Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 22:49 - Дали "Propaganda Due" (Р-2) направи Берлускони премиер? - коментар
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 3035 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 23.07.2010 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Възхода на италианският премиер Силвио Берлускони е свързан с тайната ложа  "Propaganda Due" ( Р-2). Тя е създадена от Личо Джели. Той беше човек на "Коза Ностра" . Член беше и "банкера на Господ" Роберто Калви. Същият, който беше намерен обесен под един мост в Лондон. Реално Личо Джели управляваше цяла Италия чрез тази тайна масонска ложа.  Тази структура имаше тесни контакти със ЦРУ.  През 1982 тази организация официално бе закрита от парламента. Но е  съществувала поне до средата на 90-те години. Това е според официалната  информация. Реално ложата под различна форма съществува и до днес. Ако кажем, че днес Р-2 се нарича "Форца Италия" едва ли ще сбъркаме. Самият факт, че Берлускони е бивш член на тази тайна ложа дава отговор на много въпроси. Бракът между "Коза Ностра" и "Форца Италия" е публична тайна в Италия. Началото на тези отношения трябва да се търсят в миналото на италианският премиер. Как да повярваме, че един бивш члена на тази структура ще осъществява различна политика. Дали контактите на ЦРУ с Р-2 не са зпазени и до днес. След, като има информация, че ложата е получавала по $ 10 млн. на месец от ЦРУ?! Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ и МОСАД Ричард Бренеке. Дали някъде из архивите в Ленгли не е досието на Берлускони. Това може да обясни факта, че при неговото управление Италия има толкова близки отношения със САЩ. Берлускони е най-големият съюзник на САЩ в ЕС. Без да броим Великобритания. Дали тъмното минало на италианският премиер не го превръща в заложник на задкулисни лобита. На кого служи Силвио Берлускони , на италианският народ или на ложата "Propaganda Due" ?!




 Документа доказващ членството на Берлускони в Р-2.

image

Ритуал в ложата Р-2.

image

Силвио Берлускони?!

image


Тагове:   Направи,   дали,   Берлускони,


Гласувай:
4



1. анонимен - xaxaxa
22.02.2010 00:17
Поредната много добра статия на автора - пълен малоумник.

Навърза ги конспирациите, разбира се ЦРУ не липсват. Абе аман от гьонсурати-конспиратори в тази държава. Затва сме на това дередже, щото всички знаят само да дрънкат глупости, вместо да работят.
цитирай
2. анонимен - хахаха
22.02.2010 00:51
Гладио. Гладио. Гладио. Гладио. Гладио.

Аман от комунета, объркали сте си времето.
цитирай
3. tomcat - Берлоскони е масон от ложата Р2 и ...
22.02.2010 03:31
Берлоскони е масон от ложата Р2 и това не е чак такава тайна даже. Разбира се че е учавствал в какви ли не сатанинси ритуали и всичките им извращения присъщи за тия сбърканяци!Евала за поста ,трябва да се разбере веднъж за винаги каква представляват отрепките на новият световен ред!
цитирай
4. анонимен - Resistance
23.02.2010 13:09
------------------------------------------
анонимен - xaxaxa, написа:
"Затва сме на това дередже, щото всички знаят само да дрънкат глупости, вместо да работят."
------------------------------------------
Точно това е целта на глобалния елит - да им работим здраво, а те да богатеят и живеят като полу-богове. Като гледам логиката ти, че трябвало да си траеме и да работим яко, явно си индоктриниран перфектно, малоумно зомби. Заради такива като теб сме на това дередже - послушни овце.
цитирай
5. анонимен - xaxaxa
24.02.2010 10:54
Добре, недей да работиш. После като си стоиш в мизерията не забравяй да обвиняваш глобалния елит за това. Ще си свободно зомби, индоктринирано с малоумна пропаганда.
цитирай
6. анонимен - Една Истина
01.03.2010 18:40
Първо да благодаря на Полопот!!!Продължавай в същия дух макар и твоите постинги да изглеждат за някой от читателите неотговарящи на истината!!!
Аз ще те подкрепя с факти специално за този матерял!!!
Съжалявам че немога да побликувам снимките които съм видял тогава но ще свържа побликуваното от теб и по специално Личо Джели!!!Въпросните снимки които съм видял със собствените си очи са на самолет в който патуват Васил Гоцев,Жельо Желев за среща точно с въпросния Личо Джели!Между другото има книга издадена от Личо и най вече във връзка с убийството на дъщеря му или сина му,това забравих за което се извинявам но книгата също съм виждал!!!След това снимките на самата среща на които са сложени черни петна на главите на гостите...след това снимки на Личо Джели с Доналд Тръмп!!!Незнам и само мога да гадая каква е била целта на срещата!!!всичко това съм видял със собствените си очи при един доста известен в миналото "БИЗНЕСМЕН" мисля,че се опитваха по това време да ме вербуват защото по същото време се занимавах с политика...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 903897
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930