Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2010 20:42 - Защо подпалиха Русия и наводниха Пакистан?
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 11549 Коментари: 46 Гласове:
15

Последна промяна: 06.11.2011 11:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 „Науката ще направи възможно лидерите на великите нации да разполагат с технически потенциал за водене на тайна война, в която ще е необходимо да участват само минимален брой агенти на силите за сигурност. Тези техники дават възможност за оказване на въздействие върху климата и тези промени да бъдат използвани за предизвикване на продължителни периоди на засушаване или бури."  Това не са думи на някой "конспиратор" или версията на руснаците за пожарите. Това  Збигнев Бжежински написа още   през 1970 г. в книгата си „Между две епохи". Става въпрос за най-страшното известно за момента оръжие - климатичното. По време на "Студената война" имаше тайно споразумение между СССР и САЩ. То забраняваше използването му. Днес на все повече експерти е ясно, че тази забрана е престанала да важи. Най-големият парадокс е, че началото беше поставено с ...урагана Катрина, който унищожи Ню Орлинънс. Днес на дневен ред е Русия. Повече от ясно е, че пожарите, които обхванаха страната са плод на атака с климатично оръжие. Все пак става въпрос за най-богатата на природни ресурси страна в света. Целта беше да се демонстрира мощта на това оръжие. Как една водеща страна може да бъде поставена на колене. Едва ли беше изненада, че в. "Файненшъл таймс" излезе със заглавие : " Пожарите в Русия са показали необходимостта от реформи".  Медиите веднага подеха мощна кампания срещу Русия. Целта беше да се атакува актуалният политически елит на Русия. Направена беше аналогия с подводницата "Курск", за която беше доказано, че беше потопена. В резултат на атаката ще бъдат нанесени огромни щети на икономиката на Русия. Също така тази пропаганда има за цел да изкара пожарите в Русия виновни за глобалното затопляне. За всеки случай "кукловодите" на тази атака запалиха и някакви пожари в  Канада. Иначе щеше да стане съвсем очевидно. Истерията с това, че пожарите ще станат радиоактивни е логично продължение на пропагандата.
Огън в Русия и....вода в Пакистан. На другият полюс бяха събитията в Пакистан, който беше ударен от най-голямото от 80-години наводнение. Защо Пакистан? Той от дълго време е центъра на вниманието на военната машина. Целта за независим Белуджистан е едва началото. Плановете за "разцепване" на тази страна вървят с пълна сила. Тук целта е чисто геополитическа. Пакистан има централно значение за САЩ. Контролът над тази страна и нейното разбиване ще е от полза за атлантическите стратези. Точно по тази причина тази страна беше потопена под вода. 
 Използването на климатичното оръжие тепърва ще дава отражение върху съвременната политика. Повече от ясно е, че "кукловодите" на тази стратегия нямат никакви морални угризения. Тук само искам да отбележа, че за тях няма значение дали атакуват собственото си население в Ню Орлиънс или го прилага срещу други държави. Първо бяха американците в Ню Орлиънс, днес са  московчани. Кои ще бъдат следващите?

image

Базата на HAARP в Аляска.


Тагове:   наводниха,


Гласувай:
16



1. анонимен - ходи се гръмни))))
15.08.2010 20:48
не си в ред,честно)))
цитирай
2. estirbg - Това е точно така
15.08.2010 21:06
Алексалекс, моли се ние да не попаднем във фокуса на малоумниците, оръдията на сатана. Все пак готви се на първо време за едно земетресение, защото аз го видях...
цитирай
3. polopot - не си в ред, честно))) Понякога ...
15.08.2010 21:11
alexalex написа:
не си в ред,честно)))


Понякога ми се иска да вярвам, че е така. Но за жалост реалността винаги ме оправдава.
цитирай
4. raders - Имаш буйно въображение. Защо не ...
15.08.2010 22:33
Имаш буйно въображение. Защо не пробваш да пишеш фантастика?
цитирай
5. estirbg - Това е масов пропуск
15.08.2010 22:57
Бедна ти е ФАНТАЗИЯТА, какво ни очаква в близко бъдеще - по-добре прочети "Откровение на Йоана" и имай смелостта да упрекнеш ученика на Исус за "буйно въображение". Не се заяждам с теб, Raders, сигурно и на теб не е останало време да се запознаеш с Книгата на книгите...Това е масов , поголовен пропуск на цялото човешко общество, най-вече на съвременното! И този пропуск ще е фатален, за съжаление...
цитирай
6. анонимен - УЛУК
15.08.2010 23:29
СЬС СЕТРАМИ СЕ РАЗБИРАМЕ ВЕЧЕ И ЗАПОЧНАХ РАБОТА И НЕЙНИТЕ ДЕЦА МЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ
цитирай
7. raders - Бедна ти е ФАНТАЗИЯТА, какво ни о...
16.08.2010 00:19
estirbg написа:
Бедна ти е ФАНТАЗИЯТА, какво ни очаква в близко бъдеще - по-добре прочети "Откровение на Йоана" и имай смелостта да упрекнеш ученика на Исус за "буйно въображение". Не се заяждам с теб, Raders, сигурно и на теб не е останало време да се запознаеш с Книгата на книгите...Това е масов , поголовен пропуск на цялото човешко общество, най-вече на съвременното! И този пропуск ще е фатален, за съжаление...


