Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2012 12:46 - Конгресмен Луис Макфадън: Разграбването на САЩ от Федералният резерв е най-великото престъпление в историята (част III)
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 2106 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2013 16:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Цитати от няколко изказвания направени пред Камарата на представителите от уважаемият Луис Макфадън от Пенсилвания. Г-н МакФадън, който е служил като Председател на Банковата и Валутна Комисия повече от 10 години, е бил най-осведоменият човек по тези въпроси в Америка и е бил в позицията да говори с авторитет за повечето разклонения на този гигантски частен кредитен монопол. Като Представител на Държава, която беше между първите декларирали своята свобода от международните финансови тирани, както подобава на Пенсилвания, люлката на свободата, отново получи доверие има син, който не се уплаши да отправи предизвикателство в лицето на паричните елементи. Като се има предвид, че МакФадън е бил избиран на най-високите постове от двете  Демократическатa и Републиканската бюлетина, не може да има обвинения от пристрастие към него. Защото тези речи са изложени пълни в Архива на Конгреса, те носят тежест, която няма смисъл от осъждане от отделните единици. (1934)


План за световно поробване


Г-н председател, когато ФЕД беше създаден, хората на Съединените щати не предполагха, че тук се установява световна система, която ще направи спестяванията на американските учители достъпни за нарко-дилърите в Акапулко. Те не си даваха сметката, че САЩ ще бъдат принизени до страна кули, която не е нищо повече от суров материал и сърце, това че съдбата на Русия беше да снабди хората с власт и това, че тази страна достави финансовата власт на една "международна супердържава". Супердържава контролирана от международните банкери, и международни индустриалци действащи заедно за да поробят света за тяхно собствено удоволствие ?

Хората на тези Съединени Щати грешаха дълбоко. Те бяха гонени от техните работодатели. Те бяха лишени от техните домове. Те бяха изгонени от техните наети квартири. Те изгубиха своите деца.Те бяха оставени да страдат и умират от липсата на подслон, храна, дрехи и медицина.

Богатството на тези Съединени Щати и работният капитал бяха отнети от тях и изпратени надалеч и така дори беше заключено в трезорите на сигурни банки и големи корпорации или изнесено в чужди държави за печалба на международните клиенти на тези банки и корпорации.Толкова надалече, че хората на Съединените Щати са сигурни, че шкафът вече е празен.

 Истина ли е, че складовете и каменните мини и складовете за зърно са пълни, но са заключени с катинар, и големите банки и корпорации държат ключовете

Разграбването на Съединените Щати от Федералният Резерв е най-великото престъпление в историята.

Г-н Председател, сериозната ситуация тревожи  Камарата на представителите днес. Ние сме довереници на хората и правата на хората са им отнети. Чред ФЕД хората загубиха права, които са им гарантирани от Конституцията. Тяхната собственос беше отнета без съдебен процес. Г-н Председател общественото приличие изисква да проучим общестевните сметки на Правителството и да видим какви престъпления са извършени срещу общестеното благо.

Това което е необходимо е да се върнем към Конституцията на Съединените Щати.

Старите борби от времето на Андрю Джаксън трябва да се водят отново.Независимата Хазна на Съединените Щати трябва да бъде възстановена и Правителството трябва да пази своите собствени пари заключени при условие, че ключът за сградата е в хората.

Валутните активи измислени от мошенници трябва да бъдат премахнати. ФЕД трябва да бъде прамахнат и държавните граници трябва да бъдат уважавани. Банковите резерви трябва да се съхраняват в гарниците на Щатите, които хората притежават, и тези резервни пари на хората трябва да бъдат защитени така, че международните банкери и приемащите банки да не вземат от тях.

ФЕД трябва да бъде отменен, и банките на ФЕД трябва да бъдат ликвидирани незабавно. Неверните правителствени служители, които нарушиха своята клетва трябва да бъдат отстранени и изправени пред съда.

Ако това не се направи от нас. Аз предричам, че Американският народ възмутен, разиграван, обиден и предаден в собствената си земя, ще се издигне в своят гняв и ще измете паричните елементи от храма.

