Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2010 13:57 - в-к Реформе 21 Юли 1945 :"Хитлер се бореше за Християнство в Европа"
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 2700 Коментари: 7 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Адолф Хитлер, сина на Католическата Църква, умря докато защитаваше Християнството. По тази причина е разбираемо, че не могат да бъдат намерени думи, които да оплачат неговата смърт"

image

Генерал Франко присъства на служба в Католическа Църква в Испания. Франко прави Римо Католицизма държавна религия.

Това са думи използвани от испанската преса на 3-ти Май 1945. Хитлер се самоубива на 30-ти Април.( "Реформе на 21-ви Юли 1945 ). Всички испански вестници са контролирани от Испанския Фашистки диктатор Генерал Франко.


"Адолф Хитлер, сина на Католическата Църква, умря докато защитаваше Християнството. По тази причина е разбираемо, че не могат да бъдат намерени думи, които да оплачат неговата смърт, когато толкова много беше направено за да се величае неговият живот. Над неговите смъртни останки стои неговата победоносна морална фигура. С палмовото клонче на мъченик, Господ дава на Хитлер лаврите на победата "

Преди Втората Световна война е имало открита фашистка политическа организация в Испания наречена Фаланга. Цялата Католическа Младежка Организация се присъединява към Фаланга. Зетят на Генерал Франко Серано Сунер е бил секретар на Католическата Младеж и много от последователите на също се присъединяват. Фалангата използва успешната тактика на Италианските фашисти и Нацистите : психическо насилие

Когато народа на Испания се противопоставя на фашисткото превземане, Пий XI говори решително, като нарича всеки, който не е фашист Болшевик и благославя " всички тези, които поеха трудната и опасна задача да възстановяват и защитават честта на Господ и Религията"

Кардинал Пачели, става Папа като Пий XII. Той поздравява Франко : " С велика радост се обръщаме към вас, скъпи синове на Католическа Испания, за да изразим нашите бащински поздравление за подаръка на мира и победата, с които Господ избра на короняса Християнския героизъм на вашата вяра и милосърдие..."

" Като залог на щедрото благоволение, което вие ще получите от Непорочната Девица и Апостол Яков, патрони на Испания.... ние ви даваме наши скъпи синове на Католическа Испания, пред Държавният Глава и неговото знатно Правителство, пред ревностните Епископи и техните самоотричащи се духовници, пред техните героични бойци и пред всички правоверни, нашата апостолска благословия "

image

Испански Римо Католици почитат гробницата на Генерал Франко в Мадрид. 

Холокоста в най-общият смисъл започва в Испания. По време на гражданската война хората са били убивани от войниците на Франко просто защото не са били Католици. След победата на Франко свещениците правят списъци на хората, които не присъстват на литургия. Те били задържани за разпит и често екзекутирани. Концентрационните лагери на Хитлер след 1939 копират испанските лагери на смъртта, които ликвидират не само Комунисти но и Евреи. 


image

Франко е погребан в 
Santa Cruz del Valle de los Caнdos.


image
Генерал Франко  и Папа Пий XII, Ватикана 1939.