Чел съм я, приятелю, "Книгата на книгите". И точно тя ме направи откровен атеист. Толкова много глупости, събрани накуп просто не можах да понеса...
цитирай
8. eltimir - Вярно е
16.08.2010 01:04
За жалост е вярно. Тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
а също тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
съм пуснал доста материали на тази тема. Ционисткото лоби в Америка този път прекали и това ще им изяде главите. Нека никой не си въобразява, че Русия не притежава тайни оръжия. Нека не подценяваме и една друга велика сила, пострадала от климатичните удари на САЩ - Китай. Та почвам да си мисля, че е дошло време да се сбъдне онова предсказание, в което се казва, че жертавата ще тръгне на лов за ловеца.
Всъщност ответните удари вече започнаха.
цитирай
9. tomcat - koito si misli che klimatichnite ...
16.08.2010 01:43
koito si misli che klimatichnite orujiya sa izlislic i fantastika moga samo da mu kaja che neznae na koi svyat jivee v bloga mi imam post s mnogo linkove posveten na taya tema.Izvinyavam se za maimunicata neshto flex typa mi se bugna.
цитирай
10. podvodni - "Който гроб копае други му, ...
16.08.2010 01:51
"Който гроб копае други му, сам пада в него" - Българска мъдрост.
Де да бяха си направили труда братята отвъд голямата локва да понаучат малко Български език, че да узнаят какво бъдеще ги чака. Ама нали са си дървени глави чифутски, ще си сърбат това което си надробят.
А за атейстите които са чели Книгата, ще припомня една мъдрост написана в нея : Който сее ветрове, ще жъне бури.
цитирай
11. boristodorov56 - boristodorov56 …. . . oooO…...
16.08.2010 02:43
boristodorov56

…...oooO…………....
…..(….)…..Oooo…
……)../…..(….)….
…..(_/…….)../…..
....…………(_/……...
..… АЗ БЯХ ТУК....
цитирай
12. анонимен - Da ama ne.........
16.08.2010 05:32
Goliam a gpupost 4estno.........rashkite sa promiti i vErvat li vErvat na porednite car4eta.........ama ni e sme lude obrazovani..........
цитирай
13. анонимен - gogo
16.08.2010 09:32
македонска работа
цитирай
14. анонимен - Защо подпалиха Русия и наводниха ...
16.08.2010 10:07
Защо подпалиха Русия и наводниха Пакистан?
а защо взривиха нефтената платформа в Америка и предизвикаха еко катастрофа ?
защо направиха земетресение в Чили ?
защо предизвикаха слънчеви изригвания ? и кой насочи Тунгусткия метеорит да удари земята ?
очакваме продължение....
цитирай
15. анонимен - Реалността е съвсем проста
16.08.2010 10:23
Жега, водка, пияни руснаци, огън, пожар, комунистическа организация, липса на техника и персонал. Това са причините, ма френд :)
Няма марсианци, няма евреи, няма климатични оръжия :)
цитирай
16. анонимен - мдам, пък и щом нищо не си прочел във ...
16.08.2010 10:48
мдам, пък и щом нищо не си прочел във facebook, и не са казали по BTV значи не е вярно
цитирай
17. анонимен - Баба, казваше:
16.08.2010 10:53
Учените ще свършат света!
цитирай
18. анонимен - Psicholog
16.08.2010 10:57
Няма да е никак зле, автора на написаното горе да иде на психиатър
цитирай
19. polopot - Няма да е никак зле, автора на нап...
16.08.2010 11:12
анонимен написа:
Няма да е никак зле, автора на написаното горе да иде на психиатър


Скоро бях на редовен преглед. Но най-лошото е,че НЗОК не покрива моето лечение.
цитирай
20. dolsineq - А коя е причината за изчезването на ...
16.08.2010 11:32
А коя е причината за изчезването на динозаврите, на маите? Кога се поевява проливът Босфора? ... И тогава ли да виним климатичното оръжие? ... На Земята неприкъснато стават природни бедствия. Човекът е само една брънка от природната верига. Твърде е слаб и безпомощен, за да му се предписва такава сила, че да променя и климата.
цитирай
21. polopot - На Земята неприкъснато стават п...
16.08.2010 11:44
dolsineq написа:
На Земята неприкъснато стават природни бедствия. Човекът е само една брънка от природната верига. Твърде е слаб и безпомощен, за да му се предписва такава сила, че да променя и климата.


