Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 17:57 - 4. Всичко е в числата. Колко точно ме харесва тя?
Автор: triprocentovmuj Категория: Тя и той   
Прочетен: 3622 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.03.2015 21:22


Процентите и числата, които ще видите в тази статия, които описват нивото на интерес на една жена във вас, са само показатели, които да ви помогнат по-добре да разчитате доколко тя ви харесва. Те ще ви помогнат да категоризирате интереса й във вас - например, ако нейният интерес е в категорията 71-80 процента, тя също ще прави неща привични за по-ниските категории - 70-те процента, 60-те процента и т.н.

Винаги подценявайте нейното ниво на интерес. То трябва да бъде поне 51 процента от началото на вашето запознанство, иначе нямате никакъв шанс. За мъжете в дълготрайна връзка или брак най-важното е постоянно да следят за промени в нивото на интерес. Например, ако тя е влюбена във вас и нивото й на интерес е в 91-100-процентовата категория, тя ще ви казва, че ви обича, няма да може да се откъсне от вас, постоянно ще ви докосва и изисква внимание и ласки. С падането на интереса й, тези неща също ще започнат да отпадат едно по едно и тя ще започне да ви тества все повече, за да ви подтикне да бъдете по-мъжествен и активен.

Изключително важно е винаги да сте наясно доколко жената, с която сте, се интересува от вас, защото в процеса на една връзка е почти задължително че ще се отпуснете и ще спрете да полагате усилия във връзката. Това се случва на всички нас и има катастрофални последствия - по-катастрофални за тези, които са в дълготрайна връзка или встъпват / са встъпили в брак. Не приемайте тези процентни категории буквално, т.е. "Тя ме докосна по ръката, значи е в 71-80 процентовата категория". Трябва да сте нащрек за всичките й действия - ако интересът й е в 71-80 процентовата категория, тя също ще прави неща от по-ниските категории! Трябва съзнателно да четете нивото й на интерес, за да разберете дали действията ви имат позитивен ефект и дали интересът й се покачва в резултат на тези ваши действия. За мъжете във връзка е важно да продължат да правят по време на връзката нещата, които са правили в самото начало - да поддържат мистерията, да бъдат предизвикателни, да надграждат очакването, да бъдат непридвидими - тези неща са жизненоважни за да бъде нейният интерес във вас винаги висок.



Категории на интереса:

0 - 50 %: Това, което повечето мъже не разбират, е че ако едно момиче не се интересува от вас, вие нямате абсолютно никакъв шанс с нея. Тя  няма да се влюби във вас. Ако не ви харесва поначало, каквото и да правите, нищо няма да се случи между вас. Тя може да излезе с вас само за да ви използва, ако е такъв тип жена или има проблеми със самочувстието.

Когато й се обадите за първи път няколко дена след като сте се запознали, за да я поканите на среща, тя не си спомня кой сте. Когато си уговаряте среща, тя не дава специфична дата или час, увърта или ви казва да се "обадите да потвърдите". Казва ви, че е заета. Казва ви "Дай да го отложим за някоя друга вечер" вместо да прави конкретни планове с вас.

Казва едно от следните: "Заета съм, нямам време", "Не знам къде се намирам в живота си точно сега", "Не търся връзка", "В момента не ми се излиза с никого". Това, което всъщност ви казва, е "Не те харесвам достатъчно, че да изляза с теб". Тя не ви пита как се казвате след като се запознаете с нея. Стои настрани когато говори с вас. Гледа встрани, сякаш е незаинтересована. Отговаря с по 1-2 думи.


51 - 60 %: Ще ви е доста трудно да вземете номера й или да измъкнете каквато и да била информация от нея. Би поддържала зрителен контакт с вас и би слушала какво й казвате, но не е гаранция, че не се преструва. Може да се опита да ви позвъни преди срещата, или да ви накара да потвърдите, че идвате (КОЕТО ВИЕ ЩЕ ОТКАЖЕТЕ И НЯМА ДА ПРАВИТЕ). Ако след отказа да й се обадите за потвърждение тя все пак се съгласи на срещата, значи може и да имате шанс с нея. Със сигурност ще разберете чак когато се появи на срещата, защото дотогава може да развали срещата когато и да е преди тя да се е състояла.

Също така, жените в тази категория често се обаждат в последната минута и се опитват да променят плановете. Когато това се случи, освен ако наистина не е извънредна ситуация, просто отменете срещата и си съберете багажа. Кажете "Щом не е подходящо време да се срещнем, да го отложим за някоя друга вечер". Ако тя каже "ОК, да го отложим за друга вечер" без да споменава ден или час, изчакайте цяла седмица преди да й звъннете отново за нова среща. Ако отново ви извърти този номер, значи нивото й на интерес е по-скоро под 51% и въобще не си заслужава да си губите времето с нея.