Г-н Председател, Съединените Щати са фалирали :Те бяха фалирани от безчестният и корумпиран ФЕД. Той отказа да плати дълговете си на собственият си народ. Неговият главен кредито е Великобритания,  и Британски съдебен пристав е в Белият Дом и Британски Агенти са в Хазната на Съединенити Щати и правят опис на условията на ликвидацията !



Конспирацията на военните дългове


  Те по същият начин ни вкараха в конспирация за да лишат хората на Съединените Щати от тяхното право на военните дългове и да не го могат да го направят по начина, по който възнамеряват. Те сега са задължени в старанието да понижат Америаканският долар така, че международните правителства ще имат дългове към тази страна намалени наполовина, и тогава чрез посредничеството на други порочни тайни договорки, те предлагат да опростят остатакът.

Колкото повече САЩ са обезпокоени, хазартните чипове нямат легален статус. Американската Хазна не може да бъде принуден да направи добро на хазартните рискове на корумпираният и безчестен ФЕД. Все пак поне банковите депозити бяха използавни за тази цел. Трябва поне националаната валута да бъде направена неизплатима в злато, така че златото което беше събирано и съхранявано да откупи валутата за Американските граждани може да бъде използвано да плати хазартните дългове на ФЕД за облага на Англия. Американският народ трябва да има има свое злато във владение, което не може да бъде държано чрез тайни споразумения от международни банки, или световна банка или чужда държава. Нашите собствени граждани трябва да предявят своите претенции. Хартията [паричните хора] имат в тяхно владение заслужен откуп много повече от Американката валута и кредите, които бяха откраднати от Американската Хазна и изнесени в чужбина.

Защо чужденците са предпочитани кредитори на фалиралите САЩ ? Защо САЩ въобще са третирани, като фалирали ? Това Правителство има безмерна сума дължима му от ФЕД. Диктаторите на тези институции са мъже с голямо богатство. Защо виновните избягаха от последствията на техните престъпления ? Защо гражданите на тези Съединени Щати предадоха стойността на техните златни банкови депозити за да платят хазартните дългове на тези банкери ? Защо Рузвелт обеща на чужденците, че САЩ ще платят частта на добрите съседи, събирайки своите задължения ?

Нека ФЕД посрещнат своите собствени задължения.

Всеки член на ФЕД трябва да бъде принудително изхвърлен, и всеки приемащ банкери и всяка търговски корпорация, които направиха незаконни печалби чрез държавните кредити изнесени контрабандно от Американката Хазна и наети от престъпниците и лешоядите от ФЕД трябва да бъдат напълно изхвърлени.


Кун,Льоб и Ко контролират Хазната на САЩ




Хазартните дългове платими на международните получатели от откраднати стоки не трябва да бъдат плащани чрез кощунство от наше име чрез нашите военни дългове, активите на Американската Хазна принадлежат на всички американски граждани и е наше задължение да запазим невредима хазната на хората.

Американската Хазна не може да бъде отворена за тях. Валутата на ФЕД трябва да бъде откупена от ФЕД банките или дори ФЕД банките трябва да бъдат ликвидирани.

Ние знаем от изявлението тук на Уважаемият Джон. Гарнър, Вицепрезидент на САЩ, че има условие което ще принуди Американските граждани, ако те знаят за него, да загубят всяка вяра в тяхното правителство.

Какво е условието, което Рузвелт няма да разследва. Той доведе със себе си от Уол Стийт, Джеймс Варбург, син на Поул Варбург. Господин Варбург, роден в чужбина, и син на чужденец, който не беше натурализиран гражданин и стана такъв едва няколко години след това раждане на Варбург (Пол). Той е син на бивш партньор от Кун, Льоб и Ко, внук на друг партньор, и племенник на бивш партньор и племенник на сегашен партньор.

Той не притежава длъжност в нашето Правителство, но аз твърдя, че той присъства всеки ден в Хазната,  и има частен кабинет там ! С други думи Господин Председател, Кун,Льоб и Компания сега са окупирали и контролират Американската Хазна !


