Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2010 16:57 - MI6 са господарите на световният наркотрафик
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1856 Коментари: 4 Гласове:
2





" Може да бъде откритие за много хора това, че глобалният наркотрафик е контролиран и ръководен от разузнавателни агенции. В глобалният наркотрафик британското разузнаване е господар. 

 Както хората на разузнаването знаят MИ5 и MИ6 контролират много от другите разузнавателни агенции в света (ЦРУ, МОССАД и др. ) в огромна мрежа от интриги и корупция, като базата на тяхната глобална власт е в Лондон.

Моето име е Двеймс Касболт и аз работих за 
MИ6 в "черните операции" кокаиновият трафик с ИРА и МОССАД в Лондон и Брайтън между 1995 и 1999. Моят баща Питър Касболт беше също от МИ6 и работеше със ЦРУ и мафията в Рим, пренасящи кокаин в Брайтън.

Според моят опит разликата между всички тези групи беше заличена, докато накрая ние всички бяхме една международна група работеща заедно за една и съща цел. Всички ние бяхме кукли , конците на които се дърпаха от световните кукловоди намиращи се в Лондон.

Повечето нива на разузнавателните агенции не са лоялни на хората в страната, в която се намират и се възприемат като "над национални". Беше доказано без сянка на съмнение , че ЦРУ
 донесе повечето наркотици в Америка за последните петдесет години. 

ЦРУ
 работи под командването на британското разузнаване и беше създадено от британското разузнаване през 1947. ЦРУ днес е все още лоялно на международните банкери намиращи се в Лондон и на световните елитни аристократични фамилии, като Ротшилд и Уиндзор.

Откакто е създадено,  МИ6 винаги е внасяло наркотици във Великобритания. Те не внасят "някои" от наркотиците във Великобритания но приблизително МИ6 внася около деведесет процента от наркотиците. Те правят това, като дърпат конците на много организации, криминални и терористични групи и тези групи, като ИРА са пълни с агенти на МИ6.

 МИ6 внася хероин от Близкия Изток, кокаин от Южна Америка и канабис от Мароко, също така и от други места. Британското разузнаване също така измисли и създаде наркотика LSD през 50-те с помоща на места, като Института Тависток в Лондон. През 60-те МИ5, МИ6 и ЦРУ си използвали 
LSD като оръжие срещу разгневените протестиращи на 60-те и ги превръщат в "децата цветя", които са твърде отнесени за да организират революция.

Доктор Тимъти Лиъри гуруту на
LSD през 60-те беше марионетка на ЦРУ. Финансирането и наркотиците за проучванията на Лиъри идваха от ЦРУ и той е потвърди това, че Корд Майер, агента на ЦРУ отговарящ за финансирането на  LSD културата през  60-те. " помогна ми да разбера моята политическа културна роля по-ясно".

През 1998 аз изпратих 3000 дози 
LSD на попивателна хартия по МИ5 със снимка на флага на европейският съюз на тях. Човекът на МИ5, който ги изпрати е казал на моят баща, че това е било правителствен "подпис" и тези LSD са наречени "Европа".

Глобалният наркотрафик контролиран от британското разузнаване е на стойност най-малко 500 млрд. британски лири на година. Това е повече от световната търговия с петрол и икономиката на Великобритания и САЩ
 е напълно зависима от тези нарко пари.

Босът на мафията Джон Готи разкри положението, когато беше попитан в съда дали е бил замесен в трафик на наркотици. Той отговори : " Не, ние не можем да се съревноваваме с правителството" . Аз вярвам, че това беше наполовина истина, защото ЦРУ и Мафията са същите групи от високите нива.

Във Великобритания, нарко парите на МИ6 се перат през 
Bank of England, Barclays Bank  и други компании със семейни имена. Нарко парите преминават от една сметка в друга, докато техният произход се изгуби в огромното пространство от сделки. Нарко парите идват "изчистени" но не напълно чисти.

Диамантите се купуват с тези пари от корумпирани диамантени бизнес фамилии, като Опенхаймер. Тези диаманти тогава се продават и нарко парите са чисти. МИ6  и ЦРУ
 са също така отговорни за кокаиновата епидемия във Великобритания и САЩ. 

През 1978 МИ6 и ЦРУ
бяха във Южна Америка и изследваха ефекта върху местните ,които пушех кокаиновата паста "басучо". Това имаше същият ефект ,като кокаина. Те видяха силата и пристрастяването, бяха по - голям потенциал от обикновеният кокаин и създадоха "крак кокаина" по формулата на "басучо". Тогава МИ6 и ЦРУ наводниха Великобритания и САЩ с крак. Две години по-късно през 1980, Великобритания и САЩ започнаха да виждат по улиците първите симптоми на крак кокаиновата епидемия. 

На 23 Август 1987 в малко градче южно от Литъл Рок в САЩ, двама тинейджъри, които се казваха Кевин Ивес и Дон Хенри бяха убити и нарязани след признание, че кокаиновите капки на ЦРУ
 бяха част от операциите на ЦРУ по преноса на наркотици, намиращи се на малко летище в Мена, Арканзас. По това време Бил Клинтън беше губернатор на Арканзас.

Бил Клинтън беше замесен с ЦРУ по това време и кокаин на стойност 100 млн.долара пристигаше всеки месец през летището в Мена, Арканзас. За доказателство виж книгите "Компромис" и "Опиум ООД".

