Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2010 12:05 - Отново, ционисти планират евреи за Холокост
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 2625 Коментари: 12 Гласове:
4

Последна промяна: 17.06.2010 18:48


Израел е главният източник на антисемитизма в света днес, и излага на опасност сигурността на всички евреи. Провъзгласил се за "Еврейска Държава", но действащ  като измамническа държава, Израел излага всички евреи на погнуса и отмъщение.

 Убийството на мирните активисти за Газа осигурява повече доказателства за това, че истинската цел на Ционизма не е да защити евреите от антисемитизма но в действителност, е да създава антисемитизъм.

Целта е да направят евреите нация, която няма друг избор освен да следва Ционисткия диктат.

Евентуално те ще бъдат жертвани за Ционистките цели, както в Холокоста. Това е защото Ционизма е Масонско( Илюминатско, кабалистично,сатанинско) тайно общество предано на изграждането на тоталитарният Нов Световен Ред. Мнозинството от евреите не са част от това, освен да бъдат жертвани за кауза от, която нямат понятие.

Ционистите са лишили  израелците и евреите от морална легитимност, така че те могат да бъдат ликвидирани отново без никакво съжаление. И повечето израелци и евреи сътрудничат, като поддържат израелските престъпления с неясни оправдания, крайно безразличие към възможните последствия. 

Малко морална аритметика : През 2006 Израел уби 1400 ливанци и нанесе щети за 10 млрд.долара заради двама пленени войници. През 2009 Израел уби 1300 цивилни в Газа и изравни със земята безброи сгради заради няколко ракети. Сега това - убийството на невъоражени международни мирни активисти носещи помощ на обсадената Газа.

Израел рискува сигурността на евреите навсякъде с тези действия. По същият начин през 1933 Самуел Унтермайер представляващ организирани евреи, "обяви война" на Нацистка Германия. В този момент половин милион евреи все още живеят в Германия и станаха обект на нацистки  репресии и преследване. Евреите днес са заложници на Израелското безсрамно поведение.

ЕВРЕЙСКА РОДИНА ?


Израел никога нямаше да бъде създаден, ако беше само "Еврейска Родина". Израел е планиран да бъде столица на Ротшилдовата Кабалистична Световна Империя. Обикновените евреи нямат роля в това, освен на пушечно месо.

Моите дядо и баба умряха в холокоста. Аз обвинявам Илюминатските банкери, които докараха Нацистите на власт. Аз обвинявам Ционистите за сътрудничество с Нацистите. Аз обвинявам Ционистите, че попречиха европейските евреи да бъдат спасени. Аз обвинявам Ционистите за спирането на помощта за гетото. Аз обвинявам Ционистите за обикалянето на евреите и изпращането им в концентрационни лагери. Аз обвинявам Ционистите, че саботираха еврейската съпротива.

Израел не беше създаден, като резултата от холокоста. Нацистите бяха доведени на власт отчасти за да принудят евреите да построят Израел за Ротшилдови и Илюминатите.

ИРОНИЯТА

Историята е пълна с ирония. "Флотилията на свободата" ви напомня корабите на Хагана, които пробиват британската блокада за докарат еврейски  бежанци в Палестина. Сега заблудени млади израелци играят ролята на Британците.

 Преди бяха евреи, които гладувах в гетото заобиколени от Нацисти. Сега са палестинци в гетото Газа заобиколени от евреи.


Както обикновено израелците се опитват да опишат убийството на 20 невъоръжени мирни активисти, като самозащита. Командоси с автомати бяха нападнати с пръчки. Единият командос има мляко на прах хвърлено върху чистата му току що измачкана униформа.

Това е класическа Ционистка тактика: граби и убивай и вземи всичко.Тогава обвини жертвите за вдигане на ръка в знак на протест. Анти-семити !!!

Разбира се патетичните Ционистко - контролирани западни медии взеха Ционистката линия.

Повечето евреи са свестни, добри хора. Те вярват в Моралният Ред не в новият световен ред.

Ционистите не са евреи. Време е повече евреи да осъзнаят това.