Източник : Личен архив на автора





Още по темата:http://polopot.blog.bg/politika/2012/02/27/kongresmen-luis-makfadyn-fed-sa-agenti-na-velikobritaniia-ii.911256



 






Гласувай:
6



1. анонимен - а може ли,някой да обясни,
02.09.2012 14:40
как се управлява в настоящия момент Света чрез "парите",без да има в наличност
такива.Ей,така,на едно "юнашко " доверие към "банките",където вместо налични
пари има някакви записи за пари и с които всеки банкСтер може да прави каквото
си иска ,не само с отделен човек,но и с цели държави.А говедата,наречени "народи",послушно изпълняват нарежданията им.Обяснете,моля,как става това?!
..Няма ли някой специалист,който да извика: "царят е гол"?!
цитирай
2. polopot - Погледни цената на златото в пос...
02.09.2012 16:35
Погледни цената на златото в последно време. Погледни цената на земеделската земя. Реалните активи в последно време поскъпват . Това отразява недоверието във финансовата система.

Дори Републиканците заговориха за връщане на залтният стандарт под някаква форма.

Разбира се този стандарт ако се върне ще стане чрез подписването на закон в 00:05 от президента на САЩ на някой голям празник. Така както беше въведен Федералният Резерв, когато повечето конгресмени бяха в почивка....
цитирай
3. анонимен - съжалявам,
02.09.2012 23:48
но пояснението не говори нищо повече от това,че някъде в компютрите е записано,примерно,че една тройунция злато се равнява на 1700 долара.И какво от
това?Значи ли,че ако някой отиде в банката и даде 1700 долара във вид на зелени
хартийки,ще му бъсе отмерена една тройунция(около 31 грама) злато,или вежливо
ще му откажат,като му предложат един запис по негова сметка в компютъра?
..А на другия ден някой ще напише,пак в компютъра,че тройунцията струва,да
речем 1600 долара.Ей,така,само за един ден се стопяват от нищото 100 долара
и унцията вече не е вече унция а по-малко.С други думи,който държи банката,
той прави с парите и със златото,каквото си иска и отгоре на това,пак няма
както злато,така и пари,само земята,купена със "заем" от банката,става нейна
собственост.Както и всичко,което се купува,включително и самият човек.Е???
цитирай
4. polopot - Тук се има предвид нещо друго. . . При ...
03.09.2012 10:20
Тук се има предвид нещо друго...При златен стандарт златото ще е паритет между валутите. Защото досега ФЕД си печаташе долари и регистрираше "емисионна печалба" от това. Печатат долари и срещу хартия и мастило купуват петрол и суровини от Арабският свят и Русия.

Навремето Де Гол поиска от САЩ да му дадат злато срещу доларите, които Франция притежава. В САЩ откачиха.....След като му платиха златото, Никсън отвърза долара от златният стандарт. САЩ махнаха Де Гол и сложиха Помпиду бивш служител на френската банка Ротшилд. И така....

Същите Ротшилд играят ключова роля при определянето на цената на златото. Но изненадващо преди няколко години си изтеглиха от пазара. Също така изненадващо Великобритания си прододе златният резерв на рекордно ниска цена.

Също така Уго Чавес побърза да върне златният резерв на Венецуела обратно в страната. Явно има причина да не иска да е в чужби банки на депозит.

Кадафи също искаше да прави либийска валута обвързана със златото. Днес Кадафи го няма. Няма ги и 100-те тона злато на Либия........


