Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 13:15 - Фрегатата "Дръзки" е новото тайно оръжие на НАТО !!!
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 3383 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 31.03.2011 15:54


 image  "Правителството реши вчера България да участва с фрегатата "Дръзки" в операцията на НАТО "Обединен защитник". Не се предвижда участие на фрегатата в бойни действия, каза още министър Ангелов.По думите му оръжие ще се използва само в случай на самоотбрана." Ето как може да протече мисията на фрегата дръзки...


Ден 1 : Фрегатата напуска базата във Варна и се отправя в открито море. Изненадващо капитана получава инструкции от ГЩ, че една от задачите на фрегата е да открие избягалият от гранична полиция турски кораб  "Чидит IV". 

 Ден 2: От "Дръзки" докладват, че няма следа от турският кораб. Но при първа възможност командосите на борда ще атакуват всеки кораб, който буди подозрение. 

Ден 3: Ремонтът на борда на фрегата "Дръзки" продължава. Точно, когато навлиза в Босфора тя спира за продължителен ремонт.... Това буди силното подозрение на турското военно разузнаване. Според тяхна информация "майсторите", които ремонтират кораба са супер секретно поделение на българската армия. От турският ГЩ отказват да повярват на българската версия за ремонт по време на път. 

Ден 4 : "Дръзки" преминава покрай бреговете на Гърция. Гръцките военни използват най-модерните системи на НАТО за да успеят да уловят комуникациите на нашата фрегата.За съжаление нямат никакъв успех. Гръцкото разузнаване споделя опасенията на турските си колеги, че фрегатата има тайна мисия.  От българският ГЩ заявяват, че системите за комуникация с в ремонт и за това няма връзка с фрегатата. Но не се страхуват тъй като тя няма да влиза в бойни действия. 

Ден 5 : Паника в щаба на гръцката армия. Никой не вярва на българската версия, че кораба само ще патрулира.....Според тях българите имат супер секретни системи за комуникация, които са неоткриваеми за НАТО. 

Ден 12 : Фрегатата се приближава до бреговете на Либия. От НАТО поставят задача на "Дръзки" да окаже помощ на бунтовниците край град Брега, който се контролира от Кадафи. Фрегатата ни приближава бреговете на град Брега. Когато един войник на Кадафи заявява, че НАТО е изпратило 40-годишна фрегата никой не вярва. Цялата армия изоставя град Брега и отива с бинокли край брега за да огледа нашата Фрегата.Всичките войници са като шокирани от гледката. Дори се забелязва някои от тях да припадат от смях при вида на ремонтните дейности на кораба. През това време бунтовниците ги атакуват в гръб и завземат град Брега.

 Ден 15:  В щаб-квартирата на НАТО в Брюксел са озадачени от успеха на "Дръзки". Белгийски военни коментират, че т.нар "ремонтни работи" на фрегата са някакво тайно оръжие на българската армия. 

Ден 17: Генералният секретар на НАТО Расмусен пристига на спешно посещение в София. Той предлага алианса да закупи тайната технология на българската армия. Борисов и Ангелов твърдят, че няма никакво тайно оръжие на борда. 

Ден 18 : Според доклад на американското военно разузнаване българите имат на "Дръзки" технология, която предизвиква смях в противника и така въздейства на психиката им.

Ден 21 : Фрегата се отправя към град Рас Лануф. Тайната ремонта бригада на "Дръзки" продължава ремонта в близост до бреговете на петролният град. Цялата армада на НАТО следи с интерес ремонтните работи. Разузнаването на Кадафи съобщава на войските в Рас Лануф, че НАТО е изпратило фрегата, която се ремонтира. Наемниците и войниците на Кадафи отиват край брега за видят с очите си това.  Никой досега не е виждал нищо подобно..Корабите на НАТО не ги забелязват тъй като също следят ремонта на "Дръзки".... 

По същото време в Пентагона : Адимрал Майкъл Мълен заявява, че фрегата "Дръзки" е супер секретно оръжие на БА. То може да парализира от смях цели армии и дори флотилията на НАТО. 

Бунтовниците се възползват от случая и превземат град Рас Лануф. 

 Ден 23 : Руският президент Медведев настоява "Дръзки" да се включи в новите договори между НАТО и Русия. Той предлага алианса да се откаже от разработването на технологията "Дръзки"... В замяна от Москва обещава да съкратят ядреният си арсенал.Руснаците са били шокирани от сателитните снимки на припадащи от смях войници и опулени екипажи на корабите на НАТО. И всичко това само при вида на "Дръзки" и тайната "ремонтна бригада". 