  Хенри Маков, доктор по философия


 превод: polopot

 P.S. Коментарът е публикуван с разрешението на автора. 


Тагове:   Отново,   Холокост,   планират,


Гласувай:
4



1. raders - Чини ми се, че тук концентрацията на ...
17.06.2010 22:21
Чини ми се, че тук концентрацията на глупости надхвърля допустимия предел
цитирай
2. анонимен - ХАХАХА
17.06.2010 23:10
Ооооо да, най-накрая си намерил Хенри Маков, вие сте си лика прилика - навсякъде виждате илюминати, масони, нов световен ред и конспирации. Само да те светна че не е доктор по философия, а доктор по английска литература. Известен предимно с идиотските си конспиративни теории, една от които е че феминизмът съществува, за да може жените да подчинят обществото разбира се като част от великия план за нов световен ред.

Пичът е кух като гъбена спора, но дерзай - може и да достигнеш неговите висини на простотията ако продължаваш в същия дух :)
цитирай
3. polopot - Ще се постарая дори да надмина не...
18.06.2010 10:29
Ще се постарая дори да надмина неговата простотия :)

Но изглежда ти си много по-добре запознат с идеите му. Аз просто го уведомих, че ще публикувам неговият коментар. Иначе и аз видях нещо от рода на това, че " в порнографията имало сатанизъм". Явно ти си го "намерил" много преди мен. Така, че направи един блог и пиши за това, което ти е на сърце. Всички ще те подкрепим в преследването на тайните ти желания. Успех.
цитирай
4. misbis - ami smej si se sam, v ka6ti kato ne viarva6 na konspiraciite
18.06.2010 19:37
Za6to vaob6te 4ete6 ne6to,na koeto se prismiva6?
Ako niama6e sekretnost, ako niama6e tajni sbirki ( Bilderbergite se sabirat vsiaka godina da re6avat sadbinite na Evropa i sveta, savsem tajno ot jurnalisti i ob6testvoto)
niama6e da ima i hora,koito se opitvat da sglobiat tozi goliam pazel.
Horata pone se interesuvat i opitvat da razberat kakvo naistina stava, i tova e tolkova seriozno,4e ti zavijdam na slaboumieto da ne go razbira6 i se smee6


анонимен написа:
Ооооо да, най-накрая си намерил Хенри Маков, вие сте си лика прилика - навсякъде виждате илюминати, масони, нов световен ред и конспирации. Само да те светна че не е доктор по философия, а доктор по английска литература. Известен предимно с идиотските си конспиративни теории, една от които е че феминизмът съществува, за да може жените да подчинят обществото разбира се като част от великия план за нов световен ред.

Пичът е кух като гъбена спора, но дерзай - може и да достигнеш неговите висини на простотията ако продължаваш в същия дух :)

цитирай
5. анонимен - ХАХАХА
19.06.2010 01:24
Защо...ми не знам, изучаването на човешката простотия ми е хоби. И конспирационните теории, преди доста време съм забелязал, заемат доста централно място в тази схема. Просто съм имал (не)щастието да стоя от другата страна по един обществено _важен_ въпрос, по който беше станало много модерно (и още е) да се измислят какви ли не конспиративни теории. Досега не съм разбрал каква е логиката в тези неща, от гледна точка на конспиратора, светът е ужасно сложно устроен. Отделно, колкото по-малоумен е човек, толкова по-силна склонност има да отдава всичко на някакви висши сили, ако ще да са някакви божества, или както сега е модерно еврейски, масонски заговори или тем подобни глупости.

Просто сте ми смешни пичове, чудно ми е кога ще си отворите очите и ще свалите шапките от алуминиево фолио :)
цитирай
6. анонимен - :)
19.06.2010 09:14
Кога ли ТИ ще си отвориш очите и ще престанеш да висиш пред компютъра, четейки неща, които не разбираш?!
Самия факт, че определяш това като простотия значи, че ти изобщо не се вглеждаш в света около теб, липсва ти всякакво любопитство към случващото се по света. Ще прогледнеш, но ще е твърде късно...а може би и тогава, няма да разбереш какво става :) Жалко за теб, човече...

