Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2011 17:17 - Кой потопи Титаник ?
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 3309 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 04.02.2012 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Когато ние мислим за събития, които са станали в историята през последните сто до двеста години, там има няколко събития, които са известни, като най-голям ужас, голяма изненада и голяма тъга.От много, които ми идват на ум са унищожението на Световният Търговси Център в Ню Йорк Сити и потапянето на Титаник.

Най-големите трагедии през последниет двеста години могат да бъдат проследени до Йезуитите. Ние сега ще ви покажем това, че Йезуитите планират и се заемат с потапянето на Титаник, и ние ще ви покажем защо го правят.

От ранната 1830 Америка няма централна банка. Йезуитите отаяно исакли друга централна банка в Америка така, че те искали да имат бездънен източник от, който да вземат пари за техните много войни и другти отвратителни планове по света.

През 1910, семем мъже се срещнали на остров Джекил, точно на брега на Джорджия да установят централна банка, която нарекли Федерална Резервна Банка. Тези мъже били Нелсън Алдрих и Франк Вандерлип, и двамата представители на финансовота империя на Рокфелер;Хенри Дейвидсън, Чарлз Нортън и Бендамин Стронг, представляващи Джей. П.Морган ; и Поул Варбург, представляващ банковата династия Ротшилд от Европа. Ние вече видяхме това, че Ротшилд бяха банкови агенти за папските Йезуити, държащи " ключът към богатството на Римо Католическата Църква".

Морганови били приятелски съперници на Ротшилдови и скоро станали много светски близки с тях. Базираната в Лондон фирма на Морган е била спасена от финансовите руини през 1857 от Банк ъф Ингланд над, която Ротшилд имали голямо влияние. Оттогава Морганови служат, като финансови агенти на Ротшилд.

Неговото на Рокфелер влизане на полето не е било приветствано от Морган и те станали свирепи противници. Накрая те решили да минимизират своето съперничество, като влизат в съдружие. Накрая те работят заедно за да създадат национален банков картел наречен Федерелна Резервна Система. - Едуард Грифин, Креатурите от остров Джекил. American Opinion Publishing, p. 209. (Emphasis supplied)

Тези три финансовти фамилии, Ротшилдови, Рокфелерови и Морганови провят всичко по заповед на Йезитският Орден, защото Йезуитите са инфилтрирали техните организации. Те правят каквото е необходимо за да унищожат конституционните свободи в Америка и да даведат папата до световна доминация. Като погледнем обратно в 20 век, ще видим колко успешни са били Йезуитите.Те продължават да пропиляват богатството на Америка и продължавата да атакуват нейните велики конституционни и граждански свободи. Всеки ден властта на папата във Ватикана се увеличава. Един ден те ще достигнат абсолютната власт отново.

Строежът на Титаник започва през 1909 в корабостроителница в Белфаст, столицата на Северна Ирландия. Белфаст е бил протестантски рай и е бил мразен от Йезуитите. Първата световна война започва само няколко години по-късно.

Титаник е бил един от флота от кораби притежавани от Уайт Стар Лайн, международна корабна компания.

Банкерството не е бил единственият бизнес, в който Морган е имал сериозни интереси. Използвайки своя контрол над националната железопътна мрежа, като финансово предимство той създава международен корабен тръст, който включва двете най-големи Германски линии плюс едно от двете в Англия, Уайт Стар Лайн. - Ibid, стр. 246.

Имало е известен брой от много богати и влиятелни мъже, които са заявили ясно, че не са били във възторг от Федералната Резервна Система. Дж.П.Морган е бил инструктиран от Йезуитите да построи Титаник. Този "невероятен" кораб ще служи, като смъртоносен кораб за тези, които се противопоставят на Йезутският план за Федералната Резервна Система.

Тези богати и влиятелни мъже, които ще бъдат способни блокират установяването на Федералният Резерв, и тяхната власт и богатство трябва да бъдат отнети от техните ръце. Те трябвало да бъдат унищожени по толкова нелеп начин, че никой да не заподозре, че те са били убити, и никой да не заподозре Йезуитите. Титаник е бил средството за тяхното унищожение. В заповед за по-нататъшна защита на папството и Йезуитите от подозрение, много Ирландски, Френски и Италиански Римо Католици имигриращи към Новият Свят са били качени на борда. Това са били хора, които са били употребени. Протестанти от Белфаст, които са искали да имигрират в Съединените Щати също са били поканени на борда.