Това,че на Земята стават природни бедствия е нормално. Но това не означава,че такива не могат да бъдат предизвикани умишлено. Човекът въобще не е слаб и безпомощен. А силата да променя климата и да го използва, като оръжие тепърва ще променя облика на света, в който живеем. Ти избираш по-лесното обяснение. Отказваш да повярваш, че това е възможно.
цитирай
22. sav11 - Хипотези, хипотези, хипотези!!
16.08.2010 13:16
Говоря си с едни хора от Москва. Те категорично отричат всякакви там клими войни, но допускат, че всеки чужд гражданин е възможно да си хвърли цигарата в пожароопасен раьоон. После, Ако става въпрос за земетресения, те могат да си ги правят през една минута. Две торпеда с ядрен заряд насочени от подводница към дъното на океана и хоп земетръсче и цунами. Ама това си е с две остриета защото понякога импулса от земетръса може да мине по тектоничните плочи и да достигне до места които не са удобни за пакостниците. Лошото е, че дори и да се научка някаква истинка, то едва ли официалите ще си признаят и ще кажа-"Да ние сме отговорни". и накрая, науката както всичко друго си има две страни. Разпадането на атомите чрез обстрелване, в единия случай произвежда енергия, а в другия ядрен бомбен взрив.
цитирай
23. watchtowerman - Понеже съм от епохата на динозаврите
16.08.2010 13:42
в съзнанието ми се събра много информация. Някъде в началото на шейсетте години на миналия век в научните среди се заговори, че промишленото замърсяване на планетата ще доведе до ЕКОЛОГИЧНИ проблеми. Та, още тогава се прогнозираше, че ако политиците не вземат радикални мерки за спиране на замърсяването на природата тя - Природата ,ще си отмъсти. И каквото казваха тогава - през 1960-та например, специалистите, това се случва, а именно - след 50 години на Балканите ще се настани тропичен климат - характерен за Сахара по онова време; този тропичен климат ще завладее и Украйна и Русия; буквално цитирам: "Ако не се вземат мерки след петдесина години на Балканите и в Украйна ще се ходи на лов за лъвове". Безумците, управляващи планетата, не само че не взеха мерки, ами задълбичаха кризата - вече не се говори за ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРОФА, тя премина в КЛИМАТИЧНА. Затова, че Балканите и бившия Съюз се превръща в сахарска пустиня не са виновни евреите, а самите партийни атестични функционери, които изпълнява в дело лозунга:"Ще победим Природата и ще накараме да ни служи". И атеистите воюваха с Природата, и то така, сякаш беше Противник, който е длъжен да капитулира. Е, Природата не капитулира! Тя се промени, и ще се променя: Ама това било ужасно, вика светът. Така е, Природата трябва да се опазва, а не да се претака през дебелото черво на ненаситниците...
цитирай
24. liliyanaandreeva - Обяснението за злодействата е още по-ужасяващо...
16.08.2010 13:59
Това са ритуали и жертвоприношения! Защото ако някой има икономически интерес, то той не се стреми да унищожава ресурси. Но ако злодейскити истъпления се правят от суеверна религиозност, то няма задръжки ...
цитирай
25. анонимен - Hipoteza
16.08.2010 14:22
Istinata e niakude po sredata...
цитирай
26. анонимен - Право в целта
16.08.2010 14:47
Съгласна съм с написаното в постинга. Също ви препоръчвам да потърсите повече информация по тези теми. И особено да проследите теориите на Stewart Swerdlow и David Icke (има техни интервюта качени в youtube). Също така погледнете и филмите на американския журналист Alex Jones (Endgame - the blueprint for global enslavement). Напревете свое собствено проучване (особено тези, които знаят английски) и разберете в какъв манипулиран свят живеете!
цитирай
27. ok3223 - Няма да е никак зле, автора на нап...
16.08.2010 15:35
анонимен написа:
Няма да е никак зле, автора на написаното горе да иде на психиатър

