Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2020 15:26 - Вирусен! Световният план за заключване изтече
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 767 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 21.10.2020 15:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Вирусен! Световният план за заключване изтече

14 октомври 2020 г.


image

Това изтичане от вътрешните кръгове на канадското правителство, ако е вярно , потвърждава всички наши най-лоши страхове. Те планират да използват
 измамата с COVID  като претекст, за да унищожат икономиката и да поставят всички по  света под ключ, освен ако не приемат ваксината.  Те искат да конфискуват цялото ни имущество в замяна на гарантиран доход. И да, те планират по-силен вирус.  

„И че за кратък период от време, когато повече канадци преминаха в програмата за опрощаване на дълга, тези, които отказаха да участват, ще бъдат считани за риск за обществената безопасност и ще бъдат преместени в изолационни съоръжения. Веднъж попаднали в тези съоръжения, те ще получат две възможности, ще участват в програмата за опрощаване на дълга и ще бъдат освободени или ще останат за неопределено време в изолационното съоръжение под класификацията на сериозен риск за общественото здраве и ще бъдат конфискувани всичките им активи.
"Че това не ще бъде само Канада, но всъщност всички държави ще имат подобни пътни карти и програми."
(Това първоначално се появи във Facebook) От LPC_leaker@protonmail.com (henrymakow.com) 

Искам да ви предоставя много важна информация. 
Член съм на комитет в Либералната партия на Канада. Седя в няколко групи на комитети, но информацията, която предоставям, идва от Комитета за стратегическо планиране (който се ръководи от PMO). 

