Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2017 11:07 - Механизмът на АЛКАЙДА
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 1049 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


След 9/11 съществуването на АЛКАЙДА
беше изкарано на преден план и тази изключително мистериозна група стана медийна сензация и позната в почти всяко домакинство. Много хора мислят, че Ал-Кайда беше създадена заради 9/11, но случаят не е такъв. Как тогава започна всичко, ако не е заради 9/11 ?

По време на войната на Афганистан срещу Съветският съюз имаше открит интерес да бъде предотвратено разпростирането на съветското влияние към петролните полета в Близкият Изнок и към Индия и Пакистан. Там имаше ислямски групи, които се биеха срещу Съветският съюз. Но очевидно не всички бяха в интерес на САЩ. САЩ решиха, че не всички групи са подходящи за финансиране.

Така САЩ буквално решиха да създададт Военни лагери за да пресеят подходящите бойци и така, новото творение започна да се нарича "АЛКАЙДА", в превод "лагерът". Про-американските държави, като "Катар,ОАЕ, Саудитска Арабия и Турция" бяха основните държави, които помагаха на САЩ с местни експерти и те подбираха кандидатите, обучаваха ги и после ги доставяха в "Лагерът" за американска оценка.

АЛКАЙДА не направи почти нищо във войната между Афганистан и Съветският съюз......Всички боеве бяха осъществени от други групи от чуждестранни бойци, които баха дошли като цивилни и също така голяма част от работата беше свършена от самите афганистански племена. Беше само тази неясна група "алкайда", която щеше да бъде представена, като успешна история според новите стандарти, как местното население от региона може да бъде наето безопасно от Международни сили. АЛКАЙДА изгуби своята роля, като Военна сила веднага след войната в Афганистан.

За много години проектът остана спящ, докато се появи нов клиент.И това бяха Ционистки групи (и техните кукловоди), които видяха чудесна възможност да наемат регионалните активи за да провеждат операции за тях навсякъде в мюсюлманският свят тайно.

Същите про-американски държави "Катар, Саудитска Арабия и Турция" сега служеха на Ционистката кауза. Съществуват различни видео доказателства за Адам Пърлман и Йозеф Катаб, както и други Ционисти, които продължиха проекта наречен "АЛКАЙДА".

От свидетелски сметки на много бивши бойци на "АЛКАЙДА" те са били добре платени, много повече отколкото биха спечелили със своите собствен народи.Те са били изпращани на "програмирани" мисии и са били принуждавани да убиват някои чужби бойци.

Както обяснява бивш член на АЛКАЙДА; всичко изглеждаше, като нагласено и ние залавяхме враговете и след, като убивахме няколко от тях това щеше да ни накара да чувстваме, че "АЛКАЙДА" бяха наистина бойци нашественици. Техните движения бяха стриктно контролирани и  те винаги бяха заобиколени от разузнавателни агенции, които претендират да имат обществен интерес.

Тази тактика обикновенно е използвана да накара "жертвата" да вярва, че се бие срещу врага, докато в реалността те действително работят за тях, това са сигурно изградени методи.

И целта на всички тези "програмирания" е да ги обърне срещу техните собствени народи. Например има човек на име "Шейх Салех" той наистина е анти-Ционист и Мюсюлманин.

След, като бойците на АЛКАЙДА минат през "програмирането" те са убедени във всичко, което техните командири им кажат.

Скоро КОМАНДИРЪТ  казва на бойците от АЛКАЙДА, че "Шейх Салех" не е мюсюлманин и работи за Ционистите...Те вярват на думите на КОМАНДИРЪТ, защото те имат опит от програмирането - самият командир на АЛКАЙДА е...Ционист.Наемниците винаги са много млади и от бедни семейства.На наемниците на АЛКАЙДА сега ще бъде заповядано да убият "Шейх Салех", естествено цялата тази операция е била самата причина за "програмирането".

Истинските бойци на АЛКАЙДА са в действителност просто разузнавателни агенти, които вършат мисии от двете страни на оградата.

Ти може да бъдеш убит от разузнавателните агенции, защото те са те обвинили за терорист или разузнавателните агенции извършват атака на цел,  като терористи от АЛКАЙДА. 

Армията на АЛКАЙДА е пълна с разузнавателни агенти и наемници и младежи, които са програмирани. Мюсюлманите и Близкият Изток страдат и умират от АЛКАЙДА повече от всички други хора или региони. Също така има мюсюлмани и от Близкият Изток, които са замесени заради АЛКАЙДА. 

Нямаше АЛКАЙДА в Ирак преди американската инвазия там, винаги тя е обвинявана след това. Нямаше АЛКАЙДА в Сомалия преди инвазията на САЩ, и отново тя винаги пристига след това. 

Нямаше АЛКАЙДА в Афганистан преди решението на САЩ да се бие със Съветският съюз, но тя се появи след това. Нямаше АЛКАЙДА в Либия преди инвазията на САЩ....но днес ние виждаме, че цялата АЛКАЙДА се появява в ПНС след намесата на НАТО. 

Хората от Близкият Изток и Мюсюлманите са предупредени, че убива само мюсюлмани и са убедени, че не прави нищо повече от това да раздава правосъдие и убива всеки, който се противопостави на НАТО и Ционистите. 

АЛКАЙДА само по себе си дестабилизира нациите и убива ключови фигури от несъгласните и често бомбандира цивилни. Например АЛКАЙДА в Ирак често поставя бомби в джамии на Сунитите докато в същото време ги използва, като извинение за да атакува дори още повече Сунитите. Смъртоносният сценарии беше приветстван, като най-великата разузнавателна победа на този век.

Окупираните хора са атакувани от АЛКАЙДА и международните сили за да се обърнат практически, това е сегашната ситуация в Сомалия и Афганистан, в Либия и Ирак. Групите на АЛКАЙДА атакуват само цивилини окупирани граждани, чуждите разузнавателни агенции и НАТО атакуват само цивилни окупирани граждани. 

Медиите промотират и двете страни, и Терористичнит групи които нападат цивилни, и бъдещите атаки на НАТО и разунаването над цивилното население. В заключение АЛКАЙДА е и двете неща. Колониален инструмен за секретни атаки срещу цивилното окупирано население. Но също така е инструмент за прикриване на всяко нападение.







Източник: Сътрудник S









 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 899239
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031