Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2010 13:30 - VeriChip и тоталното робство - коментар
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 5715 Коментари: 17 Гласове:
6

Последна промяна: 23.07.2010 14:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В последно време се говори твърде много за предстоящото поставяне на имплантанти на хората. Това не е нова информация. За това се заговори преди 6-7 години. За съжаление плановете напредват твърде бързо. Първата стъпка е въвеждането на биометричните паспорти, което вече става и у нас. Не трябва да забравяме, че в новите паспорти ще бъдат поставени и чипове за проследяване. Поне за международните съм 100 % сигурен в това.  В най-скоро време те ще бъдат заменени от чипове. Най-ужасното е, че хората доброволно ще пожелаят това. Как ще успеят да ги убедят ? Днешните методи за манипулация на населението са на толкова високо ниво, че ще трябва да направя отделна тема. Но ще изглежда нещо подобно. "Сложете  си чип и никога няма да ви източат кредитната карта", "Сложете си чип и никога няма да ви отвлекат детето", "Сложете си чип и ще ви предпазим от болести" и т.н. В това направление вече се работи. На бездомниците в Чехия вече се поставят чипове. Също така на затворниците. На бездомните кучета в Англия. Първите стъпки вече са направени. По един или друг начин ще бъдат поставени и чипове на хората. Рано или късно. Каква е целта на всичко това ?! Идеята е този чип да съдържа цялата информация за вас. Чиповете ще заменят кредитните карти и паспортите. Всичко ще бъда на вашата ръка. Отивате в магазина и плащате с пари от чипа. При проверка от полицията ви сканират чипа. Там ще бъде цялата информация за вас. Там ще бъде вашето минало и вашето бъдеще. Там ще бъде целият ви живот. Всички данни, които притежавате. Трудовият ви стаж, парите ви, медицинското досие, здравните вноски, ВСИЧКО. Целият ви живот ще зависи от един чип. Правителството, което ще контролира базата данни ще контролира вашият живот. Това е било потвърдено и от Никалъс Рокфелер. Според Аарон Русо в личен разговор той е признал, че който оказва съпротива ще бъде елиминиран. Просто ще му бъде изключен чипа !!! Дори си представете само да променят данни. Да изтрият всичките ви медицински вноски и да не можете да се лекувате. Или да изтрият 15 години от осигурителният ви стаж и да не може да се пенсионирате. Ставате тотално зависи от една централизирана система. Разбира се това няма да се прилага към всички. Само към тези, които не са удобни на съответният режим. За съжаление това нова форма на тотално робство. Въпреки, че е обвито в лъскава опаковка то по нищо не се различава от това при режимите на Хитлер и Сталин, дори е по-страшно. Тук думите на Оруел че, "войната е мир, а свободата робство" могат да бъдат девиз на новото общество, което се задава. Добре дошли в новото тотално робство ! 

image
Така изглежда чипа, когато е имплантиран в ръката ви.

image
 Чип с размер на оризово зърно.

Реклама на VeriChip. Пропагандата продължава с пълна сила.





Гласувай:
7



1. injir - Новото, , свободно робство, , . . . ...
01.04.2010 13:36
Новото ,,свободно робство,,... Алогизъм. Оксиморон. Взаимно изключващи се понятия. Противоположности. Като ,,плюс,, и ,,минус,,. Които могат да съществуват заедно...
цитирай
2. анонимен - ХАХАХА
01.04.2010 19:24
Пълни глупости.
цитирай
3. polopot - Пълни глупости. Ти не си ли забел...
01.04.2010 19:44
анонимен написа:
Пълни глупости.


Ти не си ли забелязал, че в този блог има само глупости ?
цитирай
4. анонимен - ХАХАХА
02.04.2010 00:59
Забелязал съм, но какво може да се очаква от един типичен tin foil hat. Всичките са еднакви - хващат 1-2 рационални твърдения, нахвърлят един куп напълно идиотски предположения и по-тъпите дори ги свързват сами, по-умните оставят зомбираните си читатели да го направят. Но всъщност авторът-пълен малоумник е на най-ниското ниво в йерархията: той просто копи-пейства. На малкото места където се опитва да вкарва разсъждения, вкарва някакви съвършени абсурди. Заради което дори останалите tin foil hats биха му издърпали ушите :)
цитирай
5. polopot - Но всъщност авторът-пълен мало...
02.04.2010 10:48
анонимен написа:
Но всъщност авторът-пълен малоумник е на най-ниското ниво в йерархията: той просто копи-пейства. На малкото места където се опитва да вкарва разсъждения, вкарва някакви съвършени абсурди. Заради което дори останалите tin foil hats биха му издърпали ушите :)


Това е много интересна теория. Аз никога не съм казвал,че съм на "най-високото ниво" в Йерархията. Каквото и да означава това. Относно абсурдите съм убеден, че преди години така са гледали и на биометричните паспорти ;)
цитирай
6. анонимен - Благодаря!!!
03.04.2010 14:22
Благодаря за постинга! Звучи зловещо, но истината е, че това ни чака, а ние стоим като агнета водени на заколение:(((
цитирай
7. анонимен - Без такова!
20.04.2010 11:02
Ще перефразирам - "Блаженни са неверующите"!
цитирай
8. анонимен - zloveshto e pravilnata duma...
29.04.2010 04:36
izobshto celiq svqt otiva na izui gashti s toq nov svetoven red. kakto znaete pri kompiutrite nqma kod koito da ne moje da se razbie ili da se falshificira... tva e kato alarmite na kolite prashtat kod kum kolata koito razpoznava 4e tova e koda i se otkliu4va shte se namerqt mnogo hora koito shte po4nat da generirat takiva kodove i shte mogat da si pazaruvat ili pravqt drugi neshta s drugi samoli4nosti.