Автора или ти на ограмотяване. С тези открития напоследък, много от които са абсолютно секретни, понеже са и военен характер, много неща са възможни, неща за които човек не е можелида си помисли до скоро.
Отднешната наука много може да се очаква. Армии от клонинги-бойци да маршируват и се сражават по бойните, и защо не, целенасочени промени на климата с военна цел.
Войната, и подготовката за следващата никога не е свършвала...
цитирай
28. анонимен - интерисуващ се
16.08.2010 15:49
Автора какво мисли за Големия Адронов Колайдер ? Много ще ми е интересна неговата гледна точка по този въпрос - огромно финансиране, учени от цял свят, опит за намеса в Божиите дела ?! Каква е тайната цел на изграждането на нещо толкова мащабно ?!
цитирай
29. mkvl - Климатично оръжие
16.08.2010 15:55
Климатичното оръжие е било открито преди доста време. Името на откривателя е Никола Тесла. Който има интерес да се разрови и да прочете
цитирай
30. анонимен - na latinite
16.08.2010 16:19
Първо - на тия, които писаха по-горе на латиница. СТИГА СЕ ИЗЛАГАХТЕ!!! Човек веднага си мисли за вас - неграмотен? малоумен? тийнеджър? - мн. сте зле!!! Второ - относно статията. Не мисля че това е още възможно, макар че на много би им се искало. Природата винаги е по силна от нас.
цитирай
31. zaw12929 - Пропуснахте Китай!Смешно ми е
16.08.2010 16:40
[quote=alexalex]не си в ред,честно)))
ВСИЧКИ НЕ СМЕ В РЕД!
Докато умните като нас се наумуват лудите лудуват и лудостта им няма нито граници, нито милост - . Да си унищожат "противниците"
Трябват знания, а не гола вяра!
цитирай
32. raders - За жалост е вярно. Тук: http:/...
16.08.2010 17:08
eltimir написа:
За жалост е вярно. Тук:
http://erigkan.ucoz.ru/
а също тук:
http://eltimir.ucoz.ru/
съм пуснал доста материали на тази тема. Ционисткото лоби в Америка този път прекали и това ще им изяде главите. Нека никой не си въобразява, че Русия не притежава тайни оръжия. Нека не подценяваме и една друга велика сила, пострадала от климатичните удари на САЩ - Китай. Та почвам да си мисля, че е дошло време да се сбъдне онова предсказание, в което се казва, че жертавата ще тръгне на лов за ловеца.
Всъщност ответните удари вече започнаха.


Добре, че нормалните хора не ви обръщат внимание, иначе ще започне лов на вещици. Ще започнат да се обвинават в правене на магии и да обявявят войни затова, че на някой не му става пишката. Толкова инфантилен постинг трудно може да се измисли.
цитирай
33. анонимен - така си върви
16.08.2010 17:23
Не се хабете българи. Свободата и ниския интелект раждат злото по цялата земя а във високия интелект вероятно липсва понятие свобода.Колко сладко е да измислям пикантни простотиики когато дълбоко вярвам че натуралната ми простотия е висок интелект.
цитирай
34. mamkamu - !!!
16.08.2010 17:31
Леле!!! Добър сценарий за научно-фантастичен филм :)
цитирай
35. анонимен - Рашънс гоу хоум!
16.08.2010 17:38
Рашките едни пожари не можаха да изгасят и естествено импИриализЪма им е крив, ама на вас какъв ви е проблема с подобни инфантилни ''прозрения'' :)
цитирай
36. анонимен - Сладури
16.08.2010 18:25
Най-голямата измама на сатаната е - че го няма!!! Ако успее да ви убеди в това - ето това е неговата победа!!! Имайте го винаги в бетонните си мозъчета.... има си евреи...които искат да унищожат света.... защото са извратеняци... но върховната степен на извратеност е стремежа към самоунищожение.... кои от болните мозъци водило война са евреи... МИСЛЕТЕ С ГОРНИТЕ СИ ГЛАВИ.... ЧЕТЕТЕ.... и пак МИСЛЕТЕ.. най-лесно е да се каже НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО... да ама НЕ!!!
цитирай
37. tomcat - На малоумници черпещи информация ...
16.08.2010 19:16
На малоумници черпещи информация от БТВ новините и CNN и всякакви останали мозъкопромиващи и дезинформационни медии няма какво да обясняваш!Щом те не са казали ,че климатични оръжия съществуват значи няма хехе!
цитирай
38. raders - На малоумници черпещи информация ...
16.08.2010 19:50
tomcat написа:
На малоумници черпещи информация от БТВ новините и CNN и всякакви останали мозъкопромиващи и дезинформационни медии няма какво да обясняваш!Щом те не са казали ,че климатични оръжия съществуват значи няма хехе!