Всички богати и влиятелни мъже, които Йезуитиет са искали да премахнат са били поканени да се присъединят към круиза.Трима от богатите и най-важни от тях били Бенджамин Гуденхайм, Исадор Шраус, шеф на магазините Марси и Джон Якоб Астор, вероятно най-богатият човек в света. Тяхното общо богатсво използвайки доларовата стойност по това време е било повече от 500 милиона долара. Днес тази сума от парите ще бъде около 11 милиарда долара.(Всъщност основателят на фамилията Астор през 1848 има състояние равняващо се на 1 % от БВП на САЩ. По днешният курс на долара състоянието му е 110 милиарда долара. Интересен факт е, че банкера Джей.П.Морган, койте е "архитекта на Федералният Резерв" също е планирал пътуване с Титаник.Но се отказва....в последният момент.....- polopot) Тези трима мъже да били убедени и окуражени да се качат на борда на плаващият дворец. Те трябвало да бъдат унищожени, понеже Йезуитите са знаели, че те ще използват тяхното богатсво и влияние да се противопоставят на Федералната Резервна Банка, както и на много войни, които те са планирали.

Едуард Смит е бил капитана на Титаник. Той е пътувал през водите на Северният Атлантик 26 години и е бил най-опитният капитан в света по маршруитите на Северният Атлантик. Той е работил за Йезуитие, Дж.П.Морган от много години.

Едуард Смит е бил "Йезуитски временен помощник".Това означава, че той не е бил свещеник, но е бил Йезуит във временна роба. Йезуитите не са непременно свещеници. Тези, които не са свещеници служат на ордена чрез своята професия. Всеки може да бъде Йезуит, и тяхната самоличност остава неизвестна.Едуард Смит служи на Йезутският Орден чрез своята професия на морски капитан.

Много интересни точки относно Титаник са разисквани във видеокасета на National Geographic през 1986. Видеокасетата е озаглавена Тайните на Титаник. Когато Титаник отплува от Южна Англия на 10 Април 1912, Франсис Браун, Йезутският господар на Едуард Смит, се качва на борда на Титаник. Този човек е бил най-влиятелният Йезуит от всички в Ирландия и отговаря директно пред генерала на Йезуитският Орден в Рим. Видеокасетата гласи :

Почиващият свещеник, Отец Францис Браун, улавя тези мъчителни снимки на своите скъпи пасажери, повечето от тях на пътешествие към вечността. На следващият ден Титаник прави своята последна спирка на брега на Куинстаун, Ирландия. Тук малките кораби докарват последните пасажери; повечето Ирландски имигранти тръгнали за нов дом в Америка. И тук щастливият Отец Францис слиза от кораба......Отец Францис хваща Капитан Смит да се вглежда от мостика на Титаник, опиянен от близката съдба. - R.W. Thompson, The Footprints of the Jesuits, Hunt and Eaton, pp. 72, 73.

Браун отива при Едуард Смит с идеят за това, какво трябва да направи във водите на Северният Атлантик. Върховният Генерал казва на Франсис Браун какво трябва да се случи,Браун тогава казва на Смит и останалото е история.

Едуард Смит е получил заповед да потопи Титаник и той прави точно това.

По заповед на Господ[ Върховният генерал ] е законно да убиеш невинен, да ограбиш, да признаеш всичката похотливост, защото той[Папата] е господар на живота и смъртта, и на всички неща; и така да изпълни своя мандат, като свой дълг. - W. C. Brownlee, Secret Instructions of the Jesuits, American and Foreign Christian Union, p. 143.

Нека ви припомня клетвата, която все полага всеки човек когато стане част от Ордена:

Аз ще гледам на себе си като на мъртов тяло без да проявявам разум, като малко разпятие което се върти във ръцете на възраснитя мъж, който го държи, който го използва, както пожелае и намери за добре. 

Когато човек положи йезуитскат клетва той се свързва със своя господар до своята смърт. Едуард Смит се е превърнал в човек без разум.Той ще извърши всяко престъпление, което Ордена поиска от него. Едуард Смит отговаря на изискването за мъченик. На борда на Титаник тази нощ, Едуард Смит знае какъв е неговият дълг. Той е бил под клетва. Корабът е бил построен за враговете на Йезуитите. След три дена в морета със само една двойка за женене на мостика, Едуард Смит пуска двигателите на Титаник на пълна скорост двадесет и два възела, на фона на лунната светлина през гигантското ледено поле от почти девет квадратни мили площ. Едуард Смит прави това въпреки поне девет телеграми предупреждаващи го, че се движи твърде бързо.

