Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2012 12:13 - Capitis Diminutio Maxima
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1109 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Capitis Diminutio Maxima ( Име с ГЛАВНИ БУКВИ )

С намерението да разберем едни от основните законни и търговски положения под Адмиралтейската система( правната система използвана в Англия, Канада и по-голямата част от САЩ), е необходимо да разгледаме любопитното използване на всички ГЛАВНИ БУКВИ - Capitis Diminutio Maxima - в правото и формите за местните подоходни данъци, кредитните карти и отчетите, заемите,ипотеките, билетите за паркинги, документите за коли, пътните такси, съдебните призовки. Привидно това е банално занимание, този привидно малък детайл има изключително дълбоко значение за всички нас !

Gage Canadian Dictionary 1983 Sec. 4 дефинира писането с глани букви, като : "Да вземеш предимство на - Да използваш това предимство. " 

Blacks Law Dictionary – Revised 4th Edition 1968, осигурява по-обширна дефиниция, като...

Capitis Diminutio ( означава намаляване на статута чрез използване на главни букви) в Римското Право. Намаляване или ограничаване на личност; загуба или намаляване на статуса на човека, или общите правни атрибути и квалификации.

Capitis Diminutio Minima ( означава минимално намаляване на статус чрез използване на глани букви, например: Джон Доу). Най-ниската или най-малко обширната степен на загуба на статут. Това явление е било, когато фамилното име на мъжа е било сменено.Това се е случило чрез гордостта на мъжа, който е бил господар сам на себе си,  [ по свои собствени права, не под някаква правна немощ ] или под еманципацията на някой, който е бил родоначалник. [ Родителска власт ] То оставя правото на свобода и гражданството непроменени. See Inst. 1, 16, pr.; 1, 2, 3; Dig. 4, 5, 11; Mackeld. Rom.Law, 144.

Capitis Diminutio Media ( означава средно ниво на загуба на статус чрез използване на главни букви, например Джон ДОУ ) - Малка или средна загуба на статус. Настъпва, когато човек загуби своето право на  гражданство, но без да загуби своята свобода. Също така премахва семейните задължение.

Capitis Diminutio Maxima (означава максимална загуба на статус чрез използване на главни букви, например ДЖОН ДОУ). Най-високата или най-обширната загуба на статус.Това настъпва, когато състоянието на човека е сменено от свобода към робство, когато той става роб. С това той губи всички права на гражданин и всички семейни права.

Diminutio - Латниско. В гражданското право Diminution : загуба, упадък.

Capite - Латинско, чрез човека


Както Black"s Law Dictionary разяснява писането с главни букви в писма на едно истинско име, в резултата на намаляване или пълна загуба на правен или граждански статут, където в действителност се превръща в роб или артикул от инвентара. Метод чрез, който Щатите причиняват на натурална личност "доброволно" изпадане в робство, чрез юридическо обединяване, косвено или установено, с реално съществуващото или легалната фикция (име с ГЛАВНИ БУКВИ). Разбира се повечето натурални хора няма доброволно да одобрят подобна правна трансформация. Затова измамно и магьоснически са употребени и това става, когато е създаден сертификатът за раждане.

[ Първоначалният обединител е създаден, кагато легален Сертификат за Раждане издаден от Щата, име с ГЛВНИ БУКВИ. В действителност и Сертификатът за Раждане и Социално осигурителният номер са "инвентар" с цел осъществяване на контрол, подобен на манифестът Амистад или тези номера или записи използвани от правните субекти или Корпорацията да проследят сметки. ]

Поради това, че Великобритания, Канада и САЩ са фалирали държави, да всички тези държави са били фалирали по някое време;те всички имат валути познати, като  FIAT валути. С други думи, всички наши пари са безполезни. Няма големи Златни или Сребърни резерви, които да са зад тях....погледнете всяка британска банкнота и ще видите думите : "Обещавам да платя на приносителя". Това е банкнота обещание...нищо повече. По същество безполезна !

Така, че когато сме регистрирани, като родени, правителството създава корпорация, човек-фантом, като поставя нашите имена с главни букви. Но защо ви питам това ? Тъй като ние сме фалирала държава, (просто чакаща да отиде на икономическото дъно, точно каквото се случва сега в САЩ) правителството се нуждае  допълнително да инвестира и да получава заеми, така че ние хората ставаме роби в плен, за да бъдем използвани, като допълнителна гаранция към кредиторите.

Не правете грешката да си мислите, че това не се прилага все още ! Не правете грешката да приемате съвети от някой, който учи или е учил традиционно право, те специално няма да знаят това...те са държани далеч от това умишлено. Полицията НЕ знае, че и те и вие сте роби в плен, търговци и адвокати не знаят, че те и ние сме роби в плен,  и повечето правителствени служители също не го знаят !

Но основното нещо е, че не трябва да бъдем. Това е лесно, като бъдете осведомени, запознати и просто учтиво да отхвърлите тяхното споразумение !




Източник: личен архив на автора



Още по темата:

polopot.blog.bg/politika/2011/09/06/dali-nie-sme-stoka-spored-morskoto-admiralteisko-pravo.814732










 



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 897066
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031