Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2011 13:51 - Защо елиминираха Доминик Щраус Кан ? - коментар
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1355 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 01.07.2011 00:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Арестът на бившият шеф на МВФ Доминик Щраус Кан изненада почти всички. Едва ли някой беше очаквал да се стигне до задържането на шефа на такава влиятелна институция, като МВФ. Повече от ясно е, че това беше поредният отчаян ход на тези влиятелни кръгове, които искаха да видя Саркози отново начело на Франция. Политика понякога  е много мръсна работа. А когата на масата бяха поставени толкова големи залози беше ясно, че ще се използват всички възможни средства. 
 Атаката срещу Либия, която се предвождаше от Франция трябваше да представи Саркози, като решителен президент и да го превърне в герой в очите на французите. Вместо това операцията върви към пълен провал и постигна точно обратният ефект на това, което очакваха в щаба на Саркози. На бял свят излязоха скандалните връзки на френският президент с клана Кадафи. Точно в този момент Саркози вече беше един политически труп и единствено чудо можеше да спаси неговата политическа кариера. 
 И чудото се случи някак си много знаково точно в Ню Йорк където шефът на МВФ беше арестуван с обвинение за изнасилване. Едва ли дори симпатизантите на Саркози могат с чиста съвест да си признаят, че вярват на официалната версия. Тук дори не може да се намери най-елементарана логика. Как е възможно толкова влиятелен човек, като Щраус-Кан да се опита да изнасили служителка на хотела ?!
 Нима няма да е наясно с последствията от своите действия. Това, че е намерено негово ДНК по принцип не означава нищо. Това ДНК може да бъде взето от него по много начини или пък просто пробите могат да бъдат фалшифицирани ! Това няма да е никак трудна задача. Ето и снимка на обвиненат в "изнасилване" камериерка: 
image
"Какво по дяволите ?"
 Както обичат да казват американците. Сериозно ли вярвате, че милионер като Щраус Кан ще тръгне да изнасилва точно тази девойка ?!
И защо би трябвало да го прави ? Все пак да допуснем, че шефът на МВФ е искал да си разнообрази скучната вечер в хотела. Защо ще тръгне да рискува всичко след като с едно телефонно обаждане от хотела и малко долари кеш ще може да се забавлява с нещо подобно...
image
Жаклин предлага същите екстри на цена от 3000 долара на час. Снимката е от ескорт сайт от Ню Йорк. А 3000 за Щраус Кан са вероятно джобни пари. Е вие какво бихте избрали ?  

Това беше общо взето политическата част на цялата история. Но зад кулисите се разиграваше още нещо много интересно. На този факт почти никой не обърна внимание въпреки, че от него могат да се извадят много ключови заключения.За какво става дума.......

 За никого не е тайна еврейският произход на Доминик Щраус Кан. И не само евреин ами той произхожда от двете основни еврейски общонсти сефарди и ашкенази. Щраус Кан по бащина линия е ашкенази, а по майчина сефард. Освен това Щраус Кан се противопоставяше и на антисемитизма. Преди време той заяви : " Антисемитизма в нашата страна се увеличава и ще бъде грешно да не го забележим". Все пак не бива да забравяме, че слeд Израел и САЩ третата страна по брой еврейско население е именно Франция. 

 Най-интересното в цялата история е и масонската връзка в случая Щраус-Кан. Това разбира се беше премълчано. Бащата на Доминик е Гилбърт Щраус Кан адвокат, който се занимавал с данъчни закони. Но бащата му освен всичко друго е бил и Масон тъй, като е бил член на Великият Изток на Франция. Основонта масонска ложа в тази страна. С нея беше свързван и Франсоа Митеран. И въпреки,че при масоните има известна традиция синовете да заемат местата на бащите си. Не е ясно дали Доминик Щраус -Кан е бил свободен зидар. Но това едва ли е толкова важно. За разлика от дурги ложи Великият Изток на Франция никога не е криел участието си в политика. И така кой е Доминик Щраус - Кан. Еврейн произхождат от двете основни евреиски общности с баща Масон. 

Нали постоянно ни повтарят, че "юдо-масоните" управляват света ?! Защо тогава изпратиха Щраус-Кан в затвора ?!
  Най-интерсният момент е, че настоящият президент Никола Саркози също има еврейски произход. Но това не му пречи да е президент и уверено да върви към втори мандат ? Каква е разликата между двамата. 


И двамата имат еврейски произход като при Щраус Кан той е майчина и бащина линия. Докато при Сакрози е само по майчина. Бащата на Саркози призхожда от унгарско благородническо семейство. 

Ето и каква е разликат между двамата :
 

Биографията на Щраус Кан :

Born: 25-Apr-1949

Birthplace: Neuilly-sur-Seine, France

 

Gender: Male

Religion: Jewish

Race or Ethnicity: White

Sexual orientation: Straight

Occupation: Politician

Party Affiliation: See Note [1]

 

Nationality: France

Executive summary: Chairman, International Monetary Fund

Ето и биографията на Саркози : 
Born 28 January 1955 (age 56)
Paris, France
Political party Union for a Popular Movement (2002–present)
Other political
affiliations Rally for the Republic (1976–2002)
Spouse(s) Marie-Dominique Culioli (1982–1996)
Cйcilia Ciganer-Albйniz (1996–2007)
Carla Bruni (2008–present)
Relations Guillaume Sarkozy (brother)
Olivier Sarkozy (half-brother)
Children Pierre (by Culioli)
Jean (by Culioli)
Louis (by Ciganer-Albйniz)
Residence Йlysйe Palace
Alma mater Paris West University Nanterre La Dйfense
Profession Lawyer
Religion Roman Catholicism
Signature
Website sarkozy.fr

Забелязахте ли разликата ?! Ще ви помогна....

Щраус-Кан Религия : Юдаизъм

Саркози Религия :
 Римо Католицизъм 

Повече от видно е, че Католическа Франция нямаше да допусне един еврейн с баща Масон изповядващ Юдаизма на стане президент на Франция. Но на поста президент ще остане Саркози, който въпреки, че е с евреиски произход е предан Римо Католик...

image
Никола Саркози се среща с Архиепископа на Париж Кардинал Андре Винит Троис. 
image
Саркози и Карла Бруни на среща с Папа Бенедикт XVI. 
image
Снимка, която казва повече от хиляди думи....

Саркози с държавният секретар на Ватикана Кардинал Бертоне.

image
image
Архиепископа на Париж Кардинал Андре Винит Троис с фернският президент Саркози.








Гласувай:
7



1. анонимен - 2-та сватба на века
03.07.2011 16:57
Polopot би ли коментирал сватбата на принца на Монако ? С удоволствие чета анализите ти, но какво мислиш за това събитие ?
цитирай
2. polopot - Ами какво да ти кажа. Щом се обичат ...
03.07.2011 20:14
Ами какво да ти кажа. Щом се обичат нека да се вземат :)

Въпреки, че аз на негово място щях да се огледам за нещо по-младо.....

А коя сватба се води първата на века ;) Защото аз се сещам за поне още 3.....

Иначе тази плувкиня вероятно още си няма представа за кого се е омъжила....:))))

Абе може и да напиша нещо ако ми стане скучно.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898942
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031