Източник : личен архив на автора




Гласувай:
3



1. estirbg - 201...г. - Новини от близкото бъдещето
12.09.2010 14:27
Всеки, който не се поклони на Папския авторитет, седящ в храма на Бога в Свещения Ерусалим, ЩЕ БЪДЕ УМЪРТВЕН !!!
/така ПИШЕ В БИБЛИЯТА/
цитирай
2. grigorsimov - Адолф Хитлер, сина на Католическата Църква, умря докато защитаваше Християнството и европейската, арийска раса!
12.09.2010 14:35
Адолф Хитлер, сина на Католическата Църква, умря докато защитаваше Християнството и европейската, арийска раса! Ето това е най-близо до истината. Останалите нелепи лъжи и внушения са от лукавия и неговите последователи - унищожителите на народите, на културите, на вярата, на морала и на историческите истини, като цяло.
Най "святата" юдейска книга Талмуд е пълна с поучения, как да се лъжат, да се ограбват, да се експлоатират и да се унищожават гоите, т.е. европейските народи. Напр.: "Евреите винаги трябва да се стремят да измамят гоите". и: "Убийството на гои е жертвоприношение пред бога".
Лукавството им личи и от следния цитат, от "тайните им протоколи": Ние винаги трябва да се стремим да унижаваме гоите, макар и без основание, и накрая така да ги унизим, както само нашето гениално племе умее"!
А за историята, "мъдреците на гениалното племе" пишат следното: "Ще заличим от паметта на народите всички спомени за миналите векове, и ще оставим само онези, които са в наш интерес". Или, ако четем официалната история, наопаки, ще сме доста по близо до истината. И това не е никаква шега. До там са ни докарали, и с лъжите за по-далечната история, и за близката, като лъжата за "холокоста", измамната демокрация и т.н. Да не говорим за теорията и практиката на комунизма, които са изцяло еврейски, по замисъл и по изпълнение.
Затова Христос се обръща към еврейските първенци, с думите: "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате, а той беше човекоубиец от самото начало и не се поддаваше на истината защото в него истина няма, понеже е лъжец и прародител на лъжата".
А апостол Петър, на петдесетница, когато върху апостолите се излива Светият Дух, между другото, казва на многохилядното множество: "...тогова Иисуса, когото вие разпнахте, Бог въздигна и го направи Господ и Христос!"... и още: "Спасявайте се от тоя опак род!"
цитирай
3. polopot - ?
12.09.2010 15:55
Симов тези "тайни протоколи" не бяха ли писани на едно друго място от един друг народ ?!
цитирай
4. grigorsimov - Протоколите свидетелстват сами за себе си
12.09.2010 17:17
Те са естествено продължение на словото на равина Райхорн от 1859 г. в пражките гробища. Но най-важното е, че те са практическият израз на духа на еврейската вяра, от Тората (Стария Завет) и особено от Талмуда.
Та т.н. "тайни протоколи" не изразяват някаква нова идея, а се явяват неоспорима интегрална част от еврейската вяра за "избраност" и за окомчателна победа над всички земни народи, които Господ им бил предопределил за експлоатиране, поробване и унищожение.
А ако сте чели рпотоколите и речта на Райхорн, кажете ми, коя от целите набелязани в тях, не са изпълнени? Или, както е писал Форд, в началото на двадесетте години на миналия век: "Не зная дали протоколите са автентични, но всичко написано в тях напълно се сбъдва".
След което Форд организира екип от специалисти, които събират цялата налична тогава информация за евреите, и те издават четиритомник, чието заглавие в момента не си спомням. Но така или иначе свидетелствата са безброй, а най-недвусмисленото свидетелство е съдържанието на 24-те протокола, които описват всеобхватната еврейска сатанинска стратегия за завладяване на света, която цел евреите не крият , а преследват от хилядолетия.
Впрочеем, ако до сега не сте прочели извадките от Талмуда, няма смисъл да вземате отношение. А ако сте ги прочели и не ви е станало ясно за какво става дума, тогава ...
цитирай
5. estirbg - Клеветникът Сатана мрази евреите и всячески се стреми да ги окаля пред човечеството и да възбуди люта омраза към тях! Г-н.Симов, осъзнавате ли чие оръдие сте ви
12.09.2010 17:51
Гореизложената Ви реч е не само антиционизка, но и антибиблейска. Бог избира народа на Израил, не само да съхранява, но и да занесе между езическите народите Неговите завети и Неговия закон! Такива гнусни клевети скоро не бях чела! Няма и грам истина от това, което сте написали за Тората и Талмуда - явно имате парчета от огледалото на Сатана в душата си, за да виждате и слагате дяволски рога не на този, на когото трябва! Що за извратено представяне на исторически утвърдени истини.Помнете, за всяка лъжа и невярна дума един ден ще отговаряме пред Когото трябва!
цитирай
6. grigorsimov - на estirbg: Ваш баща е дяволът...
12.09.2010 20:44
Христос не можете да опровергаете, колкото и да ви се иска. А написаното от мен за вярата на избрания народ и за талмуда, не подлежи на дискусия, а на обикновена справка в интернет (понеже талмудът предвидливо не се продава никъде, защото съдържанието му наистина не е за пред хора).
цитирай
7. анонимен - от вОДЕСос до estirbg
12.09.2010 21:02
Българите не мразим евреите !
Но ционистите и Талмудистите, аз лично ги презирам и смятам, че служат на античовешки цели.
Междувпрочем Ционизма е светски-политически Талмудизъм.
Бибилията не е нашият завет, Евангелието е нашият Завет.
Зад името и историята на "света" Естир, знаете ли какъв пример за Холокост, станал в древността, се крие ?
Отново наблягам на това мило момиче, Вас лично и евреите, ние като народ българите не Ви мразим !!!
Мразим този незрим Кагал, който ви е оплел в мрежите си и контролира целият Ви живот и мислене ! Аз Българинът държа на свободата си и никога няма да се съглася да живея в Гето-то !
За повече информация и ако не вярвате на мен Българинът, посетете този сайт www.israelshamir.net , списван е от евреин - поне на него му повярвайте !
С уважение и най-добри чувства - Не се сърдете !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898839
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031