61 - 70 %: В тази категория вече ще започнете да усещате, че момичето срещу вас ви харесва. Тя ще ви даде номера си и ще споделя лични неща без много усилия от ваша страна. Може дори да ви даде няколко начина да се свържете с нея - мейл, мобилен, домашен, работел телефон, казва ви кога да й се обадите и т.н. 


71 - 80 %: Тя стои доста близо до вас и си намира причини да се докосне до вас, побутва ви, докосва ръката ви. Проявява жив интерес към това, което й казвате и се смее на глупавите ви шеги. Ако ви прави комплименти като "Много готина тениска", тя всъщност завоалирано ви казва "Ти си много готин".


81 - 90 %: Тя ви звъни и ви преследва (не като stalker, а по-скоро тя поема доста от инициативата). Казва неща като "Нямам търпение да те видя", "Липсваш ми", "Прекарах си страхотно вчера". Дава ви номера си и споделя лични неща без дори да сте я питали. Пита ви за съвети, защото ви се доверява. В повечето случаи тя не иска съвет, а просто да я изслушате. Но когато каже "Това, това и това се случи, какво мислиш че трябва да направя?" - ето тогава тя наистина търси съвет. Ако се чудите кое от двете иска, просто я попитайте "Съвет ли ти трябва, или просто да те изслушам?".


91 - 100 %: Любовта започва от 91% нагоре. Тя ще казва неща като "Накъде отиваме?", което означава "Кога ще се оженим?". Ако тя каже "Обичам те", това я поставя в категорията над 90%. Други индикатори за тази категория: открита привързаност, иска постоянно да ви прегръща и целува, не може да се отлепи от вас, вие сте нейната дрога, не може да се насити с вас, ще прави абсолютно всичко, което поискате. Купува ви подаръци, оставя ви бележки, хвали ви пред другите, защитава ви, подпалва ви телефона и ви казва "Искам да се видим пак", "Не мога да живея без теб".

Когато едно момиче е влюбено, тя ще иска вниманието ви непрекъснато. Мисли за вас постоянно и е изцяло обладана от вас. Постоянно ви облива в "обичам те", въобще не ви тества, или ако ви тества, това са детинско-лесни тестчета.


Много рядко, обаче, интересът на едно момиче във вас ще бъде над 70% от пръв поглед. Това е така, защото както споменахме в предишни статии,
жените се влюбват по-бавно от мъжете, и жените са като котките, мъжете са като кучетата. В следващата статия ще разгледаме един от най-важните моменти от запознанството ви с едно момиче - първата среща

----------

Селективен превод на How To Be A 3% Man, Corey Wayne, 2006 (стр. 119 - 130)

Споделете статиите с приятели, коментирайте, гласувайте и добавете блога в любими, или в bookmarks (CTRL+D)



Тагове:   обичам те,   връзка,   мацки,   срещи,   усмивка,   брак,   дама,   Player,   мистерия,   мацка,   номер,   годеж,   мадама,   имидж,   доверие,   мадами,   нещастие,   възбуда,   непукизъм,   играч,   девойка,   непукист,   опознаване,   несериозен,   мъжествен,   мъжественост,   секс,   секси,   среща,   любов,   увереност,   пич,   информация,   сваляне,   комплекси,   изневяра,   изслушване,   влюбен,   влюбена,   гаджета,   гъзар,   партньор,   самотни,   уверен,   гадже,   запознанство,   предизвикателство,   първа среща,   самотен,   приятелка,   Pickup,   лошо момче,   самоувереност,   Жалко,   тръпка,   сваляч,   комплименти,   късат,   комплексар,   алфа мъж,   дали ме харесва,   комплимент,   перверзник,   дълга връзка,   флиртуване,   не мога без теб,   дълготрайна връзка,   как да я заговоря,   love guru,   corey wayne,   просто приятел,   френдзон,   friendzone,   визуална стимулация,   отворена книга,   прекалено сериозен,   имаш ли приятелка,   сваляне на жени,   прибързан,   обяснява в любов,   контрапредизвикателство,   подтискащ,   немъжествен,   припрян,   колко ме харесва,   нуждаещ се,   слушай жените,   ниво на привличане,   лековат,   трипроцентов,   начини да заговориш момиче,   начина да заговориш момиче,   ниво на интерес,   шеговит,   забивач,   да й взема номера,   дамите възбуда,   гадняр лоши момчета,   флирт pickup community,   пикъп комюнити,   заговарям момичета,   взех й номера,   как да й взема номера,   имам приятел,   съжалявам имам приятел,   не търся връзка,   не се интересувам,   игра на цифри,   как да взема номер,   не го приемай лично,   не го приемайте лично,   комплексира,   тайминг,   кога да й се обадя,   как да си уговоря среща,   защо не ми се обажда,   колко точно ме харесва,   увърта,   увъртане,   не мога да живея без теб,   не мога да дишам без теб,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: triprocentovmuj
Категория: Тя и той
Прочетен: 58260
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031