Докато моят баща посрещаше лодките от Мароко в Коста Дел Сол и след това товареше канабиса на камиони на МИ6, камионите на ИРА влизаха във Великобритания всеки месец, британското разузнаване беше щастливо. Докато моят баща пращаше кокаин от Рим всеки месец, МИ5 и МИ6 бяха доволни. Ако моят баща искаше да запази нещо за себе си и да го продаде, на никой не му пукаше, защото имаше достатъчно наркотици и пари в движение в тази световна нарко търговия за 500 млрд. лири на година.

Единствените, които плащаха бяха пристрастените. Които плащаха със страдание. Но съдбата винаги ни хваща и двамата със баща ми се пристрастихме към хероина няколко години по-късно и моят баща умря пристрастен и беден в затвора при много странни обстоятелства. Днес аз съм чист и нарко независим и искам да помогна да спра неразказаните страдания, които причинява тази световна търговия с наркотици.

Разузнавателните агенции винаги използват пристрастяващи наркотици, като оръжие срещу масите за да осъществят техният дългосрочен план за едно световно правителство, едни световни полицейски сили замислени да бъдат НАТО
 и население със микро чипове познато, като Новият световен ред. Докато населението в наркотичен или алкохолен транс гледа "Coronation Street" , новият световен ред пълзи зад тях.

За да разобличим правилно тази световна нарко търговия, контролирана от разузнаването ние трябва да разобличим ключовите играчи в тази област.

1 - Тибор Розенбаум агент на МОССАД и шеф на базираната в Женева банка "
Banque du Credit international". Тази банка беше предшественик на прословутата Bank of Credit and Commerce international (BCCI), която е най-голямата банка  пералня за пари на разузнаването.

Списание "Life" изобличи банката на Розенбаум, като перач на пари за Майер Лански американска криминална фамилия и Тибор Розенбаум финансира и подпомага "Permindex" частта на МИ6 за убийства, която беше в основата на убийството на Джон Кенеди.

2 - Роберт Веско, финансиран от швейцарският клон на Ротшилд и част от американската връзка до накро картела Меделин в Колумбия.

3 - Сър Франсис де Гингард бившият шеф на британското разузнаване, сега живеещ в Южна Африка( и всеки шеф на МИ5 и МИ6, който е бил замесен в наркотици преди и след него)

4 - Хенри Кешуик председател на
 "Jardine Matheson", който е  най-големият оператори на нарко трафика в света. Неговият брат Джон Кешуик е председател на Bank of England.

 5 - Сър Мартин Уейкфилд Джейкъмб директор на Bank of England от 1987 до 1995, и почетен председател на Barclays bank през 1985, директор на вестниците Telegraph през 1986 ( Това е причината поради, която това не може да получи достъп до масовите медии. Хората, които са извършили тези престъпления контролират повечето масови медии. В САЩ бившият директор на ЦРУ
 Уилям Кейси е председател на борда на медийната мрежа ABC. Много вътрешни хора описват ABC, като "Мрежата на ЦРУ") 

6 - Джорд Буш - старши, бивш Президент и бивш директор на ЦРУ,  водещият американски нарко барон, който е бил лице на повече нарко войни от всеки друг президент. Които в действителност са просто начин да се елиминира конкуренцията. Цяла книга може да се напише за това как Джорд Буш е замесен в глобалната накро търговия, но това е добре изложено в книгата "Dark Alliance" на разследващият журналист Гари Уеб. Гари Уеб беше намерен мъртъв с две прострелни рани в тила от револвер.Този случай беше описан, като "самоубийство". Вие преценете това.

 Гари Уеб също, като мен и други изследователи, намериха толкова много за тези "черни операции" нарко парите от, които се използват за финансиране на проекти класифицирани, като "строго секретни". Тези проекти включват сгради и поддръжка на тъмните нива на подземните бази в Дулче в Ню Мексико, Пине гап в Австралия, Снежните планини в Австралия, областта Ниала в Африка, западно от Кинду в Африка, точно до либийската граница в Египет, Мон Блан в Швейцария, Нарвик в Скандинавия, островът Готланд в Швеция и много други места по света( повече за тези подземни бази в следващата ми публикация ).

Информацията за глобалният нарко трафик ръководен от разузнавателните агенции отчаяно се нуждае да излезе наяве в големи мащаби. Всяка информация, коментари или обратна връзка, които ще ми помогнат с моята работа ще бъдат добре дошли."

Коментар на Джеймс Касболт, бивш агент на  MИ-6. 


Превод : polopot











 







Тагове:   наркотрафик,   MI6,


Гласувай:
2



1. анонимен - Какво "безупречно" доказателство!
21.04.2010 17:44
Босът на мафията Джон Готи разкри положението, когато беше попитан в съда дали е бил замесен в трафик на наркотици. Той отговори : " Не, ние не можем да се съревноваваме с правителството" .
цитирай
2. polopot - Босът на мафията Джон Готи разкри ...
21.04.2010 19:43
анонимен написа:
Босът на мафията Джон Готи разкри положението, когато беше попитан в съда дали е бил замесен в трафик на наркотици. Той отговори : " Не, ние не можем да се съревноваваме с правителството" .


Доколко това е "безупречно" доказателство е друг въпрос. Просто авторът го е посочил, като пример. Това би трябвало да ни помогне да добием по-ясна представа как стоят нещата в този бизнес.
цитирай
3. анонимен - ХАХАХА
25.04.2010 02:12
ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХА


Паднах от смях :)
цитирай
4. polopot - до "анонимен - ХАХАХА"
25.04.2010 13:23
В интерес на истината аз също се смях на някои места. Но има и неща,които са много близко до истината. По-скоро бих го определил, като комбинация от информация и дезинформация. Тук не коментирам източника на информация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 903896
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930