Може и да съществуват някакви разработки и идейни проекти. Това съвсем не означава, че са реализирани. Но дори и да са реализирани, това съвсем не означава, че са употребени. Не си въобразявайте, че хората, оторизирани да ръководят велики държави разсъждават като вас. Всичко това е надуване на балони и глупости. А онзи със Сатаната направо е сразяващ:)
цитирай
39. анонимен - PSSSSSSSSSSS
16.08.2010 22:45
HAMERIKANCITE SA NA6I SAIUZNICI,ILI TI SI MISLI6 4E PAKITATA SA NA6I SAIUZNICI?
цитирай
40. анонимен - Учените ще свършат света! Абе ...
17.08.2010 06:20
анонимен написа:
Учените ще свършат света!


Абе те и журналистите много се стараят.
цитирай
41. анонимен - Надявам се автора не вярва на глу...
17.08.2010 10:17
Надявам се автора не вярва на глупостите които е писал!
цитирай
42. анонимен - Защо подпалиха Русия и наводниха ...
17.08.2010 10:24
анонимен написа:
Защо подпалиха Русия и наводниха Пакистан?
а защо взривиха нефтената платформа в Америка и предизвикаха еко катастрофа ?
защо направиха земетресение в Чили ?
защо предизвикаха слънчеви изригвания ? и кой насочи Тунгусткия метеорит да удари земята ?
очакваме продължение....

Кой насочи урагана Катрина към Ню Орлеанс и унищожи половината град.
всеки знае, че зад това стоят Ал Кайда и Осама Бин Ладен
а кой предизвика изригването на вулкана в Исландия и защо - още не е установено, но има предположения че са Сомалийските пирати
кой предизвика слънчевото затъмнение от 2007-ма в Китай е доказано - това са Масоните от ордена на Св. Лука
цитирай
43. анонимен - Няма да е никак зле, автора на нап...
17.08.2010 16:17
Няма да е никак зле, автора на написаното горе да иде на психиатър
цитирай
44. анонимен - ДА. ТАКА ДА БЪДЕ. Това и всичко което ...
17.08.2010 20:48
ДА. ТАКА ДА БЪДЕ.
Това и всичко което не ни харесва е с Божията Благословия и е за наше добро.
Ако автора нещо го притеснява, съвета ми е да се моли горещо, БОГ да изпълни
съзнанието му (по-добре сърцето) с любов и истина, както и на всички нас.
”Откровение на Йоана” е написано, според мен, за да се СМИРИ човек и да се откаже от егоизма на егото си.
цитирай
45. анонимен - Те отдавна си правят каквото си искат
21.08.2010 15:04
Откакто си инсталираха системата под формата на "комунизъм" не са се махали и в момента ни занимават с демокрация без референдуми - айрян без кисело мляко.
ИНСТРУКЦИЯ

за управлението на окупираните от Съветската армия източноевропейски държави
КАА/08.113 Москва, 2.VI.1947 г. НК/003 47

1. В сградата на посолството да не се приемат местни информатори. Срещите да се организират от наши специални служби на публични места. Посолството приема информации чрез специалните служби.

2. Да не се допуска контакт между нашата войска и цивилни лица от страната. Забраняват се посещения на местни лица от нашия офицерски състав, контакт на войници с местни жени или на войници с войници от страната и нашата войска.

3. Да се ускори ликвидирането на граждани, които участват в или симпатизират на партии и организации отпреди войната и възстановили се след нея без нашето съгласие. Да се използват за тази цел всички конфликти и недоразумения между тях, а също така и въоръжена опозиция.

4. В политическите репресии да се използват войници от армията (възстановена на наша територия) и след това да се ликвидират тези войници.

5. Да се ускори съединяването на всички социалистически партии в една – комунистическа, като всички водачи на тази партия да бъдат предварително утвърдени от органите на нашите специални служби.

6. Да се обединят всички младежки организации в една – комсомолска – с водачи, утвърдени от нашите служби. Преди обединяването да се ликвидират всички водачи на бивши юношески и младежки организации.

7. Делегатите на партийните конгреси да нямат мандат след конгреса. Да се елиминират делегатите, които са активни. За всеки следващ конгрес да се избират делегати, утвърдени от нашите служби.

Има още но не се събира в коментара
ПОСТ 2878 - http://forum.skycode.com/topic.asp?whichpage=192&topic_id=62628
цитирай
46. анонимен - Климатичните оръжия срещу Русия
24.08.2010 03:49
Климатичните оръжия срещу Русия
http://www.klich.ru/2010/08/articles08_02.htm
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 897027
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031