Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2012 11:48 - Истината за Сертификатът за раждане
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1162 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

The Uniform Commercial Code (UCC) е един от многото еднакви закони, които бяха обнародвани във връзка с усилията за хармонизиране на законите за проджбите и другите търговски сделки във всичките 50 щата в Съединените Американски Щати.  The Uniform Commercial Code е възприеман, като библията в света на бизнеса. Под Цезара на Рим, беше установено, че всички нации в империята, които се занимават с някакъв бизнес, трябва да играят на едно поле, но това което не са ви казали, е че UCC е основан директно на Ватиканското Църковно Право, на Римското Църковно Право, което означава, че неговите регулации са под Римо Католическата Църква. Може би се чудите какво общо има това с вашият сертификат за раждане ? Неко погледнем произхода на сертификата за раждане.

image

Въпрос: Какво е котвено място (berth) ? За да пристигне или пристане на кея, когато кораб идва на кея, той пристига. Следователно, когато корабът се отправи към брега той спира на кея. Това се нарича котвено място (berth), защото корабът сега вече е пристигнал. Понеже корабът се управлява по законите на бурното море, той се управлява от UCC Commercial Law. Така, че когато корабът се дръпне това е berth, първото нещо, което капитанът трябва да направи е да представи сертификат за манифест на пристанищните власти. Какво е сертификат на манифест ? Това е документ описващ съдържанието на кораба, товарът, екипажът и пътниците. Така, че какъвто и кораб да пристигне на котвеното място, капитанът трябва да представи сертификат за манифест, за самоличността и стойноста на кораба. Следователно, когато хората се раждат, те идвата от своите майчини води, следователно те трябва да имат Сертификат за раждане, който е сертификат за манифест, защото хората са разглеждани като притежавани от корпорация, те са човешки ресурс. Това ни води обратно до Германската Нацистка концепция,че всеки човек произлязъл от майчините си води трябва да бъде роден, и трябва да има манифест за раждане, за да се види кой е този индивид и какво може да направи за правителството в техният Нов Световен Ред.

image
 
  Тъй като САЩ фалираха през 1933, всичките нови пари трябваше да бъдат взети на заем от нищото. Всички щати започнаха да извадават серийни номера, сертификати за "получатели на стока", за ражданията и сватбите в заповед да заложат хората, като гаранция срещу тези заеми и общински дългове взети от Федералните Резервни банки. "Пълната вяра и доверие" на американските граждани е казано, че ще изплатят дълговете на нацията. Това означава способността на хората да се трудят и да връщат обратно дълговете. В желанието си да регистрира своите работници, правителството се нуждае от ефикасна, методична система, която да проследи неговата собственост до края.На хората днес се гледа преди всичко, като на ресурс - "човешки ресурс". Защо мислите, че когато кандидатствата на работа в дадена фирма вие минавате през отдел наречен Човешки Ресурси ? Хората са ресурс за правителството.


През 1921 федералният закон на Шепърд-Таунър за майчинството създава регистрацията за раждане, или това което ние днес наричаме серитификат за раждане. Той става по-известен, като "Законът за Майчинството" и е бил предложен на американските граждани като закон, който ще намали детската смъртност, ще защити здравето на децата и поради "други причини". Една от тези други причине е създаването на федерално бюро, което да взаимодейства с федералните агенции в наблюдението на неговите операции. Това което наистина създават е федерален регистър на ражданията, който съществува и до днес, създават "федерални деца". По този начин правителството започва да разглежда децата, като притежавани от федералното правителство. Преди 1921 ражданията и имената на децата са се записвали в семейни библии, там също са записвани и сватбите и погребенията. Тези библии са били смятани и от семействата и от закона за "официални" документи.

След 1921 американските граждани са регистрирали ражданията и имената на техните деца в правителствата на щатите, в които те са родени без да има заканови изискване за това. Щатите казват, че регистрацията на раждането чрез сертификатът за раждане служи, като доказателство, че той/тя са родени в Съединените Щати, като по този начин го/я правят гражданин на Съединените Щати. През следващите няколко години социално осигурителните номера са натоварени от федералното правителство да служат, като сертификати за раждане. През 1933 фалитът на САЩ беше обявен от президента Рузвелт. Губернаторите на тогавашните 48 Щата залагат "с пълната вяра и доверие" техните щати, включително техните граждани, като допълнителна гаранция на кредитите отпуснати от Федералната Резервна система. А именно : "с пълната вяра и доверие" клауза от Конституцията на САЩ член 4, параграф 1 изисква на международните решения да бъде гласувано такова доверие и кредит все едно са били гласувани в щатите. Международните закони трябва да се прилагат така все едно са гласувани в щатите.



Щатът декларира интерес към всяко дете в неговата юрисдикция. Щатът ако е необходимо ще премахне вашите родителски права и ще се обяви за защитник (доверител) на вашето дете. Субектът на всеки сертификат за раждане е детето. Детето е ценен актив, който е правилно обучен и може да даде ценни активи осигурени чрез неговият труд през годините. Защо мислите, че те учат учителите не само да обучават учениците но и техните родители, че детето се нуждае от добро образование за да порасен и започне работа ? Те са направили хората роби за много години и никой дори не ги е питал за това ! Детето само по себе си, когато се роди  е актив на тръста установен, чрез неговият сертификат за раждане и социално осигурителният номер е номерация или регестрация в тръста, позволяваща активите на тръста да се проследят. Това превръща всеки, който има сертификат за раждане в собственост на правителството. Всички които имат сертификат за раждане се разглеждат като активи на фалиралите Съединени Щати на Америка, което ги прави определени  от правителството, като "ЧОВЕШКИ РЕСУРС".

Днес ние сме определяни, като човешки ресурс за да вярваме, че сме притежавани от правителството. Сега правителството ни иска, то иска да прокара национална И.Д. карта, която ако погледнете е против Конституцията. Те нямат право да ви искат лична карта, здравна карта, но те знаят че хората са игноранти относно Закона. Така чрез невежеството на хората те си позволяват спокойно да ви облагат с данъци.

Сертификатът за раждане служи, като доказателство, че вие сте национална собственост на Международните Банкери. Сертификатът представлява кражба на свободно роденото дете и превръщането му в слуга на Държавата. Вие нямате нужда от доказателство, че сте родени. Вие дишате, това е достатъчно доказателство. Чрез изискването за сертификат, държавата декларира пълен контроло и собственост на вашите свободи и собственост.

Сега се запитайте, някога в своя живот написвал ли сте своето име САМО С ГЛАВНИ БУКВИ ?! Разбира се, че не сте !!! Винаги използвате малки и големи букви. И защо е така ? Защото така сте учени от деца. Защото стандартното Правило на Закона постановява използването на английска граматика. Тя ясно дефинира,че правилно написаните имена започват с главна буква. Като останалата част се изписва с малки букви. Така законът те определя, като субект създаден от  Бог, не субект създаден от човека. Но има и субекти създадени от човека, като Корпорацията например. Корпорацията е позната, като "личност" създадена от правителството. Разликата между тези създадени от Бог, и тези създадени от правителството е, че тези създадени от правителството пишат имената си САМО С ГЛАВНИ БУКВИ !


Сега ако погледнете някой ваш документ, лична карта или сертификат за раждане ще видите, че вашето име се появава там написано САМО С ГЛАВНИ БУКВИ. Това означава, че въпросният субект е създаден от правителството. Това означава, че той служи на правителството ! 





Източник: личен архив на автора







Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 905206
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930