Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2011 17:11 - Конгресмен Луис Макфадън срещу Федералният Резерв ( I част)
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1349 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 31.03.2013 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Цитати от няколко изказвания направени пред Камарата на представителите от уважаемият Луис Макфадън от Пенсилвания. Г-н МакФадън, който е служил като Предстедател на Банковата и Валутна Комисия повече от 10 години, е бил най-осведоменият човек по тези въпроси в Америка и е бил в позицията да говори с авторитет за повечето разклонения на този гигантски частен кредитен монопол. Като Представител на Държава, която беше между първите декларирали своята свобода от международните финансови тирани, както подобава на Пенсилвания, люлката на свободата, отново получи доверие има син, който не се уплаши да отправи предизвикателство в лицето на паричните елементи. Като се има предвид, че Макфадън е бил избиран на най-високите постове от двете Демократическат и Републиканската бюлетина, не може да има обвинения от пристрастие към него. Защото тези речи са изложени пълни в Архива на Конгреса, те носят тежест, която няма смисъл от осъждане от отделните единици.
  Федералният Резерв - Корумпирана институция

"Г-н Предстедател, ние имаме в тази Страна една от най-корумпираните институции, която светът някога е познавал. Имам предивд Федералният Резервен Борд и Федералните Резервни Банки, наричани Фед. Фед измами Правителството на Съединените Щати и гражданите на Съединените Щати. Грабителството и несправедливостта на Фед струваше пари, достатъчни да се плати Националният дълг няколко пъти"

"Тази зла институция разори и фалира хората на тези Съединени Щати, самата тя фалирала, и практически фалира Правителството. Тя направи това чрез дефектите на закона чрез, който оперираше, чрез лошото управление на този закон от Фед и корупционните практики на лешоядите, които го контролират"

"Някои хора мислят, че Федералните Резервни Банки са Правителствени институции на Съединените Щати. Те са частни монополи, които плячкосват на гърба на хората от тези Съединени Щати за своя собствени облага и облага на техните международни клиенти; външни и местни спекуланти и мошенници; и богати и крадливи лихвари. В този мрачен екипаж от финансови пирати там са тези, които могат да прережат гърлото на човек за да вземат долара от неговият джоб; това са тези, които изпращат пари в щатите за да купуват гласове за да контролират нашето законодателство; това са тези, които поддържат Международна пропаганда с цел измамата чрез даването на нови отстъпки, които ще им позволят да прикрият техните предишни престъпления и да пуснат отново в движение техният гигантски влак на престъпленията"

"Тези дванадесет частни кредитни монополи бяха измамни и нелоялни към тази Страна чрез банкерите,които пристигнаха тук от Европа и се отплатиха за нашето гостоприемство, като подкопаха нашите Американски институции. Тези банкери изнесоха пари от нашата Страна за да финансират Япония във войната срещу Русия. Те създадоха режим на терор в Русия с нашите пари с цел да помоганат продължаването на войната. Те подстрекаваха отделният мир между Русия и Германия, и така вбиха клин между съюзниците в Световната война. Те финансираха пътуването на Тротци от Ню Йорк до Русия, така че той да може да помогне в разрушаването на Руската Империя. Те подбуждаха и подстрекаваха Руската Революция,  и поставиха голям фонд Американски долари на разположение на Тротцки в един от техните банкови клонове в Швеция, така че чрез него Руските домове ще могат да бъдат напълно унищожени и Руските деца захвърлени надалеч от техните естествени защитници. Те също така започнаха рушенето на Американските домове и разпиляването на Американските деца.`Г-н Председател няма да има пристрастие към въпросите засягащи банковите и валутни афери в тази Страна, по които няма да говоря поне малко"

"През 1912 Нациналната Парична Асоциация под председателството на станалият по-късно Сенатор Нелсън Алдрих, направи доклад и презентация на порочният законопроект за Националната Парична Асоциация. Този законопроект често е наричан законопроекта на Алдрих. Сенатор Алдрих не написа законопроекта Алдрих. Той беше инструмента, едва ли не съучастникът, на Европейските банкери, които през последниет двадесет години се опитваха да установят централна банка в тази Страна и които през 1912 похарчиха и продължиха да харчат огромна сума пари за да завършат своето намерение"

"Ние бяхме опозиция на плана на Алдрих за централна банка. Човекът, който тогава ръководеше Демократическата партия тогава обеща на хората, че ако те се върнат на власт няма да има установяване на  централна банка, защото ще имат влияние върху правителството. Тринадесет месеца по-късно това обещение беше нарушено и администрацията на Уилсън под ръководството на тези зловещи фигури от Уол Стрийт, които стояха зад Парламента, установиха тук в нашата свободна Страна остарялата монархическа институция на "Кралската банка" за да ни контролират от най-високо, и от люлката до гроба"

"Федералната Резервна Банка унищожи нашият стар и характерен начин за правене на бизнес. Това е дискриминация срещу нашата първа валута, най-добрата в света, и установява остарели книжни пари, което е сегашният курс на тази Страна и които разрушиха всяка страна, която ги приложи. Това насочи Страната към много тиранична форма от, която основателите на Конституцията се опитваха да ни спасят."
Времето на президента Андрю Джаксън
  "Една от най-великите битки за запазването на тази Република беше битката по времето на президента Джаксън; когато втората Банка на Съединените Щати, създадена по същите фалшиви принципи, като тези които служат на Фед беше запратена отвъд съществуването. След това през 1837, Страната отново беше предупреждавана за опасността да осигури на тези хищници влияние след, като се завърнаха маскирани и обединени в Администрацията и чрез нея придобиха контрол над Правителството. Това е което хищническите интереси направиха, когато се завърнаха маскирани и чрез фалшиви претенции успяха да прокарат Фед"

