Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2010 13:09 - Суверенния Военен Орден на Малта - елитът на Ватикана - разследване на автора
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 4026 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 23.07.2010 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Суверенния военен орден на Малта е най-малката държава в света. Той има площ от едва 0,06 кв.км.  Има дипломатически отношения с 103 държави по света. Днес изпълнява предимно хуманитарни мисии.  Членовете на Ордена са 12 500, към тях трябва да добавим  80 000 доброволци и 20 000 медици. 
   Разбира се членове на Ордена в миналото са можели да бъдат само аристократи и като правило - от богати семейства. Днес членове могат да бъда и светски личности. Но това, което не може да бъде отречено е, че ядрото си остава от аристокрацията. 
  Каква е властта на Суверенния военен орден на Малта ? Тук могат да намерят място много различни теории. От това, че всичко е плод на "конспирации" до някои твърде неудобни въпроси, които възникват. Но в историята има твърде интересни моменти свързани със членове на този Орден. Това до колко са основателни оставям всеки сам да прецени.  

Това е символа на Ордена. 
image
  
image
  Това е Майер Амшел Ротшилд. Той е основателят на банковата династия Ротшилд. На тази снимка се вижда, че той носи същият кръст. Дали Майер е бил Рицар на Малта?
 Това може да обясни донякъде възходът на тази фамилия. Майер е произхождал от бедно еврейско семейство във Франкфурт. Как е успял да натрупа подобно състояние ? Истинското му име e Майер Амшел Бауер. Защо решава да промени фамилията си? Един от символите на ордена е орел със червен щит. Фамилното име Ротшилд произлиза от словосъчетанието “червен щит” (в превод от немски: rot - червен, Schild - щит).  Дали Ротшилд не е параван за финансовата власт на Ватикана. Според някои изследователи именно членове Ордена на Малта притежават повечето банки. На Ротшилд е дадена титлата "Пазителите на ватиканската хазна". Тази версия е твърде противоречива и може да породи много спорове. Но все пак искам да знаете , какво беше казал банкера Атанас Буров в своите мемоари : " Ватикана притежава  най-много банки в света..."
     Принц Бернхард Нидерландски е една от най-интересните фигури свързвани с католическият орден. Той е основател на клуба "Билдерберг". Именно принц Бернхард председателства първата тридневна среща на групата. Той ръководи тази структура в продължение на 22 години. За влиянието на този клуб в политиката е писано достатъчно. Но това, което умишлено се премълчава е, принадлежността на Бернхард към Ордена на Малта. Самият принц има твърде интересна биография. Бил е член на СС и  е заемал ръководен пост в химическият концерн "И.Г.Фарбен". Именно тази компания е най-големият спонсор на режима на Хитлер. Когато немците нападат Холандия той избягва в Англия с цялото си семейство.      
image

На тази снимка се вижда как принц Бернхард  посвещава кралица Беатрикс в Ордена на Малта. Това става на 19 юни 1959 в Хага. 
    Кралица Беатрикс е редовен участник на срещите на "Билдерберг". Дали тя не продължава традицията рицарите да ръководят тази влиятелна структура? Тук трябва да спомена и няколко думи за съпругът на холандската кралица Клаус фон Амсберг. Той е членувал в "Хитлерюгенд" и през 1944 е призован да се присъедини към Вермахта. Изпратен е на фронта, но е пленен от американците. Холандците никога не са одобрявали този брак. 
image
Кралица Беатрикс.

  Кои са другите членове на католическият орден? Според повечето теории на конспирациите почти всички световни лидери. Едва ли има фигура, която да не е набедена за член на тази структура. 
image
Това е бившият президент на ЮАР Табо Мбеки. Той наследява Нелсън Мандела. Мбеки е държавен глава на ЮАР в периода 1999 - 2008.

Симеон Сакскобургготски с бившият Велик Магистър на Ордена Фра Ендрю Бърти. Обърнете внимание на това, че Симеон носи кръст на Ордена. 
Великият магистър на Ордена има статут на държавен глава. Преди време имаше и среща с президента Георги Първанов.
image

 Днес тази структура е маскирана, като хуманитарна организация. Но това по никакъв начин не може да скрие огромното влияние, което тя продължава да има. 




Тагове:   Малта,   орден,   Ватикана,


Гласувай:
8



1. stix - Мистична организация.
27.02.2010 13:29
Мистична организация.
цитирай
2. tomcat - Има и някой добри хора също като при ...
27.02.2010 14:33
Има и някой добри хора също като при масоните ,но повечето членове са глобалистки психопати и човекомразци!
цитирай
3. анонимен - xaxaxa
27.02.2010 16:17
Ами кво да кажа, и аз съм на път да стана човекомразец - само като погледна wannabe конспираторите, тези малоумни същества не заслужават да допринасят за изчерпването на ресурсите на планетата - абсолютно разхищение на биомаса.
цитирай
4. анонимен - za
28.02.2010 00:24
Според повечето теории на конспирациите почти всички световни лидери. Едва ли има фигура, която да не е набедена за член на тази структура.

6te se razbere za tazi struktura to4no togava kogato stane kasno za nas obiknovennite hora,no to4no Te 6te sa nqkade kadeto nemojem i da si predstavim ,kato vav fantasti4en film s malko geroi.Bez Brat i Anjeli

цитирай
5. анонимен - За
20.03.2010 11:57
Определено съм съгласна с последното написано мнение, какво ли би се получи в действителност, представите ни могат да направят нов "fantasy" филм ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 899335
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031