Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2010 21:27 - Кой ще бъде третият български космонавт ? - коментар
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1506 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 12.11.2010 21:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По време на някаква си кръгла маса се роди идеята за трети българин  в космоса. Тази гениална идея беше дело на Соломон Паси. Третият българин би трябвало да бъде част от американски екипаж. Най-интересното е, че американският посланик Уорлик също горещо подкрепи идеята. От мои източници в коридорите на властта научих, кои са най-вероятните кандидати да полетят на американска совалка. Ето ги и тях : 

1.Симеон Дянков - финансовият ни министър е кандидат номер едно. Той е заявил, че ще използва полета за най-благородни цели. Лично ще провери как космонавтите изразходват парите на американските данъкоплатци и след това ще докладва на своя американски колега. След, като оправи "феодалните старци от БАН" той се е заканил на " феодалните космонавти от НАСА". Нашият министър е заявил, че НАСА трябва да получава пари само срещу видими резултати.С
други думи пари ще има само ако космонавтите открият извънземни в космоса. Освен това Дянков е проучил внимателно и имотите на НАСА. Тук в американската космическа агенция е настанала пълна паника. Там са убедени, че ако Дянков полети парите за НАСА ще спрат. Най-горещо пред американците лобира  съпругата на Дянков, която настоява на совалката да бъде качена и неговата съветничка...

2. Цветан Цветанов - вътрешният ни министър също е сериозен кандидат. Той е заявил, че ако полети ще може да осъществи операциите "Космонавтите" и "Лапачите от НАСА". От съображение за сигурност повече информация не беше споделена. Цветанов е заявил, че ще използва полета и за наблюдения на имоти придобити по престъпен начин.

3. Мирослав Найденов - земеделският министър е завил, че ако бъде избран ще използва полета за да провери дали харните на космонавтите отговарят на стандарта. Също така той е заявил, че само в космоса при евентуална среща с други форми на живот ще може да даде категоричен отговор за стандарта "Стара планина", защото на лабораториите  не може да се вярва. 

4. Аню Ангелов - военният ни министър е изявил горещо желания да бъде третият българин в космоса. Той е бил наясно, че скоро няма да полети на нов изтребител на българската армия. По тази причина е поискал да полети на нещо...било то и совалка. 

5. Трайчо Трайков - за момента се очертава, като най-сериозният кандидат. След като заяви : "Посланикът на САЩ да не се меси за газа", той се превърна във фаворит номер едно. Посланик Джеймс Уорлик е заявил, че ще направи всичко възможно Трайков не само да бъде третия български космонавт. Но дори ще бъде първият космонавт останал за постоянно в откритият космос.....

 6. Божидар Димитров - е заявил, че негов полет ще остане в историята. Той е бил убеден, че останалата част от мощите на Свети Йоан Кръстител се намират на Марс...или на Луната. Той е заявил, че няма да се откаже докато не намери всичките мощи.

 
Списъкът с желаещи ще продължи да се допълва...


image


Тагове:   космонавт,


Гласувай:
7



1. misbis - хахаххаха
13.11.2010 07:24
гениално, така се смях...
цитирай
2. polopot - Мерси за оценката. Въпреки всичко, ...
13.11.2010 10:36
Мерси за оценката. Въпреки всичко, което се случва трябва да погледнем нещата и от веселата им страна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898909
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031