primerno te she suzdadut drugo podobno ustroistov koeto moje da se naglasq kakuv kod da prashta kum skanera i sum siguren 4e nqma da e mnogo slojno...

prosto tazi ideq mi se struva mnogo absurdna tova moje da se izbegne ako primerno sled skanirane na skanera se poqvqva i vasha snimka no tova bi namalilo izmamite s ne pove4e ot 10%

prosto se nabliudava kak grupa hora sa reshili neshto i po vsqkakvi izmamni i manipulativni na4ini se opitvat da obedqt masata hora 4e e polezno.

s tezi neshta kakto si spish na sutrinta moje da se sabudish s 2 ubiistva v dosieto ti i sus informaciq 4e stradash ot razdvoenie na li4nosta ili nqkoq druga podobna bolest. i togava vurvi dokazvai 4e nqmash sestra

nai loshoto e 4e nishto ne zavisi ot durjava kato nashata... a ot USA i UK
цитирай
9. анонимен - изказване!
03.06.2010 21:13
polopod и съгласните с него! Внимавайте какв се изказвате! Човекът и доказателство е сложил! А ако не вярвате и на това-прочетете в Библията последната книга-"Откровението на Йоан".Там е цялата истина!
цитирай
10. podvodni - Много пъти съм казвал че, ние -Бъ...
13.01.2011 16:12
Много пъти съм казвал че , ние -Българите сме мъдър народ, и поради тази причина си имаме една поговорка: Човек предполага, бог разполага. А като божие творение на което е дадена свободата на избора, едва ли неговият създател ще допусне някакви самозабравили се лумпени да се подиграват с творението му. По-скоро ябълката ще роди пъпеши отколкото това да стане.
Инфото поднесено от автора е плашещо и усилията му да показва истинското лице на "демокрацията" заслужават само поздравления.
цитирай
11. анонимен - Ko6marat e naistina goliam
27.01.2011 21:57
Parvo-iskam da pitam polopot,za6to vi zaintrigyva temata?Ot tozi veri chip ima po stra6na tehnologi,za vazdeistvie varhu saznanieto i za sagalenie go ima i v stranata,no ne e iasno ot kogo da se pazim,koi se zanimava s tezi ne6ta.Ako imate informacia napi6ete ne6to po vaprosa.
цитирай
12. анонимен - niakoi ne si 4etat bibliite i ne v...
05.03.2011 18:00
niakoi ne si 4etat bibliite i ne viarvat no uvi tova e istinata
цитирай
13. анонимен - Напротив
12.03.2011 14:22
Много добре сме си чели библиите,но май за това ни възнаграждават с чипосване.
цитирай
14. barborok - има един анонимен сектант, дето само мрънка...
01.09.2011 10:24
.... само мрънка и се оправдава с библията , и той разбира се е невинен щото бог му говори и пише само на латинеца, ей неграмотник, ако не си позлваш кирилизаторът ще те трейсна , локализирам, и ще те бия ... АЗ БИХ СИ СЛОЖИЛ ЧИП. да това е безвредна технология, е вярно не може да помогне против отвличане ,ама може да помогне срещу "губене на лични документи"
цитирай
15. анонимен - чип
10.09.2011 14:30
http://www.lametropole.com/blog/lametropole.com/washington-rend-obligatoire-l-implantation-d-une-puce
Ве(е е пуснат п,оект за закон за ичп.анти,ане на чиповете в САШ
Ю
цитирай
16. анонимен - Откровение на Йоан гл.13:16,17
20.01.2012 18:18
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
цитирай
17. анонимен - Прав си, така е. Гледах филма на А...
02.02.2012 11:46
Прав си, така е. Гледах филма на Аарон Русо, в който обяснява замисъла на Ронкфелер и другите изродени дегенерати за бъдещето на човечеството. Направо е страшно - трябва да сме нащрек и да са противопоставим. След излизането на филма Аарон Русо е убит.
Само едно възражение: не поставяй в никакъв случай Хитлер и Сталин под един знаменател, каквото и да са ти внушили. Защото Хитлер подпалва втората световна война, създава концлагерите, където поставя татуирани номера на хората и ги обрича на смърт в газовите камери. Такова нещо при Сталин няма - той е нямал избор - той просто е защитил съветската държава от набезите и саботажите на хазарите, които са подпалвали цели села, избивали са руснаци, тровели са водата и т.н. (по-късно при хазарина Хрушчов, племето приписва престъпленията си на Сталин). Лагерите по времето на Сталин са били трудови (не концентрационни) и там никога не е имало татуирани номера, пещи и нищо общо с престъпленията на Хитлер. Цялата анти сталинска пропаганда е хазарска и на всички ония, които не могат да простят победата на съветската армия във ВСВ. На позволявай пропагандата да промива мозъкът ти. Виждам че си буден ум, чети и се осланяй на преценката на етническите руснаци за Сталин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898878
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031