Благодаря на автора на блога за превода и за това, че сподели статията с нас :)
цитирай
7. polopot - до "анонимен - ХАХАХА"
19.06.2010 12:35
Зависи какво разбираш под "конспиративна теория". В последно време стана модерно всичко, което не се придържа към "официалната линия" да се определя като "конспирация". Например някой ще каже, че е конспирация да се твърди, че накропарите се вливат във водещите западни банки. Въпреки, че дори ООН призна това. Кое е "конспирация" ? Това, че след краят на Втората световна война спонсорите на Хитлер бяха пуснати на свобода. Това конспирация ли е ? Аз не отричам, че има автори, които умишлено приписват всичко на "илюминати-евреи-масони" с цел отклоняване на общественото внимание. Освен това не помня някъде да съм споменавал нещо за "еврейски или масонски заговор". Освен това целият "ционистко - еврейско - масонски заговор" е най-голямата конспирация. Просто защото е създаден за да отклони вниманието на хората. Светът може да е прекалено голям и сложен за да се управлява единно. Но това не означава, че в Западна Европа и САЩ няма задкулисни центрове за управление .

цитирай
8. анонимен - ХАХАХА
20.06.2010 13:34
Примерите с наркопарите и спонсорите на Хитлер са констатации, а не конспирации. Конспирациите са когато подхвърлиш едно твърдение, което не можеш да докажеш, но къде с грешни аргументи, къде с наполовина грешни, къде с откровени фантасмагории като онези протоколи на Цион или директно се опитваш да си докажеш тезата (по-тъпите конспиратори), или оставяш това на малоумните си фенчета (това го правят по-умните конспиратори).

Апропо, светът е зъл и несправедлив. Дори конспираторите-гурута го правят предимно заради пари - издават тъпи книжки, правят тъпи филми, изнасят тъпи лекции, за които още по-тъпи хора плащат. В този ред на мисли, щом всякакви врачки, екстрасенси и лечители могат успешно да се впишат в едно капиталистическо общество и да живеят на гърба на заблудени и наивни хора, защо да не могат и конспираторите да правят същото?

Накрая май наистина ще се окаже че през комунизма беше зле - на всички им се набиваше една и съща простотия в главата и който си позволи да има особено мнение по разни въпроси, не го оставяха както сега да си списва блогове, да издава книжки и да дрънка глупости на обществени места - директно го вкарваха в Белене и му спукваха задника от бой и бачкане. При все това да се чуди човек защо на топа на устата на конспираторите са все демокрацията и капитализма като явления :)
цитирай
9. анонимен - ХАХАХА
20.06.2010 13:36
Опа, лапсус, исках дакажа че през комунизма не беше зле, а не че е било зле :)

polopot, как мислиш, дали щяха да те приберат на Белене за такива реакционерски пропаганди :) ..или просто щеше да си налягаш парцалите и да не се занимаваш с такива неща в свободното си време?
цитирай
10. анонимен - ционизъм...
27.08.2010 20:10
идва кря на исраел , без главна буква.Най-накрая светът ще си отдъхне от тая напаст от "богоизбрани".Ненапразно ги гонят постоянно отвсякъде!Този път ще ги изгоним от Света!
цитирай
11. анонимен - тъй-тъй бачо Раде..такова животно нема
27.08.2010 20:30
я му тегли една бира, там е истината,илюминатори,ционици...такива глупости дрънкат тези полпотови, подводния и той ,мискатабис и тя куку...
я кажи на жена ти да ти направи една салата,че стана ракиено време..

raders написа:
Чини ми се, че тук концентрацията на глупости надхвърля допустимия предел

цитирай
12. анонимен - богосамоизбрали се.....им казвам аз
27.08.2010 20:32
анонимен написа:
идва кря на исраел , без главна буква.Най-накрая светът ще си отдъхне от тая напаст от "богоизбрани".Ненапразно ги гонят постоянно отвсякъде!Този път ще ги изгоним от Света!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898835
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031