Трябва да започна, като кажа, че не съм доволен от това, но трябва. Като канадка и по-важното като родител, който иска по-добро бъдеще не само за моите деца, но и за други деца. 
Другата причина, поради която правя това, е, че приблизително 30% от членовете на комисията не са доволни от посоката, в която ще поеме Канада, но нашите мнения са пренебрегнати и те планират да продължат напред към целите си.
 Те също така ясно заявиха, че нищо няма да спре планираните резултати. Пътната карта и цел са определени от PMO и са както следва:  
- Фаза във вторичните ограничения на блокирането на подвижна основа, като се започне първо с големите метрополиси и се разшири навън. Очаква се до ноември 2020 г. 
- Ускорете придобиването (или изграждането) на изолационни съоръжения във всяка провинция и територия. Очаква се до декември 2020 г. 
- Ежедневните нови случаи на COVID-19 ще надхвърлят възможностите за тестване, включително увеличаване на смъртните случаи, свързани с COVID, след същите криви на растеж. Очаква се до края на ноември 2020 г. 
- Пълна и пълна вторична блокировка (много по-строга от първата и втората фаза на търкаляне). Очаква се до края на декември 2020 г. - началото на януари 2021 г. 
- Реформата и разширяването на програмата за безработица да бъдат прехвърлени в програмата за универсален основен доход. Очаква се до Q1 2021. 
- Прогнозирана мутация на COVID-19 и / или коинфекция с вторичен вирус (наричан COVID-21), водеща до трета вълна с много по-висока смъртност и по-висока степен на инфекция. Очаква се до февруари 2021 година. 
- Ежедневните нови случаи на хоспитализации от COVID-21 и смъртните случаи, свързани с COVID-19 и COVID-21, ще надхвърлят капацитета на медицинските заведения. Очаквано Q1 - Q2 2021.
 - Ще бъдат приложени усъвършенствани ограничения за заключване (наричани Трето заключване). Ще бъдат наложени пълни ограничения за пътуване (включително между провинция и междуград). Очаквано Q2 2021. 
- Преход на индивидите към програмата за универсален основен доход. Очаква се в средата на Q2 2021. 
- Прогнозирани сривове във веригата на доставки, недостиг на материални запаси, голяма икономическа нестабилност. Очаква се в края на Q2 2021. - 
- Разполагане на военен персонал в големите метрополиси, както и на всички основни пътни платна, за да се създадат контролни пунктове за пътуване. Ограничете пътуването и движението. Осигурете логистична подкрепа на района. Очаква се до Q3 2021.    
Заедно с предоставената пътна карта, Комитетът за стратегическо планиране беше помолен да създаде ефективен начин за преход на канадците към безпрецедентно икономическо начинание. Този, който ще промени облика на Канада и завинаги ще промени живота на канадците.
ИКОНОМИЧЕСКИ КЛАПАЛ - РЕЛЕФ НА ДЪЛГА - КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТА 
Това, което ни беше казано, беше, че за да компенсира това, което по същество беше икономически колапс в международен мащаб, федералното правителство ще предложи на канадците пълно облекчение на дълга. 
Ето как работи: федералното правителство ще предложи да премахне всички лични дългове (ипотеки, заеми, кредитни карти и др.), Които цялото финансиране ще бъде предоставено на Канада от МВФ в рамките на това, което ще стане известно като програмата за възстановяване на световния дълг. 
image В замяна на приемането на това общо опрощаване на дълга, физическото лице би загубило собствеността върху всяко имущество и активи завинаги. 
Лицето също ще трябва да се съгласи да участва в схемата за ваксинация срещу COVID-19 и COVID-21, която ще осигури на лицето неограничено пътуване и неограничен живот дори при пълно заключване (чрез използване на идентификация на снимката, наричана канадски HealthPass) . 
 Членовете на комисията попитаха кой ще стане собственик на конфискуваното имущество и активи при този сценарий и какво ще се случи с кредиторите или финансовите институции, просто ни беше казано: „Програмата за възстановяване на световния дълг ще се справи с всички подробности“. 
Няколко членове на комисията също се усъмниха какво би се случило с хората, ако откажат да участват в програмата за възстановяване на световния дълг, или HealthPass, или графика на ваксинациите и отговорът, който получихме, беше много обезпокоителен.
"РИСК ЗА ОБЩЕСТВЕНА БЕЗОПАСНОСТ"
По същество ни беше казано, че е наш дълг да се уверим, че сме измислили план, който да гарантира, че никога няма да се случи. Казаха ни, че е в интерес на хората да участват.
Когато няколко членове на комисията настояваха неуморно да получат отговор, ни беше казано, че тези, които отказват, първо ще живеят под ограниченията за заключване за неопределено време.
И че за кратък период от време, когато повече канадци преминаха в програмата за опрощаване на дълга, тези, които отказаха да участват, ще бъдат считани за риск за обществената безопасност и ще бъдат преместени в изолационни съоръжения. Веднъж попаднали в тези съоръжения, те ще получат две възможности, ще участват в програмата за опрощаване на дълга и ще бъдат освободени или ще останат за неопределено време в изолационното съоръжение под класификацията на сериозен риск за общественото здраве и ще бъдат конфискувани всичките им активи.
Както можете да си представите, след като чухте всичко това, той се превърна в доста разгорещена дискусия и ескалира отвъд всичко, което някога съм бил свидетел.
В крайна сметка PMO намекна, че целият дневен ред ще продължи напред, независимо кой е съгласен с него или не.
Че това не ще бъде само Канада, но всъщност всички държави ще имат подобни пътни карти и програми. Че трябва да се възползваме от ситуацията пред нас, за да насърчим промяната в по-голям мащаб за подобряване на всички. Членовете, които бяха против и тези, които повдигнаха ключови въпроси, които биха възникнали от такова нещо, бяха напълно игнорирани. Нашите мнения и опасения бяха игнорирани. Просто ни беше казано просто да го направим.
Знам само, че не ми харесва и мисля, че това ще постави канадците в тъмно бъдеще. --------   СВЪРЗАНИ - Хал Търнър твърди, че тази информация е дошла от депутат 
Кажи, че не е вярно Първи  коментар от Сара
Няколко неща тук нямат никакъв смисъл. 
Първо, в момента в парламента на Канада няма такова нещо като „Комитет за стратегическо планиране“. Освен това понастоящем няма парламентарни комисии, които да бъдат "управлявани от PMO" 
На второ място, писателят твърди, че е "... член на комитета в Либералната партия на Канада.", Но политическата партия е много различна от действителното правителство (членове на кабинета и назначени висши бюрократи), особено PMO. PMO, останалата част от кабинета на Канада и парламентарната група на LPC не са правно обвързани с нищо, взето от самия LPC. Това се отнася за всички правителства и политически партии в парламентарна демокрация. 
На трето място, писателят твърди, че „В замяна на приемането на това общо опрощаване на дълга, физическото лице би загубило собствеността върху всяко имущество и активи завинаги“. - въпреки това по-късно те заявяват, че „И че за кратък период от време, когато повече канадци преминаха в програмата за опрощаване на дълга, тези, които отказаха да участват, ще бъдат считани за риск за обществената безопасност и ще бъдат преместени в изолационни съоръжения. ще им бъдат дадени две възможности, ще участват в програмата за опрощаване на дълга и ще бъдат освободени или ще останат за неопределено време в изолационното съоръжение под класификацията на сериозен риск за общественото здраве и ще бъдат конфискувани всичките им активи. " 
Това не е ли абсолютно същият резултат, а само по два различни маршрута? Защо длъжникът би отказал да подпише ВСИЧКИ свои активи, ако това не доведе до конфискация на ВСИЧКИ техни активи независимо? 
Четвърто, какво се случва с онези, които нямат НИКОЙ дълг, но имат активи? 
Пето, как би било нещо от това отдалечено законно или конституционно, особено задължителните ваксинации, задържането за неопределено време и конфискацията на активи?
 Особено бих задал въпроса как би било отдалечено законно, конституционно или практично да се откаже на човек правото на собственост върху каквото и да е имущество и активи „завинаги“? 
Предполагам, че съдилищата, юридическите общества и групите за граждански свободи в Канада ще имат какво да кажат за подобни действия. 
- Благодарим на Сара за предоставената перспектива, но изглежда, че събитията следват очертаната по-горе траектория и знаем, че правителството греши в карантинните съоръжения. Също така, каква би била целта на това, ако става дума за измама? Съгласен съм, че има сериозно вътрешно противоречие по отношение на опрощаването на дълга и отнемането на собствеността ви, но илюминатите доказаха, че са арогантни до глупост. -ХМ



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. petgrig - Тъй, тъй....
21.10.2020 15:48
освен че съдържанието е инфантилно, е и неграмотно преведено.
цитирай
2. radostinalassa - Планът е такъв
21.10.2020 18:10
Но, за да не получат отплата за греховете си сатанистите трябва да принудят хората сами да се съгласят с него. Тук вече няма как да им се получи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749684
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031