Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2010 19:18 - Особености на Българския Йерусалим(Бургаското крайбрежие)
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
5



Бургаското крайбрежие започва да се превръща в Българския Ерусалим - "уж на шега, уж на майтап". Това предизвиква много поклонници да посещават и Созопол, сега и Бургас, надяваме се в бъдеще и Черноморец и Несебър. По този начин освен за морски туризъм, крайбрежието може да се превърне в център за поклоннически туризъм" , заяви Божидар Димитров.

След оповестяване на тази чудесна новина за вашата страна,последва силен международен отзвук на това изявление. Ето какви са резултатите от появата на Българският Йерусалим :

1. На тайно заседание на МС
 е взето решение за построяване на храм на "Йоан Кръстител" в Созопол. За негов пазител ще бъде назначен Божи Дар Димитров. Премиерът е бил изключително доволен, че ще може да направи първата копка.

2. Религиозната общност в Йерусалим е изпаднала в пълна паника от това решение. Според евреите това е краят на поклонническият туризъм за Йерусалим. Президентът Перес е свикал спешна среща на политическият елит на страната. 

3. Ръководството на МОССАД е започнало спешна разработка на министър Божи Дар Димитров. Целта е била да се попречи на възхода на Българският Йерусалим.

 4. Папа Бенедикт спешно е свикал на среща всички кардинали. На срещата е обсъждана заплахата за Ватикана от създаването на Българският Йерусалим.

5. Според секретен доклад на Ватиканската банка след обявяването на Българският Йерусалим, Ватикана вече се намира в технически фалит. 

6.Генералният секретар на НАТО е заявил, че изгражданата от алианса ПРО
 има за цел да пази именно Българският Йерусалим и мощите на Йоан Кръстител.

7. Някои католически кардинали са поискали Папата спешно да обяви  нов Кръстоносен поход срещу Бургаското крайбрежие. 

8. В последствие идеята за Кръстоносен поход е била отхвърлена. Папата е стигнал до извода, че дори обединените християнски армии няма да мога да победят пазителят на Българският Йерусалим......Бойко Борисов. 

9. Виден представител на йезуитите е заявил, че вече има споразумение с ЕВН и НЕК. Целта е със серия от спирания на тока да се саботира Българският Йерусалим.

10. Божи Дар Димитров е заявил, че токът няма да бъде проблем. Българският Йерусалим ще бъде осветен от свещите на стотиците хиляди поклонници, които ще се стичат до Созопол.

 11. Католическият възпитаник и президента на ЕС Херман Ван Ромпой също се е притекъл на помощ на Ватикана. Той е заявил, че ще обяви петролопровода Бургас-Аликсандруполис за приоритетен. Той се надява евентуален петролен разлив на спаси Йерусалим и Ватикана. 

 12. Европейската комисия е заявила, че Българският Йерусалим е най-важната задача пред ЕС. Барозу е поискал създаването на специален фонд от 50 млрд.евро за развитие на Бургаският регион.

12. Тъй като Черноморец и Несебър също ще бъдат част от Българският Йерусалим. Димитров е заявил, че там също има мощи, които скоро ще бъдат отрити. 

13. Православна братска Русия е заявила, че ще подарява ток от АЕЦ "Белене" за захранването на свещеният Бургаски регион.

14. Стотици хиляди поклонници от Европа, Русия и САЩ са резервирали всички хотели в свещеният Бургаски регион за следващите 25 години.

15. Ватикана е заявила, че ще депозира валутните си резерви в Сибанк, ако Борисов се откаже от идеята за Българският Йерусалим. 

 16. Божи Дар Димитров е завил, че около свещеният Български Йерусалим ще има КПП. Вътре няма да се допускат леки жени на, които им се виждат разни неща. Особено ако са българки. По личното настояване на министъра това няма да важи за рускините.

17. Гърция е заявила, че е готова да ни върне Беломорска Тракия ако получи малък парцел за строеж на църква в Българският Йерусалим. 

18. Реликви от Българският Йерусалим ще бъдат изложени в сградата на МВФ. За благодарност той ще ни отпусне безлихвени заеми. 

19. В изблик на отчаяние Папа Бенедикт е заявил, че ще се откаже от престола в полза на Бойко Борисов. След кратък размисъл Борисов е отказал. Той е стигнал до извода, че папата се появява твърде малко в медиите в сравнение с него. Освен това скандалите със свещениците ще му сринат рейтинга...

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 905113
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930