"Опасността срещу, която тази Страна беше предупреждавана пристигна при нас и показа дългият влак на ужасите чрез аферите на предателският и непочтен Фед.Погледни, когато напускаш тази стая и ще видиш доказателствата за това навсякъде. Това е ера на нещастие и за състоянието на това нещастие, Фед е напълно отговорен.Това е ера на финансови престъпления и във финансовите престъпления Фед не играе ролята на незаинтересован зрител."

"Беше казано, че съставителят на законопроекта, който беше нает да напише текста на законопроекта Алдрих, защото той беше съставен от адквокати, чрез приемането на банкери с Европейски произход от Ню Йорк. То беше копие, в основата си превод на склуптурата на Райхбанката и другите Европейски централни банки.Един милион и половина долара бяха похарчени за пропаганда организирана от тези банкери за целите на лъжливото обществено мнение и създаването в Конгреса на убеждението, че това е изумително популярно искане и, че видът валута, която идва с него, а именно, ценна валута на базата на човешките дългове и задължения. Д-р Паркър Уилис беше нает от Уол Стрийт и пропагандистите, и когато мярката на Алдрих се провали - той започна работа с Картър Глас, да помогне за изтеглянето на банковият законопроект за администрацията на Уилсън.Той просвои текста на законопроекта Алдрих. Няма тайни относно това. Тестът на Федералният Резервен Акт беше следствие от първият."

"Няколко дни преди законопроекта да бъде гласуван, Сенатор Хенри Лодж от Масачузетс, пише до Сенатор Джон Уикс следното:"

Ню Йорк Сити,

17 Декември, 1913

"Ужажаеми Сенатор Уикс:

Навсякъде в своят обществен живот аз съм подкрепял мерки, които да изавдят Правителството от банковият бизнес.Този законопроект поставя Правителството в банковият бизнес, както никога досега в нашата история. `Мощта придобита от Федералният Резервен Борд изглежда изключително опасен, където е политическият контрол над Борда.Аз ще съжалявам да държа стока в банка обект на такава доминация. Законопроектът според мен отваря пътя към огромна инфлация на нашата валута.`Надявам се да подкрепя законопроекта, но аз няма да гласувам за него, защото според мен представлява заплаха за нашият просперитет, стабилност в бизнеса и към всеобщото благополучие на гражданите на Съединените Щати.


 Искрено ваш

 Хенри Кабот Лодж
 
Осемнадесет години минаха откакто Сенатор Лодж написа това писмо, неговите предупреждения се оказаха истина. Правителството е в банковият бизнес, както никога досега. Срещу него изглежда са крадци, контрабандисти и спекуланти, и измамници във всички части на света. Чрез Фед изметта на всяка държава е опeрdтор на държавният дълг на Правителството на Съединените Щати.







Източник: личен архив на автора



Гласувай:
12



1. анонимен - Наистина, доста е странно държа...
17.11.2011 21:28
Наистина, доста е странно държавния резерв на една страна, да е всъщност частен. На всичкото отгоре може и да печата колкото си иска пори.
цитирай
2. polopot - Кушел знаеш ли кое е още по-интер...
17.11.2011 22:15
Кушел знаеш ли кое е още по-интересно ?! . Това, че е собственост на МЕЖДУНАРОДНИ БАНКЕРИ...;)
цитирай
3. анонимен - А най-интересното
18.11.2011 13:19
Най-интересното е, че тези банкери, че те сабанкерите на Ватикана.
The Vatican is the headquarters of the Holy Roman Empire. The sitting
Pope is the 'Pontifex Maximus' (captain of the make believe ship) - a position 'assumed' after the last Caesar of the Roman Empire. (Sometime around 500 to 600 AD).
The primary financial agent and secular control center for the Vatican is the City of London, wherein the Rothschilds make their primary bastion of banking power.
The affairs of the Holy Roman Empire is conducted through the Temple (old Knights Templar temple confiscated after the Knights Templar were destroyed by the Inquisition) located in the City of London, which is still a Roman city with its own crown, laws and customs (See Magna Carta 1215 -Section 13).
It is from this Temple that all lawyers are accredited (BAR - British Accreditation of Regency) with the title 'esquire' and pledged to uphold the Holy Roman Empire and its One World scheme.
These lawyers then control political parties, all corporations and comprise practically all judges.
Thus, the One World Government is built and controlled by the Vatican's banks and the Vatican's lawyers.
The Monarchy of Great Britain have been pawns of the Vatican since the Treaty of Verona in 1213, and the Crown of the City of London was made superior to the Crown of Great Britain when King John signed the Magna Carta, thus violating the terms of the Treaty of Verona.
Up until last year, the Royal Bank of Canada (a Rothschild bank) had as its logo the following: The Lion of Judah (representing the British Crown) holding one paw on the world and subserviently licking the Crown of the City of London.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 905044
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930