Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2011 23:07 - Тайната клетва на ГЕРБерите
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1207 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 31.07.2011 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

(Цветанов говори : )
Сине мой ти беше избран и обучен да бъдеш гербер, да действаш като милиционер, между герберите да бъдеш гербеб, и да бъдеш шпионин дори сред свойте собствени съпартийци, да не вярваш на никой и да не се доверяваш на никой. Между протестиращите да бъдеш протестиращ, между бизнесмените да бъде бизнесмен, между консерваторите да бъдеш консерватор, между социалистите да бъдеш социалист, между журналистите да бъдеш журналист и дори да паднеш толкова ниско, че сред демократите да се преструваш на демократ. Ти трябва да получиш тяхонто доверие и да говориш на техните събрания и протести и да успееш да изобличиш нашата свещена партия и Премиера. Само така ти ще имаш възможност да събереш цялата информация, която е нужна за благото на  твоята партия, като верен войник на твоя премиер. Ти беше обучен коварно да саботираш всички действия на опозицията и гражданите, да успееш да ги скараш, и да посееш семената на омразата между тях. Защото само така твоята партия ще може да спечели изборите. Ти научи своите за дължения, като гербер да получиш всичката възможна информация от всички източници за опозицята, но също така и информация за банкери, бизнесмени, адвокати, в училищата и университетите в Парламента и законодателната власт, в съдилищата и съветите на общините, и да бъдеш "всичко, за всички" в интерес на Премиера, чийто случи сме ние до края на мандата.  Ти досега получи своите инструкции, като верен Гербер и служеше на твоята партия, като помощник, но ти все още не си ръкоположен с всичко, което е необходимо за да командваш в милициятна на Цветанов в услуга на Премера. Ти трябва да служиш в подходящото време, като интрумент и бушон на твоя началник, никой не може да командва в нашата армия без да е осветил своята работа срещу членовете на опозицията. Затова за да пристъпиш към твоята работа и да имаш шансове за държавен пост и в допълнение на твоята предишна клетва за вярнотст към твоята партия и Премиера, повтаряй след мен : 

(Текстът на клетвата :)

Аз......сега в присъствието на Всемогъщият Борисов, Благословената партия ГЕРБ, и всички гербери свещени членове на Парламента, както и пред теб моят духовен баща, министъра на вътрешните работи, заявяваме и се кълна в това, че негово светейшество Премиера е единственият, който има право на най-висок рейтинг в държавата. За в бъдеше заявявам това, че ще помагам и съдействам на всеки гербер-агент на Премиера, на всяко място където ще бъда и ще направя всичко възможно да унищожа опозицията, и да ликвидирам всички техни претенции за власт, законни или други. 
     За в бъдеще заявявам и обещавам, че няма да имам свое собствено мнение или желание, или някакви възражения но решително ще се подчинявам на всяка команда, която мога да получа от моите по-висши във Милицията на Цветанов. Заявявам това, че само нашият свещен Премиер може да строи пътища, магистрали, зали и стадиони. Признавам това за негово свещено право. Също така обещавам, че ще повтарям тази клетва всяка сутрин и всякта вечер докато партия ГЕРБ не спечели всички мандати в парламента. 


P.S. На вниманието на всички Гербери ! Ако Волен Сидеров за пореден път иска да положи клетвата, направете всичко възможно да се отървете от него... (Ц.Ц.)



Гласувай:
8



1. marystaneva - Гласувах с минус.
31.07.2011 17:02
Не е коректно който и да било да се подиграва с чуждите убеждения. Без доводи, без аргументи... Просто така - дай да окаляме някого! Още повече, след като в нета изтече официална информация за указанията на БСП от 1991 г. към собствените им членове:

"I. Общински съвети в които има мнозинство на СДС или заедно с други представени общнски съветници трябва да се направи следното:

1. Не се противопоставяйте явно на решенията, които се вземат с мнозинство от противниците – СДС или СДС, ДПС, СДС център и евентуално БЗНС.

2. Търсете хора от техните редици, които имат амбиция за директори, началници и други. Предлагайте сътрудничество (тайно) обещавайте и няма да се противопоставяте на техните желания и предложения.

3. Много важен момент в работата на общинските съвети е да се поставят наши хора начело в групите на СДС, ДПС, СДС център, БЗНС.

4. Ако има лица, които неможете да контролирате или не се поддават на по-горните предложения за кариера в работата, намерете начин те да бъдат отстранени и компрометирани пред обществото. Компрометирането в никакъв случай да не става от хора на БСП. Това трябва да стане от нашите в СДС.

