Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2012 15:57 - Конгресмен Луис Макфадън : ФЕД са агенти на Великобритания ( II част)
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1099 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 31.03.2013 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Цитати от няколко изказвания направени пред Камарата на представителите от уважаемият Луис Макфадън от Пенсилвания. Г-н МакФадън, който е служил като Председател на Банковата и Валутна Комисия повече от 10 години, е бил най-осведоменият човек по тези въпроси в Америка и е бил в позицията да говори с авторитет за повечето разклонения на този гигантски частен кредитен монопол. Като Представител на Държава, която беше между първите декларирали своята свобода от международните финансови тирани, както подобава на Пенсилвания, люлката на свободата, отново получи доверие има син, който не се уплаши да отправи предизвикателство в лицето на паричните елементи. Като се има предвид, че Макфадън е бил избиран на най-високите постове от двете  Демократическатa и Републиканската бюлетина, не може да има обвинения от пристрастие към него. Защото тези речи са изложени пълни в Архива на Конгреса, те носят тежест, която няма смисъл от осъждане от отделните единици. (1934)


             Великобритания и ФЕД



"Г-н Председател, ФЕД предложи да събира исканията на Британия напълно от Америкнският народ,чрез измама и корупция, ако Великобриятания помогне за скриването на тези престъпления. Британците защитават техните агенти, ФЕД, защото те не искат тази система на грабеж да бъде унижощена тук. Те искат да продължи за тяхна облага ! В смисъл, че Великобритания се превърна във финансовата господарка на света. Тя си върна позицията, която заемаше преди войната.

Няколко години тя беше мълчалив партньор в бизнеса на ФЕД. Под заплахата от шантаж, или чрез подкупване, или чрез тяхната вродена измяна към хората на Съединените Щати, отговорните фактори във ФЕД с нежелание дадоха на Великобритания огромни златни заеми обърнати в стотици милиони долари. Те направиха това против закона ! Тези златни заеми не бяха единична трансакция. Те дадоха на Великобритания заемна власт в САЩ за милиарди. Тя експолатира милиарди извън тази страна, чрез което означава нейн контрол над ФЕД.

Скоро след, като беше обявен Мораториума на Хувър, Великобритания започна да консолидира своята печалба. Предателският подпис отпрати надалеч прамата на американците на конференцията на 7-те сили в Лондон през Юли, 1934, която постави ФЕД под контрола на Банката за Международни Разплащания. Великобритания започна да стяга примката на палача около врата на Съединените Щати.

Тя изостави златният стандарт и предприе кампания за покупки на исканията на чужденците срещу ФЕД във всички части на света. Сега тя изпратия своя съдия-изпълнител, Рамзи МакДоналд, тук за да получи своя военен дълг, отказан от тази страна. Но тя имаше клуб в своите ръце ! Тя имаше право да залага дълговете, които корупмираха и обезчестиха ФЕД в чужбина. 

Рамзи МакДоналд, дезертьор от лейбъристката партия, беше дошъл тук за да принуди Президентът да сложи своят подпис, и това е горе-долу каквото той направи ! Рузвелт положи усилие да скрие характера на тази акция от Американският народ.Но той ще се подчини на Международните Банкери и трансферът на военният дърг към Великобритания ще бъде платен от американският народ, на гърба на американските данъкоплатци.

Г-н Председател, банковата ваканция в няколко Щата беше създадена от корумпираният и безчестен ФЕД. Тези институции манипулираха парите и кредита, и принудиха Щатите да обявят банкови ваканции.

Тези ваканции бяха изфабрикувани!

Те бяха репетиция за националната банкова ваканция, която Франклин Д. Рузвелт обеща на Сър Рамзи МакДоналд, че ще обяви.

Нямаше национална опасност тук, когато Франклин Д. Рузвелт пое президентството, като изключим банкрутът на ФЕД - банкрут, който беше прикриван няколко години и който беше скрит от хората така, че хората да могад да продължат да ползват своите банкови депозити и техните банкови резерви  и своето злато
и фондове на хазната на САЩ да бъдат затворени в тази фалирала институция.