Ден 27: Министърът на отбраната на САЩ Робърт Гейтс предлага на България да закупи фрегата "Дръзки"...Военният министър отказва. Той се страхува, че ако я продаде без да е ремонтирана ще пострада имиджа ни.

Ден 29 : Отказът на българският военен министър потвърждава опасеният на НАТО, че фрегата е тайна военна разработка. 

Ден 32 : Кадафи е изпаднал в пълна паника от проявите на "Дръзки", той предава градовете Сирт и Мисурата срещу обещанието фрегата да не доближава бреговете на Триполи. 

Ден 34 : От българският ГЩ заявяват, че издръжката на фрегата струва само 1,5 млн. на месец и не представлява никакво тайно оръжие. 

Ден 36: Всички в НАТО изпадат в пълна паника....Как само с 1,5 млн. може де се постигне повече от флотилия на НАТО ?! Подобно оръжие би обърнало хода на всяка война. 

Ден 37: Кадафи е отчаян. Все повече негови войници напускат армията за да могат да отидат и видят българската фрегата край бреговете на Рас Лануф. Кадафи подава молба за убежище в Уганда......

Ден 38 : В 0,15 часа на борда на "Дръзки" се появяват сигнални ракети със зов за помощ. Българските моряци напуска нашата фрегата със спасителни лодки. "Дръзки" потъва край бреговете на Либия след, като е спечелел войната......

Ден 39 : Екипажът на "Дръзки" е награден в щаб-квартирата на НАТО за участието с в мисията.... Всички продължават да твърдят, че на борда е нямало тайно оръжие а наистина са правили ремонти и след, като не са успели да го завършат кораба е потънал.
Според всички военни от НАТО това е направено умишлено за да не може тайната технологията да попадне в ръцете на съюзниците. Нашите моряци отричат това.... 

Ден 40 : В Париж Никола Саркози твърди, че чак сега разбира защо България е отказала френските фрегати.Всички в Париж продължават да гадят какво е имало на борда на "Дръзки"....



Гласувай:
9



1. mileidi46 - :)))))
31.03.2011 23:46
Bravo! Umrqx si ot smqx!!
Vsa6tnost nie sme naistina za podigravka s tozi jest!!
E nema takava durjava!!
Pozdravleniq!
цитирай
2. benefit - Не е смешно...
03.04.2011 14:46
Не знам доколко сте запознат с възможностите на БА. Факт е, че на са големи, едва ли "Дръзки" може да промени хода на войната по някакъв начин, но подобно отношение е обидно не само за армията, а и за цялата страна!!! Намирам ироничното Ви произведение за крайно неудачно!
цитирай
3. polopot - Уважаема benefit
03.04.2011 15:08
Не моето произведение е обидно. Обидно е всичко онова, което се случва с българската армия след 1990г. Иронията не е насочена към армията и военните а по-скоро към онези, които допуснаха това да се случи. А българското участие можеше да бъде с изпращане на хуманитарна помощ, както някои други държави постъпиха..Нима Полша,Австрия и Чехия имат по-слаби армии, че нямат желание да участват активно в операцията... ?! Та в нашият случай поговорката "видяла жабата, че подковават коня" важи с пълна сила. Нашето участие нямаше нужда да бъда с античната фрегата "Дръзки" а можеше да бъде по-адекватно. Така,че по-скоро неадекватните политически решения са обидни за българската армия и българските военни и то не от вчера, а не моето произведение...
цитирай
4. анонимен - Xa Xa
27.05.2011 22:04
"Античната" според теб фрегата е всъщност модерен кораб за който Румъния например страшно ни завижда. Но тъпак като теб няма как да го знае, понеже едва ли дори си се качвал на Нея. Аз за разлика от теб съм ЖИВЯЛ няколко години на нея, затова го знам доста по-добре от идиоти като теб, които пишат глупости наляво и надясно.
цитирай
5. polopot - E stom Rumaniq ni zavijda znachi ...
07.06.2011 20:11
E stom Rumaniq ni zavijda znachi polozenieto e naistina v nasha polza. Az puk si misleh che ni zabijda flota na UK zaradi fregatata....Inache mojeha da pratqt i nqkoi kater na granicna policiq nali ne uchastvat vuv voenni deistviq, a samo patrulirat..
цитирай
6. анонимен - Не знам доколко сте запознат с въ...
18.09.2012 18:56
benefit написа:
Не знам доколко сте запознат с възможностите на БА. Факт е, че на са големи, едва ли "Дръзки" може да промени хода на войната по някакъв начин, но подобно отношение е обидно не само за армията, а и за цялата страна!!! Намирам ироничното Ви произведение за крайно неудачно!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898913
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031