Пак ти казвам. Аз не съм финансов консултатнт. Но мога да ти кажа друго. Гледай какво прави Уго Чавес и няма да сбъркаш..;)
цитирай
5. анонимен - какво значи,паритет между валутите?!
03.09.2012 12:53
Първо,да уточня-аз въобще не съм нито финансист,нито икономист,а,поне така си мисля,разсъждавам като "средностатистически индивид".
И така,да се върна на въпроса.
Ако в момента САЩ,ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ,притежава най-много злато в света,
въпроса с "паритета" отива на кино,поради простата причина,че той със златото
ще прави това,което правят САЩ с долара, т.е, пак ще диктува неговия курс спрямо цената,която се плаща за реалните продукти.Защото,едва ли в реал-
ната търговия страните ще почнат да си разменят торби със златни кюлчета.
Да не говорим,че навсякъде ще трябва да се правят проверки,дали,аджеба,това
злато не е фалшифицирано,както онова,което било изпратено на китайците от
"светая светих" на "контрола"-Форт Нокс,пък те нещо се усъмнили и с една
проста дрелка разбрали за шашмата на "честните"американци.Така,че,според
моята проста кратуна,паритет е възможен,само,ако по някакъв "вълшебен начин"
златото е разпределено поравно между всички страни и частните банки задължително бъдат премахнати,бъдат премахнати и книжните пари,монетите
и каквитео и да е записи в банки и се измисли някакъв начин,да се търгува директно чрез стоки,чиито "гарант" да бъде златото в националните банки.
Иначе всичко ще си продължи по старому и пак ще се надуват балони и ще се сгромолясват съвсем планово "изненадващи "кризи "....
Ами,това е,поне според моята проста средностатистическа "глава"(малко
смешно звучи,може би,но все пак имам такъв анатомичен орган)...
цитирай
6. polopot - Джон П. Морган : "Златото е ...
03.09.2012 13:46
Джон П. Морган : "Златото е пари, всичко останало са дългове"

Ако бъде въвден златният стнадарт под някаква нова форма, това няма да стане от днес за утре. Първо ще трябва да е налице голяма финансова криза, която да убеди участниците в необходимостта от това. Такъв сценарии би станал възможен след един тотален крах на световната финансова система.

Иначе си прав. Това което сега САЩ правят с долара, на теория би могло да се прави и със златото. Точно по тази причина тези, които държат златото ще спечелят най-много.


Модлът с доларовата емисия вече не работи. Иначе и САЩ и ЕС щяха да пуснат печатницата и да решат проблема с кризата. Но ако нещата стават така, то и Русия, Китай и Индия ще започнат да печатат.И президентът на Бразилия заговори за "валутни войни". Всеки иска да печата и да печели от това.

ФЕД вече няма монопол над тази дейност. Заради това е напълно реално тези, които да го контролират да го ликвидират, като ликвидират и системата изградена от него. На нейно място ще се опитат да инсталират такава на базата на златото, под някаква нова форма. Вероятно с новата валута Амеро...Това ще постави останалият свят в шах.

цитирай
7. анонимен - А,кой..
03.09.2012 20:01
ще контролира чистотата и количеството на златото?Да не стане,както с един от първите римски императори(не мога да си спомня името му),който,за да финансира
войните си,решил да увеличи сеченето на златни монети,като увеличи количеството злато,чрез...примесването му с недотам "благородни метали,като
медта.Този знаменит почин е бил подет с ентусиазъм и от следващите императори,крайния резултат от което е бил фалита на империята и нейния фи-
зически край,поне в западните части.Източните издържали геройски на този
почин още около 1000 години,но и тях ги сполетяла същата съдба.
...А,да не забравя и българския почин,само,че на Волжска България.Като вещи
майстори в търговията и те приложили римския почин(дали са знаели за него,не зная) и почвали да смесват златото и секат от него(на руски език,"рубят",в ре-
зултат на което,първо русите си въвели като платежно средство "рублата",а
след това "отрубили" и самата Волжска България,или,по-точно,нейния остатък,
Казанското ханство,с което прекратили самостоятелното и съществуване.

Та,такава е съдбата на "смесителите".То и цар Киро беше по смесването,пък
сега...

Ами,разсъждавам си аз такива глупости,относно въвеждането на "панацеята"
за световната икономика,наречена,"златен стандарт".

Не ми се вързвайте на глупавите "разсъждения" - за великите дела си има специалисти,пък,аз,какво,глупава работа.
цитирай
8. анонимен - ...
29.10.2012 15:30
хихихихихихихии
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 904628
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930