5. Търсете и внедрете в редиците на СДС деца и внуци на АБПФК, бивши членове на БКП (по възможност млади хора), лица, които са назначени от нашите правителства до 91 г. директори и началници, лекари, учители, управители на фирми.

6. Там, където в местните КС на СДС има водачи с изграден обществен авторитет, направете всичко възможно да бъдат отстранени и на тяхно място да се наложат нашите хора, предпочита се те да оглавят партиите в СДС и оттам целият местен КС на СДС.

7. Да се избират лица, лежали по затворите за криминални престъпления и да им се оказва необходимата подкрепа, за да влязат в КС на СДС. Те да се ползват с неафиширана ваша подкрепа.

.....
цитирай
2. marystaneva - ...
31.07.2011 17:14
8. Внедрените от нас лица да се подкрепят неофициално и да не им се пречи, напротив, да се използват срещу онези местни лидери, които могат да обединят отново хората и да попречат на изборната ни победа в предстоящите скорошни избори.

9. Да се използват всички възможности на изпълнителната власт (кметове, зам. кметове и председатели на общински съвети), които са от СДС за компрометиране. Опитайте да запазите нашите кадри в общинската администрация. Да не се завършва или да не се започва ново строителство там, където кметът е от СДС.

10. Да се образуват инсценировки с предварителни сценарии, следствия и съдебни дела срещу лицата, водили активна предизборна кампания срещу БСП. Да бъдат разпорстранявани слухове за тези лица в негативен порядън.

11. Важна основна задача е да се получи разцепление в редиците на СДС, да се избере ръководство на СДС, което да е съставено от наши подставени лица и да няма обществен авторитет. Това са задачите. Решението им, което трябва да започне веднага защото изборите са на прага ни."

http://antikom.blog.bg/politika/2011/07/24/sekretnite-ukazaniia-na-bsp-za-izborite-ot-1991-g.789355

Като член на ГЕРБ, знам че такава "клетва" никой никъде не е полагал. Но някой, който няма чувство за хумор, току-виж приел горното за истина.
В ГЕРБ може и да не сме идеални, но в по-голямата си част сме хора, които обичаме България и работим за нейното възраждане. Има и изключения, попаднали при нас случайно или с користни подбуди, но къде ли ги няма... А и не им го пише на челата. Но да се оплюват всички, за които ГЕРБ е кауза, е нередно и в някаква степен - обидно. :(

Хубав ден, авторе!
цитирай
3. polopot - Виж сега Станева, Аз затова напи...
31.07.2011 17:33
Виж сега Станева,

Аз затова написах, че това е "тайната" клетва на ГЕРБ. Тя е предназначена за много тесен кръг хора. Така, че не съм изненадан от това, че ти и другите членове си нямате и представа за нея. Така, че на всички вас от ГЕРБ които обичате България най-искренно желая успех. Но докато не стигнете до най-близките кръгове на партия ГЕРБ и не положите своято клетва за вярнотст към ЛИДЕРА, не бих приел забележки от ваша страна. Можете да питате вашите партийни ръководители дали е полагана или не такава клетва. Защото аз мога да ти кажа и в коя сграда се полага въпросната клетва.....

Хубав ден уважаема ГЕРБерке !
цитирай
4. marystaneva - polopot,
31.07.2011 17:49
Дори да приема, че ръководството на ГЕРБ е полагало някъде някаква клетва за вярност, текстът и едва ли е бил такъв. Този текст просто е несериозен. Не вярвам че някой нормален човек ще го приеме сериозно.
Все пак благодаря за пожеланията! :)
цитирай
5. polopot - Дори да приема, че ръководството на ...
31.07.2011 18:28
marystaneva написа:
Дори да приема, че ръководството на ГЕРБ е полагало някъде някаква клетва за вярност, текстът и едва ли е бил такъв.


Значи все пак признаваш, че има клетва...Това е напръдък от твоя страна ;) Много скоро ще си признаеш, че и текстът е същият...Но всичко с времето си.
цитирай
6. mt46 - Поздрав!
31.07.2011 21:14
... Амин!... :))
цитирай
7. polopot - . . . Амин!. . . :)) И да се свети ...
01.08.2011 12:06
mt46 написа:
... Амин!... :))


И да се свети името му во веки веков !!!


P.S. А пък Станева отиде да пита за клетвата....:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898946
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031