Под прикритие, хищническите Международни Банкери тайно транферираха това на дълговете на ФЕД към националната Хазан и към самите граждани.Фермерите и семействата на САЩ ще платят тяхната кражба ! Това беше единствената национална опасност тук, преди началото на депресията.

Седмица преди да бъде обявена банковата ваканция в Ню Йорк, депозитите в спестовните банки в Ню Йорк бяха повече от тегленията.Нямаше бягство от банките в Ню Йорк. Нямаше нужда от банкова ваканция в Ню Йорк или национална банкова ваканция."


Рузвелт и Международните Банкери



Рузвелт направи това, което Международните банкери му заповядаха !

Не се заблуждавайте, г-н Председател, или не се оставяйте да бъдете измамен от други, които вярват, че диктатурата на Рузвелт е по някакъв начин намерение да се помогне на хората на Съединените Щати : той се готви да подпише дълговата линия!

Той се готви да откаже военните дългове чрез измама !

Той се готви да интернационализира тази Страна и да унищожи нашата Конституция, с цел да запази ФЕД, като парична институция за чужденци.

Г-н Председател, аз не виждам причина, защо гражданите на САЩ трябва да бъдат тероризирани чрез предаване на тяхната собственост на Международните Банкери, които притежават и контролират ФЕД. Заявлението, че златото ще бъде отнето от своите законни собственици, ако те доброволно не се предадат на частните интереси, показва че има анархист в нашето Правителство.

Твърдението, че е необходимо хората да предадат своето злато - единствените истински пари - на банките с цел да защитят валутата е твърдение замислено, като измама.

Чрез неговата незаконна узурпация на власт през нощта на 5 Март 1933, и чрез своята прокламация, която според мен е нарушение на Конституцията на Съединените Щати, Рузвелт отдели валутата на Съединените Щати от златото, и валутата на Съединените Щати повече не е защитена от златото. По тази причина е повече от измамно да кажем, че златото на хората е необходимо да защитава валутата.

Рузвелт заповяда на хората да предадат своето злато в частни ръце - това е, на банките, и той взе контрола над банките така, че цялото злато и златни ценности в тях, или дадени на тях, ще бъдат в ръцете на хищническите Международни Банкери, които притежават и контролират ФЕД.

Рузвелт хвърли своят жребии с лихварите.

Той се съгласи да запази корупцията и безчестието за сметка на хората на Съединените Щати.

Той се възползва от объркването на хората, умората и разпрострялата се мрежа върху Съединените Щати за да заграби всичко ценно, което беше останало. Той направи велика печалба за Международните Банкери.

Министър-председателят на Англия дойде тук за пари ! Той дойде тук да събира пари !

Той дойде тук с ФЕД Валутата и други претенции срещу ФЕД, които Англия беше купила във всички части на света. И той ги представи за изпълнение в злато !

Г-н Председател, аз съм за необходимоста ФЕД да плати своите собствени дългове. Аз не виждам причина защо цялото общество трябва да бъде принудено да плаща хазартните дългове на Международните Банкери.





Източник : личен архив на автора


Още по темата : polopot.blog.bg/politika/2011/11/17/kongresmen-luis-makfadyn-sreshtu-federalniiat-rezerv-i-chast.852370

















Гласувай:
11



1. bulgarinut57 - Луис Макфадън, председателна банковата и валутна комисия, двадесет години по-късно:
27.02.2012 20:10

„Проектозаконът Олдрич беше осъден от кандидат президентската платформа на Уудроу Уилсън. Ръководителите на Демократите обещаха на хората, че ако спечелеха, нямаше да допуснат съществуването на централна банка.
Тринадесет месеца по-късно, това обещание беше нарушено и администрациятана Уилсън, ръководена от зловещите фигури на Уол стрийт, които бяха зад полковник Хаус, основаха тук, в нашата свободна страна, разядената от червеи монархическа институция наречена „кралска банка”, ЗА ДА НИ ОКОВЕ ВЪВ ВЕРИГИ ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ.”
цитирай
2. polopot - bulgarinut57
27.02.2012 20:29
Благодаря ти за допълнителната информация. Но не мисля, че мястото и е точно в коментарите по темата. Малко си прекалил...

Който се интересува може да намери същата информация в някои от по-старите ми постове по темета за ФЕД.

Поздрави !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 897002
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031