
8. анонимен - Който е убил 2pac да умре бавно и м...
07.02.2011 16:13
Който е убил 2pac да умре бавно и мъчително както в убийствен пъзел.
цитирай
9. анонимен - за какво им е да убиват 2pac той не им е ...
07.01.2012 20:26
за какво им е да убиват 2pac той не им е направил нищо нали така ???? какъв им е проблема просто няма никакъв смисъл!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 907636
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930