Дали Едуард  Смит се е нуждаел от дори едно предупреждение ? Не той е пътувал по тези води от двадесет и шест години. Той е знаел къде има айсберги в тази област. Но осем предупреждения не са спрели този човек, който е бил под клетвата на йезуитите , и под заповедта на унищожи Титаник.

Абсурдът от предупреждаването на ветерана Капитан Едуард Смит многократно в трагичната за Титаник нощ да намали е само част от абсурда. Фактът, че Смит никога не слушал или обръщал внимание на предупрежденията е безумие. Той е получавал заповедите от своя бог във Ватикана и нищо не може да го отклони от неговият курс.

Енциклопедистите рисуват много трагична картина на Смит в неговият последен час. Когато идва време да се даде заповед да се спусна долу спасителните лодки, Смит се колебае и един от неговите помощници трябва да му предложи да даде такава заповед.Легендарните лидерски умения на Смит изгелжда го напускат; той е бил любопитно нерешителен и необикновено предпазлив в тази фатална нощ. Дали тези думи описват легендарен морски капитан с 26 години опит, или това са думи които описват човек се бори в своя ум с това, което трябва да изпълни като капитан или подчинението на своя господар, който му е заповядал да потопи кораба ?

Съпругата на Джон Якоб Астор се качва на спасителната лодка и е била спасена, докато Джон Якоб Астор загива във водите на Северният Атлантик. Там е нямало достатъчно спасителни лодки и много от тях са били наполовина пълни само с жени и деца.
За да предотврати близките товарни кораби от възможността да помогнат, спасителните ракети пламват с бял огън, когато те трябва да бъдат с червен !!! Белият огън за товарните кораби изглежда така все едно има парти.

Една от най-великите трагедии на двадесети век, потъването на Титаник, лежи пред вратата на Ордена на йезуитите( най-вече на банкерите - polopot). Невероятният кораб, плаващият дворец е бил създаден да бъде гробница на богатите, които се противопоставят на Федералният Резерв. През Април 1912, цялата опозиця на Федералният Резерв е била елиминирана. През Декември 1913 Федералната Резервна Система възниква в Съединените Щати.Осем месеца по-късно йезуитите имат достатъчно средства чрез Федералната Резерва Банка за да започнат Първата Световна Война.



Глава 5 от книгата на Бил Хюз "Тайните терористи"


Бенджамин Гуденхайм

image
en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Guggenheim

Исадор Щраус

image

en.wikipedia.org/wiki/Isador_Strauss

Джон Якоб  Астор IV

image

 
en.wikipedia.org/wiki/John_Jacob_Astor_IV





Източник : личен архив на автора



Гласувай:
8



1. boristodorov56 - Евреите!
05.08.2011 17:41
Евреите!
цитирай
2. polopot - Какво за тях....
05.08.2011 18:02
Без Джон Астор другите двама са с еврейски произход...
цитирай
3. tomcat2 - Евреите! Комунистите, ком...
05.08.2011 19:38
boristodorov56 написа:
Евреите!


Комунистите,комунистите!
цитирай
4. dolsineq - Тоя постинг много добре се вписва в ...
06.08.2011 07:30
Тоя постинг много добре се вписва в изложеното от Ян ван Хелсинг в романът му "Не пипай тази книг!"
цитирай
5. polopot - Никой не може да ти забрани на го в...
06.08.2011 12:23
Никой не може да ти забрани на го възприемаш, като роман. Както и да вярваш на официалната версия, че никой на Титаник не е видял "айсберга" това все пак е Северен Атлантик....не язовир Искър. И твърде случайно едни от най-богатите хора умират на борда точно няколко месеца преди да се създаде Федералният Резерв. И същият човек, който в своето частно имение на остров Джекил ще проектира този Федерален Резерв съвсем "случайно" ще се откаже да пътува. И на мен ми е интересно колко ли случая на пътнически кораби които се удрят в айсберги има в Северният Атлантик. А това е бил най-добрият кораб за своето време, с най-добрият капитан и най-добрият екипаж...
цитирай
6. анонимен - Тази теза изложи и Еленко Ангелов ...
11.08.2011 15:19
Тази теза изложи и Еленко Ангелов преди време в едно от гостуванията си при Гала !
цитирай
7. polopot - до 6
11.08.2011 15:54
Именно ! Това е желязна тактика. Една вероятна теза, като "елиминирането на опозицията на ФЕД" се смесва с безумни твърдения, както е в част от горният текст.Така умишлено се компроментират изложените твърдения. На това му викат : "Да лъжеш докато казваш истината или да казваш истината, докато лъжеш". Това са висши техники за манипулация...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 899032
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031